- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynepcm tekrar hoşgeldin. Çok güzel kilo vermissin maşallah. Benim de ikinci sezeyan sonrası göbeğim var ama gidecek inşallahİnşallah canım .hatta mümkünse mayis gelmeden incecik olayım diyorum . Özellikle göbeğinden nefret ediyorum sezeryan göbeği var.kalcam yok zaten vucudumla orantılı
Bu arada şirkette 12 de öğle yemeği var sabah kahvaltı mi 9 da ofiste yapıyordum
Şimdi evde çıkmadan yapayım diyorum 5 saat dolsun diye
Yalnız evde 8 de oluyorum aksam Yemeğini nasıl yapayım ne dersiniz
Bu arada leptini bozmayan yiyecek var mi
Saat 5 GiBi onu yesem nasıl olur?
prostat la ilgiliymiş :) bilmeyince ne yazsa yaptırıyoruzselam kızlar,
11.00 kkk
18.30 tavuk ızgara-turşu-1/2 ayran-1/2 kefir-1 çorba
spor:yürüyüş
bu arada kan tahlilimi yaptırdım.okan beyin tahlilinde ne varsa yazmışım listeye.gittim dr.a dr bazılarını sildi prostatla ilgili diye.üç çocuklu olunca fazla inceleyemedim.neyse sonuçlar p.tesiye.balık hapını kaçar tane almak lazım.ben 2 kullanıyorum yemeklerden sonra.
ama benim kilolar pek dirençli çıktı. çok motive edici değil tartıdaki rakamlar .yinede hiiiç kaçamak yok.ne sofralar kuruldu da hepsini reddettim.bakalım mükafat ne zaman.
aramıza hosgeldınızMerhaba ben de aranıza katılabilir miyim?
40 yasındayım. su anda 99.3 kıloyum bildim bileli kıloluyum
genç kızlığımda pcos ile adet düzensizliği kılo tuylenme problemleriyle başladı hikayem.
üniversiteden 97 yılında 72 kılo ile mezun oldum nutraslime gidip 59 kıloya inmiştim ama sonra gene aldım
2002 de gene 72 kılo idim 2004 de 82 olmuştum taylan kümeliye gidip 72 ye dustum
ama uzun sürmedi gene 82 oldum 2006 da evlenirken 82 kılo idim
2009 da 95 ile hamile kaldım 112 oldum
2011 de 2. hamileliğimde 102 ile hamile kaldım 108 ile 6 aylıkken zature oldum 45 gun yoğun bakımda kaldım
25 gun uyutmuşlar beni ve uyanınca sezeryanla bebeği aldılar 1430 gr doğdu 2 ay kuvözde kaldı
ben burundan mama ile beslendiğim için 90 kılo ile hastaneden çıktım
kaslarım erimişti 1 ay tam olarak güçlenmeden yürüyemedim
sonrasında tekrar 107 ye kadar çıktım
gecen sene karatayın kitaplarını okumaye başladım ınsulun direnci ve obezite kitabı beni olağanüstü motive etti
97 ye kadar dustum ama 2 aydır motivasyonum cok kötü
tekrar başlamak istiyorum
97 ye inmişken 2015 sonunda evlendiğim kıloya 82 ye inmeyi hedeflemiştim ama 2 ayı boşa harcadım.
yardım ve desteklerinizi lütfen benden esirgemeyin
hafta içi çalıştığım için cok sıkı takip edemeyebilirim, ama yazışmaları hep takip ediyordum buranın ve artık ben de katılmak istiyorum aranıza.
Eşim bu hafta beni çok zorladı Şerbetli tatlılar ıslak kekler işyerinde de baklava Tulumba irade m sınandı resmen tabi ben ne yaptım bedenimi de ele geçireme zz iniz ruhumu da dedim ve ben kazandım itiraf etmeliyim kolay olmadı :) :)
teslim olmak yok yola devammmmİnanin benim eve giren gazli iceceklerin tatlilarin hesab8 yooooook allahim nasilda sabrim deneniyoooooo.ama pes etmek yok asla bu adimi attim dahada pea etmem belki 1 sene surecek bu surec ama ogunu sabirsizlikla bekliyecegimo daracik elbiselerin icne girmeyi hayal ediyorum dayânamadigim zamanlarda.
