Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bu hafta çok az gitti, sabah 1 muz yedikten sonra tartıldım, dün sabah tartıldığımda 62,70 gelmiştim, ama kaç gündür wc olayım yok

Rumuz:zeze_35
Başlangıç tarihi:16/02/2015
Başlangıç kg:56.4
Geçen hafta:56.3
Bu hafta:55.9
Fark:-400
Toplam fark:500 gr
Beden:38
Spor:işte tempolu çalışma
Boy:1.62
Hedef:ilk hedef 54 kg olursa 53 daha da olursa 52 tadından yenmezzz :) :)

kilo verirsem bu haftayı milat kabul edicem demiştim :)

günaydın kızlar
bende bugün kk kahvaltımı yaptım
bugün hiç spor yapasım yok evde takılıcam
akşama kuru fasulye yapıcam yanında bulgur pilavı yapsam olur degil mi ?

İnşallah canım .hatta mümkünse mayis gelmeden incecik olayım diyorum . Özellikle göbeğinden nefret ediyorum sezeryan göbeği var.kalcam yok zaten vucudumla orantılı
Zeynepcm tekrar hoşgeldin. Çok güzel kilo vermissin maşallah. Benim de ikinci sezeyan sonrası göbeğim var ama gidecek inşallah

Sevgili berkuras bence yanında yemek götür.ben öyle yapıyorum biraz sebze biraz et ve yoğurt yiyorum işte açıkinca.

55 li kiloları görmek çok güzel tiroid hastası olunca bu kadar gidiyoo o kadar da dikkat ettim perşembe günü diyetimi bozup çok kaçırmıştım (sucuk mangal hatırlarsınız:) ) cuma sabah tartıldığımda 56.8 geldim yani 3 günde 900 gr vermişim diyebilirimmm

prostat la ilgiliymiş :) bilmeyince ne yazsa yaptırıyoruz
aramıza hosgeldınız
kg derdı hepımızın ortak derdı bende 35 sene butun yo-yo dıyetlerı denedım aldım verdım aldım verdım derken karatay sayesınde 2 senedır alma derdınden kurtuldum ...karataya baslamakla cok ıyı yapmıssın ...o kg lar gidecek baska caresı yok fa ce book ta 135 kg dan karatayla 75 e inmiş 60 kg vermiş arkadasım var karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasında onu da takıp etmenı önerırım canım

teslim olmak yok yola devammmm

Selam kizlar.Ben de gecen hafta az yiyerek bugun de resmen karataya basladim.Aslinda benim kilom iyi acken 53 tokken aksamlari 53 kusurum.Ama ben hep 50-51 kilodaydim son 3 yildir ve bu son aylarda 2-3 kilo almisim bunu vermek istiyorum yani geri 51 olsam bana yeter.1 veya 2 hafta bu diyeti yapsam verebilir miyim? Babam da kitabini almis 2 aydir yapiyor ve 10 kiloya yakin verdi.Ben de sabah hic ekmek yemedim , bir adet haslanmis yumurta sarisi 2 dilim peynir 5 adet zeytin yedim ve kalktim.Buraya da yazdim ki motivasyonum kaybolmasin diger turlu kolay vazgecebilirim diyet yapmayali cook uzun zaman oldu.

merhaba canım aramıza hosgeldın benı senı hatırladım

karatayı sadece dıyet olarak yapmanın zararı bu oluyor kg lar gerı alınıyor, saglıklı beslenme olarak uygulamaya devam edersek kg alma ve psıkolojımızı bozma derdı ortadan kalkıyor

sabırlı olacaksın kaçamaklardan dolayı ınsulın dırencı basa donmustur ...

yedıklerını ve saatlerınıde paylasırsan hem arkadasalara ornek olur hem gozden kaçan bısey varsa duzeltırım

Rengarenk Neslicim ben sana demedim mi haftasonu kaçamak yok diye aşkolsun Cumartesi gece eşim tutturdu çorba içmeye gidelim diye gitmedim Pazar açık büfe kahvaltıya gidelim dedi ona da gitmedim (burda çok meşhur bi yer var kaç çeşit börek ve kahvaltı var sayamadım o kadar :) ) haftaiçi reddettiğim tatlıların haddi hesabı yok şunu anladım ki taviz tavizi doğuruyor bu hafta çok kararlıydım az da olsa sonucunu gördüm aynı hızla devammm

MErhaba gül hanım, hep dediğim gibi yeni başlamış biriyim, hatalarım varsa düzeltirmisiniz. Sabah kkk, sabah erken yediğim için öğlen kuru börülce yemeği ve yoğurt, akşam ızgara tavuk, mercimek çorbası, yourt ve bol yeşillikli salata. Umarım uygundur

cok ıyı gıdıyorsun canım
o ekmekler olmadı tabıı kı sen de bunu hakettın canım

sen daha karataya baslamamıssın bile yaptıgın kahvaltı normal kahvaltı karatay degıl canım

ekmeği anında keseceksın kı ınsulın ılaclarından kurtulasın yazık edıyorsun kendıne ekmek yuzunden ılac bagımlısı olmaya calısıyorsun... beynıne format atıp hemen baslaman lazım canım
domates yok canım kısın

Olaydı iyiydi Neyse bundan sonra yok o zaman...

zezem ne desen haklısın. bu hafta kaçamaksız yola devam edicem. regl de biter perşembeye işallah daha guzel olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…