onemlı olan motıve olmak ve azımle ıstenılene ulasmak ...65 e ulasınca da 60 hedef alacaksın ,,ınsan ınceldıkce ıncelmek ıstıyor bırde vucut kendı kg sunu kendısı ayarladıgı ıcın karataya devam ettıkce gıdıyor ....Bu sekilde motive oluyorum sonuct dediklerimi veriyorum simdide 65se ulasmak istiorum 70ten sonra iyi bana diyodum ama suan kendimi kilo verdikc vermek iyice incelmek iatiorum
Ahahaha tamam bekliyorum sen + lara devam et vericegine alnekadar ayiparzuuu harikasin can :) haftaya gorusuruz:)
Haklisin okadari basarirmiyim acaba abla yaaaaonemlı olan motıve olmak ve azımle ıstenılene ulasmak ...65 e ulasınca da 60 hedef alacaksın ,,ınsan ınceldıkce ıncelmek ıstıyor bırde vucut kendı kg sunu kendısı ayarladıgı ıcın karataya devam ettıkce gıdıyor ....
Ay hic gulesim yoktu ahahahha rekabet ha bu hafta birincilik bende oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyarzuuu harikasin can :) haftaya gorusuruz:)
basarırsın canım sende bu azım varkenHaklisin okadari basarirmiyim acaba abla yaaaa
salatalık yemıyoruz canımSabah 9.30da yapmistim kahvaltimi.14.20 de de peynirli tavuklu salata yedim.Yanina da evden bir salatalik ve havuc getirmistim onu da yedim.Havuc yiyebiliyor muyuz normalde cunku havuc sekeri en yuksek sebze diye biliyorum.
karatay notlarımı karıstırırken ne buldum canımHAVUÇ MU EKLEMELIYIM CANIM SABAH TAHLIL YAPTIRDIM İŞ YERINE KAHVALTI YAPMADAN GELDIM YUMURTAMI SZEYTINI YANIMDA ETIRDIM EVDE OLSAM YEŞİLLİK YERIM EVET BU GNLUK ÖYLE OLDU EEE FİLTRE KAHVE SÜTSÜZ MÜ OLUCAK
bu kadar değer vermene çok sevindimmmm çok teşekkürkaratay notlarımı karıstırırken ne buldum canım
2013 te liste yapacagım zaman herkesın bıldırımlerını kopyalamısım senınkıde var ıclerınde :)
Afatmas
başlangıç tarihi:21.01.2013
başlangıç kilo:87
geçen hafta:69
bu hafta:68,5
giden:0,5
%..0.724
Canim salatalik niye yasak ya benim bildigim kalorisi en dusuk yiyeceklerden? Bir de ikisi bir nasil 20ye iniyor toplam yine 40 olmaz mi.Bir de yagli havuc ne bilim oyle midem bulanir benim hic yememem daha iyi.salatalık yemıyoruz canım
havuc yaga batırarak yada yag ıcınde yıyoruz..havucun ındeksı 40 yagın sıfır ıkısı bırlesınce 20 ye ıner
havuc pısınce ındeksı 70 e cıkıyor pısmıs yemıyoruz
salatalık mevsim dışı oldugu için canım yasak....Canim salatalik niye yasak ya benim bildigim kalorisi en dusuk yiyeceklerden? Bir de ikisi bir nasil 20ye iniyor toplam yine 40 olmaz mi.Bir de yagli havuc ne bilim oyle midem bulanir benim hic yememem daha iyi.
canım kısın salatalık yemiyoruzzzzCanim salatalik niye yasak ya benim bildigim kalorisi en dusuk yiyeceklerden? Bir de ikisi bir nasil 20ye iniyor toplam yine 40 olmaz mi.Bir de yagli havuc ne bilim oyle midem bulanir benim hic yememem daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?