helva eklemeyı unutmussun canımÖğlen yemek yemedi m
Akşam yemeği: balık ve salataaa
bu da olmadı canım hem 21 den sonra hem de kavrulmamıs...Ben de 21 de kuruyemiş yedim 5 saat arayı doldurmuştum
Gerçi kavrulmuş kuruyemiş ti tercih edilesi değil ama öyle oldu
leptını bozmayan yıyecek yok... bunlar azda olsa bozanlar yogurt ve ayran olabılırBu arada şirkette 12 de öğle yemeği var sabah kahvaltı mi 9 da ofiste yapıyordum
Şimdi evde çıkmadan yapayım diyorum 5 saat dolsun diye
Yalnız evde 8 de oluyorum aksam Yemeğini nasıl yapayım ne dersiniz
Bu arada leptini bozmayan yiyecek var mi
Saat 5 GiBi onu yesem nasıl olur?
yıne olmamıs hala karataya baslamamıssın canım...dost acı söyler bende acı soyleye soyleye bu ekmegı kestırecegım sanaGünaydın kızlar
Bu sabah 99,7 kılo çıktım
Sabah kahvaltım
Ac karna LİMONlu su içtim
Ceviz
3 kuru kayısı
10 zeytin
Peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek( ekmeği daha tam kesemedim ama 1 dilime indirdim)
Sabah 7 de yedim
Öğleni de 13:00 gibi yiyeceğim
bıldırım seklınde yaparmısın canımBugün 59.4 geldim sağlıklı beslenmeye devam hedef e daha çok ama olsun sabretcez...:)
aramıza hosgeldınızSelam kizlar.Ben de gecen hafta az yiyerek bugun de resmen karataya basladim.Aslinda benim kilom iyi acken 53 tokken aksamlari 53 kusurum.Ama ben hep 50-51 kilodaydim son 3 yildir ve bu son aylarda 2-3 kilo almisim bunu vermek istiyorum yani geri 51 olsam bana yeter.1 veya 2 hafta bu diyeti yapsam verebilir miyim? Babam da kitabini almis 2 aydir yapiyor ve 10 kiloya yakin verdi.Ben de sabah hic ekmek yemedim , bir adet haslanmis yumurta sarisi 2 dilim peynir 5 adet zeytin yedim ve kalktim.Buraya da yazdim ki motivasyonum kaybolmasin diger turlu kolay vazgecebilirim diyet yapmayali cook uzun zaman oldu.
meyve sabahları bır porsıyonBu arada kizlar meyve yasak mi? Aksamlari elma falan ben fast food ekmek vs cok aramam ama meyveye zaafim var.
tabıı kı duzeltırım canım...burada kı arkadaslar da duzeltırler sen yeter kı kurallarına gore yapMErhaba gül hanım, hep dediğim gibi yeni başlamış biriyim, hatalarım varsa düzeltirmisiniz. Sabah kkk, sabah erken yediğim için öğlen kuru börülce yemeği ve yoğurt, akşam ızgara tavuk, mercimek çorbası, yourt ve bol yeşillikli salata. Umarım uygundur
Baska ne yemem lazim peki ceviz yoktu evde sekerli seyler yasak.Domates falan yiyebiliyor muyuz? Sabahlari mi yiyoruz meyveyi aksam yok di mi peki oglen yesek ? Bu arada gercekten yaklasik 3 saat oldu ve hala acikmadim.bıldırım seklınde yaparmısın canım
aramıza hosgeldınız
hadı bakalım hayırlısı...karatayı dıyet olarak dusunursen verırsın gerı alırsın saglıklı beslenme olarak uygularsan hıc almazsın canım
kedi83 40 lı kglara kadar ındı hala bırakmıyor salık ıcın devam edıyor
kahvaltın karataya uygun degıl canım yazan herseyı yemen lazım
meyve sabahları bır porsıyon
kızlar bildirim yapayım
geçen hafta: 76,00
bu gun: 76,00
paraz gunu sabah regl oldum sabitim malesef
wawwwwwww son 3 kg ha marta ortası hedefe ulasırsın canım cıtırın da cıtırı olacaksın o zamanaRumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:61,7
Bu hafta:61,0
Fark: -0,700
Toplam fark:-18,900
Beden: 38
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
HEDEFE SON 3 KİLO KALDI :)
Çok çok teşekkür ediyorum, kahvaltım 1 çay bardağı yer fıstığı (çiğ), 2 yumurta, şekersiz çay, 9 tane zeytin, bir avuç içi kadar peynir.tabıı kı duzeltırım canım...burada kı arkadaslar da duzeltırler sen yeter kı kurallarına gore yap
uygun canım
kahvaltını da acık yazarsan eksık varmı bakarız
badem...fıstık...fındık ...kaju ama hepsı cıg olacakBaska ne yemem lazim peki ceviz yoktu evde sekerli seyler yasak.Domates falan yiyebiliyor muyuz? Sabahlari mi yiyoruz meyveyi aksam yok di mi peki oglen yesek ? Bu arada gercekten yaklasik 3 saat oldu ve hala acikmadim.
zeytını enz az 10 tane bol yag ıcınde yemelısınÇok çok teşekkür ediyorum, kahvaltım 1 çay bardağı yer fıstığı (çiğ), 2 yumurta, şekersiz çay, 9 tane zeytin, bir avuç içi kadar peynir.
Aaa ben yağsız yiyordum zeytinleriizeytını enz az 10 tane bol yag ıcınde yemelısın
yesıllık eklemelısın
renklı olarakta havuc yada turp,,,havucta yag ıcınde vıtamın emılımı ıcın
Cig olani nerden temin edebilirim peki? Badem falan genelde hep kavrulmus oluyor.Ceviz alip yesem olur mu?badem...fıstık...fındık ...kaju ama hepsı cıg olacak
sebzelerı mevsımınde yıyoruz
evet cnm zeytinlerine pulbiberli kekikli çeşitli baharatlarla limonda ekle bir yağ yap harika oluyor. yağınıda rafine değil sızma yağ kullanmayı unutma sakınAaa ben yağsız yiyordum zeytinlerii
aktarların çogunda var tatlım çiğ çerezlerCig olani nerden temin edebilirim peki? Badem falan genelde hep kavrulmus oluyor.Ceviz alip yesem olur mu?
cevız de olur a101de kavrulmamis badem de fındık da var . bizim burda sadece a101de olduğu için oradan aliyoruz :)Cig olani nerden temin edebilirim peki? Badem falan genelde hep kavrulmus oluyor.Ceviz alip yesem olur mu?
aktarların çogunda var tatlım çiğ çerezler
Tesekkur ettim kizlar ben bugun ugrayayim o zaman A101 e :)cevız de olur a101de kavrulmamis badem de fındık da var . bizim burda sadece a101de olduğu için oradan aliyoruz :)
bim ve a101 de satılıyor canım çiğ badem ve fındık. Kaju içinde kuruyemişçilere bakabilirsin çok nadir denk geliyor.Cig olani nerden temin edebilirim peki? Badem falan genelde hep kavrulmus oluyor.Ceviz alip yesem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?