Biktim elbiselerimin kenarlarindan tasann sarkan yaglardan.oh canima degsin gidiyolar hih.
merhaba canım aramıza hosgeldın benı senı hatırladımMERHABA ARKADAŞKLAR
ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRI
DAHA ÖNXCE KARATAY DİYETİ YAPMIŞTIM VE 25 KILO VERDİMN ANCAK BU KILONUN BIRAZINI GERI ALDIM ESKİ UYGULADIĞĞIM ŞEYLER YAPMAMAM RAĞMEN KİLO VERME DURDU KAFAYI YIYCEMMMMMMMMMMMMMMMM
MErhaba gül hanım, hep dediğim gibi yeni başlamış biriyim, hatalarım varsa düzeltirmisiniz. Sabah kkk, sabah erken yediğim için öğlen kuru börülce yemeği ve yoğurt, akşam ızgara tavuk, mercimek çorbası, yourt ve bol yeşillikli salata. Umarım uygundurmerhaba canım aramıza hosgeldın benı senı hatırladım
karatayı sadece dıyet olarak yapmanın zararı bu oluyor kg lar gerı alınıyor, saglıklı beslenme olarak uygulamaya devam edersek kg alma ve psıkolojımızı bozma derdı ortadan kalkıyor
sabırlı olacaksın kaçamaklardan dolayı ınsulın dırencı basa donmustur ...
yedıklerını ve saatlerınıde paylasırsan hem arkadasalara ornek olur hem gozden kaçan bısey varsa duzeltırım
cok ıyı gıdıyorsun canımHerkese merhaba ben zEynep uzun aradan sonra yine burda yım.gül abla,arzu,saliha nasılsınız bir merverasyon eski sayfalara baktım müthiş zayislamissin idolum sun
Bu arada bende ocak ilk hafta 84 ile başladım gecen Şuan 77 yim.soyliyim dedim
o ekmekler olmadı tabıı kı sen de bunu hakettın canımSelam arkadaslar
Sabah Oğluma tereyağlı yumurta yaptım ben de yedim zeytin peynir de yedim ama 2 dilim de ekmek yedim
Kahvaltıyı 10 da yaptım 15 e kadar başka birsey yemeyeceğim
Insülin direncim tansiyonum da var ilaçlarımı da aldım
Spor yapamıyorum ama
Umarım zamanla kahvaltıdaki ekmeği de keserim
domates yok canım kısınMerhaba kızlar... Sabah kahvaltımız 9-10 zeytin, 1 yumurta, avuç içi kadar peynir, bir çay bardağı çiğ kaju, 2 domates, şekersiz çay. Akşam menümüzde; kuru börülce yemeği, yoğurt, kurutulmuş ve tereyağında sote edilmiş biberler. (Yeni başaldığım için eksiklikler olabilir menümde)
Olaydı iyiydi Neyse bundan sonra yok o zaman...cok ıyı gıdıyorsun canım
o ekmekler olmadı tabıı kı sen de bunu hakettın canım
sen daha karataya baslamamıssın bile yaptıgın kahvaltı normal kahvaltı karatay degıl canım
ekmeği anında keseceksın kı ınsulın ılaclarından kurtulasın yazık edıyorsun kendıne ekmek yuzunden ılac bagımlısı olmaya calısıyorsun... beynıne format atıp hemen baslaman lazım canım
domates yok canım kısın
zezem ne desen haklısın. bu hafta kaçamaksız yola devam edicem. regl de biter perşembeye işallah daha guzel olacak herşeyRengarenk Neslicim ben sana demedim mi haftasonu kaçamak yok diye aşkolsun Cumartesi gece eşim tutturdu çorba içmeye gidelim diye gitmedim Pazar açık büfe kahvaltıya gidelim dedi ona da gitmedim (burda çok meşhur bi yer var kaç çeşit börek ve kahvaltı var sayamadım o kadar :) ) haftaiçi reddettiğim tatlıların haddi hesabı yok şunu anladım ki taviz tavizi doğuruyor bu hafta çok kararlıydım az da olsa sonucunu gördüm aynı hızla devammm