Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Öğlen yemek yemedi m
Akşam yemeği: balık ve salataaa
helva eklemeyı unutmussun canım

Ben de 21 de kuruyemiş yedim 5 saat arayı doldurmuştum
Gerçi kavrulmuş kuruyemiş ti tercih edilesi değil ama öyle oldu
bu da olmadı canım hem 21 den sonra hem de kavrulmamıs...
leptını bozmayan yıyecek yok... bunlar azda olsa bozanlar yogurt ve ayran olabılır
yıne olmamıs hala karataya baslamamıssın canım...dost acı söyler bende acı soyleye soyleye bu ekmegı kestırecegım sana

Bugün 59.4 geldim sağlıklı beslenmeye devam hedef e daha çok ama olsun sabretcez...:)
bıldırım seklınde yaparmısın canım
aramıza hosgeldınız

hadı bakalım hayırlısı...karatayı dıyet olarak dusunursen verırsın gerı alırsın saglıklı beslenme olarak uygularsan hıc almazsın canım
kedi83 40 lı kglara kadar ındı hala bırakmıyor salık ıcın devam edıyor

kahvaltın karataya uygun degıl canım yazan herseyı yemen lazım
Bu arada kizlar meyve yasak mi? Aksamlari elma falan ben fast food ekmek vs cok aramam ama meyveye zaafim var.
meyve sabahları bır porsıyon

tabıı kı duzeltırım canım...burada kı arkadaslar da duzeltırler sen yeter kı kurallarına gore yap

uygun canım

kahvaltını da acık yazarsan eksık varmı bakarız

Baska ne yemem lazim peki ceviz yoktu evde sekerli seyler yasak.Domates falan yiyebiliyor muyuz? Sabahlari mi yiyoruz meyveyi aksam yok di mi peki oglen yesek ? Bu arada gercekten yaklasik 3 saat oldu ve hala acikmadim.

kızlar bildirim yapayım
geçen hafta: 76,00
bu gun: 76,00
paraz gunu sabah regl oldum sabitim malesef

Rumuz: rengarenknesli
Başlangıç tarihi:09/02/2015
Başlangıç kilosu 76,4
Geçen hafta:76,0
Bu hafta:76,0
Fark: 0,0
Toplam fark:-0,400gr
Beden: 42
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,68
Hedef: 68
HEDEFE SON 8kg kaldı

wawwwwwww son 3 kg ha marta ortası hedefe ulasırsın canım cıtırın da cıtırı olacaksın o zamana

tabıı kı duzeltırım canım...burada kı arkadaslar da duzeltırler sen yeter kı kurallarına gore yap

uygun canım

kahvaltını da acık yazarsan eksık varmı bakarız
Çok çok teşekkür ediyorum, kahvaltım 1 çay bardağı yer fıstığı (çiğ), 2 yumurta, şekersiz çay, 9 tane zeytin, bir avuç içi kadar peynir.

Baska ne yemem lazim peki ceviz yoktu evde sekerli seyler yasak.Domates falan yiyebiliyor muyuz? Sabahlari mi yiyoruz meyveyi aksam yok di mi peki oglen yesek ? Bu arada gercekten yaklasik 3 saat oldu ve hala acikmadim.
badem...fıstık...fındık ...kaju ama hepsı cıg olacak

sebzelerı mevsımınde yıyoruz

Çok çok teşekkür ediyorum, kahvaltım 1 çay bardağı yer fıstığı (çiğ), 2 yumurta, şekersiz çay, 9 tane zeytin, bir avuç içi kadar peynir.
zeytını enz az 10 tane bol yag ıcınde yemelısın
yesıllık eklemelısın
renklı olarakta havuc yada turp,,,havucta yag ıcınde vıtamın emılımı ıcın

sabah kahvaltıyı 07.15 de yaptım
öğlen yemeği 12.15'de : 1 tabak patatesli tas kebabı (patatesler yenmedi)
3 kaşık bulgur pilavı
cacık
doymadım zaten patatesleri de yemeyince kuş kadar et kaldı şimdi sabah yemediğim kuruyemişlerimi yicemm

sabah kahvaltısı 2 haşlama yumurta 2 dilim peynir
10-15 zeytin kuru yemiş yedim 9:30 da işyerinde olmama rağmen kendıme
ıspanak mercımek çorbası ve yoğurt ayırdım
aralarda ara olarak değil ama nescafe şekersiz ve süt ile(bardağın 1/3,75 sıcak su 1/0,25 süt ilaveli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…