Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bu sekilde motive oluyorum sonuct dediklerimi veriyorum simdide 65se ulasmak istiorum 70ten sonra iyi bana diyodum ama suan kendimi kilo verdikc vermek iyice incelmek iatiorum
onemlı olan motıve olmak ve azımle ıstenılene ulasmak ...65 e ulasınca da 60 hedef alacaksın ,,ınsan ınceldıkce ıncelmek ıstıyor bırde vucut kendı kg sunu kendısı ayarladıgı ıcın karataya devam ettıkce gıdıyor ....

Haklisin okadari basarirmiyim acaba abla yaaaa

Sabah 9.30da yapmistim kahvaltimi.14.20 de de peynirli tavuklu salata yedim.Yanina da evden bir salatalik ve havuc getirmistim onu da yedim.Havuc yiyebiliyor muyuz normalde cunku havuc sekeri en yuksek sebze diye biliyorum.

Haklisin okadari basarirmiyim acaba abla yaaaa
basarırsın canım sende bu azım varken

karatayı bırakmadıkca kg lar ıstenmesede gıdıyor...kedi83 sozde 5 kg verecektı 42 lere kadar ınmıstı ..ondan sonra bıraz ekmek falan yemeye basladı toparladı ama karataya uygun ekmek

Çin’de sahte yumurta üretimine başlanmış hatta sahte yumurta yapımının incelikleri kitapçıklar halinde internetten satılmaya kursları verilmeye başlanmış.Dünyanin bircok ülkesine satisi yapilmis, Sahte yumurta yenildiğinde bile gerçeğinden ayırt edilmesi çok zor. Tadini özel aroma birlesimlerle sagliyorlar,Anlaşılan üçkağıtta başarılılar. Peki biz yumurtanın sahte olup olmadığını nasıl anlayacağız? Bunları öğrenelim ve gözümüz açık olsun. Çünkü sahte yumurta tüketimi insan sağlığına zarar veriyor. Sahte yumurta karaciğer, beyin ve sinir sisteminde rahatsızlıklara sebep oluyor.

Çocuklarımıza ve kendimize sağlıklı diye sahte yumurta yedirmemek için dikkat edilmesi gerekenler:

1) Yumurtanın şekli normal değilse (sahte yumurtalar daha büyük oluyor)

2) Yumurta yüzeyi pürüzlü ise

3) Kırıldığı zaman yumurta sarısını beyaza bağlayan beyaz zar yoksa

( gerçeğinde belli belirsiz gözükür zaten)

4) Kırıldığı zaman yumurta sarısı hızla beyaza karışıyorsa

5) Yumurta sarısı koyu renkte ise, yumurtanız sahte.

Sabah 9.30da yapmistim kahvaltimi.14.20 de de peynirli tavuklu salata yedim.Yanina da evden bir salatalik ve havuc getirmistim onu da yedim.Havuc yiyebiliyor muyuz normalde cunku havuc sekeri en yuksek sebze diye biliyorum.
salatalık yemıyoruz canım
havuc yaga batırarak yada yag ıcınde yıyoruz..havucun ındeksı 40 yagın sıfır ıkısı bırlesınce 20 ye ıner
havuc pısınce ındeksı 70 e cıkıyor pısmıs yemıyoruz

HAVUÇ MU EKLEMELIYIM CANIM SABAH TAHLIL YAPTIRDIM İŞ YERINE KAHVALTI YAPMADAN GELDIM YUMURTAMI SZEYTINI YANIMDA ETIRDIM EVDE OLSAM YEŞİLLİK YERIM EVET BU GNLUK ÖYLE OLDU EEE FİLTRE KAHVE SÜTSÜZ MÜ OLUCAK
karatay notlarımı karıstırırken ne buldum canım

2013 te liste yapacagım zaman herkesın bıldırımlerını kopyalamısım senınkıde var ıclerınde :)

Afatmas

başlangıç tarihi:21.01.2013
başlangıç kilo:87
geçen hafta:69
bu hafta:68,5
giden:0,5

%..0.724

bu kadar değer vermene çok sevindimmmm çok teşekkür

Canim salatalik niye yasak ya benim bildigim kalorisi en dusuk yiyeceklerden? Bir de ikisi bir nasil 20ye iniyor toplam yine 40 olmaz mi.Bir de yagli havuc ne bilim oyle midem bulanir benim hic yememem daha iyi.

Canim salatalik niye yasak ya benim bildigim kalorisi en dusuk yiyeceklerden? Bir de ikisi bir nasil 20ye iniyor toplam yine 40 olmaz mi.Bir de yagli havuc ne bilim oyle midem bulanir benim hic yememem daha iyi.
canım kısın salatalık yemiyoruzzzz

yağın ındeksı sıfır+havucun 40 = 40 yapar 2 yıyecegı karıstırdıgımız ıcın 2 ye bolersek 40/2=20 yapar

yogurt, tarcın.yag ....gıbı glısemık ındeksı sıfır olan seyler yuksek olanları yarıya ındırır.elma yıyeceksın yogurt ıcıne koy yada tarcın serp ye anında yarıya ıner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…