• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İnşallah canım .hatta mümkünse mayis gelmeden incecik olayım diyorum :KK66:. Özellikle göbeğinden nefret ediyorum sezeryan göbeği var.kalcam yok zaten vucudumla orantılı

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...line-donmesi-buna-yonelik-egzersizler.766706/

Doğum sonrası egzersizlerini yapabilirsin, ben bekarım ben bile yapıyorum. Çok önemliymiş, hem de çok kolay, kısa videolar var üstteki başlıkta. Göbeğin karatayla gidecek, güçlendirmek, toparlamak için bunları yapabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...line-donmesi-buna-yonelik-egzersizler.766706/

Doğum sonrası egzersizlerini yapabilirsin, ben bekarım ben bile yapıyorum. Çok önemliymiş, hem de çok kolay, kısa videolar var üstteki başlıkta. Göbeğin karatayla gidecek, güçlendirmek, toparlamak için bunları yapabilirsin.
Sağol tatlım ;)
Spor yapıyorum hergun karin egzersizleri çalışıyorum ve de yürüyüş bandın var onu kullanıyorum ama iste yavaş toplanicak galiba.bide bu videoları ibdirebilsrm keşke tel.den gidiyorum ben hep

Ben çok su içemiyorum diye, suyuma karbonat atıyorum. Migrosta satılan pembe kapaklı cam şişelerden almıştım, yarım litre çay kaşığının ucuyla atıyorum ingiliz karbonatını suyumun ph'ı yükseliyor. Sadece 1 lt su içiyorum. Çay, kahve çok içmiyorum zaten. Bitki çayları içiyorum. 44-45 kg.'a anca bu kadar su. Karbonatlı su içince suyun temizleme değeri daha fazla yükseliyormuş, daha az suyla daha fazla etki görüyormuşsun. Ayşegül Çoruhlu söylüyor.

Ben çok su içemiyorum diye, suyuma karbonat atıyorum. Migrosta satılan pembe kapaklı cam şişelerden almıştım, yarım litre çay kaşığının ucuyla atıyorum ingiliz karbonatını suyumun ph'ı yükseliyor. Sadece 1 lt su içiyorum. Çay, kahve çok içmiyorum zaten. Bitki çayları içiyorum. 44-45 kg.'a anca bu kadar su. Karbonatlı su içince suyun temizleme değeri daha fazla yükseliyormuş, daha az suyla daha fazla etki görüyormuşsun. Ayşegül Çoruhlu söylüyor.
Benimde baya arastirmisligim var bu konuları. :KK48: Bi kaç kez demedim de icemiyorum ben öyle. Zorlama ile 2,5 litre iciyorum ben.bide limonda ayni etkiyi yapiyon ph i yukseltiyo ben öyle yapıyorum arada ve sabahları bazen ;)

Sağol tatlım :KK66:
Spor yapıyorum hergun karin egzersizleri çalışıyorum ve de yürüyüş bandın var onu kullanıyorum ama iste yavaş toplanicak galiba.bide bu videoları ibdirebilsrm keşke tel.den gidiyorum ben hep
O normal karın hareketleri doğum sonrası için doğru değilmiş, önce bunlarla o bölgeyi toparlamak gerekiyormuş. Başlığı okuyunca daha iyi anlarsın.

Benimde baya arastirmisligim var bu konuları. :KK48: Bi kaç kez demedim de icemiyorum ben öyle. Zorlama ile 2,5 litre iciyorum ben.bide limonda ayni etkiyi yapiyon ph i yukseltiyo ben öyle yapıyorum arada ve sabahları bazen :KK66:
Evet limon, sirke organik, alkali damlası ve karbonat. Limona üşeniyorum yapmaya en lezzetlisi o. Ben de zorluyorum, önceden içerdim düzenli, midem bulandı artık yeter dedim, bıraktım karbonatı, şimdi az su içince karbonata mecbur kaldım. :KK48:

Bu arada şirkette 12 de öğle yemeği var sabah kahvaltı mi 9 da ofiste yapıyordum
Şimdi evde çıkmadan yapayım diyorum 5 saat dolsun diye
Yalnız evde 8 de oluyorum aksam Yemeğini nasıl yapayım ne dersiniz

Bu arada leptini bozmayan yiyecek var mi
Saat 5 GiBi onu yesem nasıl olur?

zeze ben de senin kilonu çok merak ediyorum .
eşim sutum azalıyor diye yaptirmiyor . annemler gelince ağladı mustafa çok annem diete bağladı şimdide eşim .. bu hafta dikkat etmedim ya kardeşim geldi diye nasıl süt oldu gogsum akiyor resmen ..:(

ne yapayım ben son kalan 4kgmi vermek istiyorum ama süt olayı nasıl cozecem ?

Canım senin çocuğun daha küçük diyeti 6. Aydan sonra öneriyor lar ama bu diyet değil sağlıklı beslenme inan bana börek çörek süt yapmaz Ayrıca çok kilo vermemiş imdir sabit kalmayı m da ne versem o kar ah şu tiroid olmasaaa

Herkese Günaydınnnnn
Sabah Kahvaltım:2 yumurta
peynir
10 zeytin
1 bardak süt
canım kuruyemiş istemedi öğlen yicemmm

Günaydın kızlar
Bu sabah 99,7 kılo çıktım
Sabah kahvaltım
Ac karna LİMONlu su içtim
Ceviz
3 kuru kayısı
10 zeytin
Peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek( ekmeği daha tam kesemedim ama 1 dilime indirdim)
Sabah 7 de yedim
Öğleni de 13:00 gibi yiyeceğim

günaydın karataycı hatunlar
bu sabah 1 yumurtadan omlet (evde 1 tane kalmış)
1 yerli muz, 1 bardak süt
peynir, zeytin, ceviz ve gün kurusu
yeşillik getirdim ama işyerinde yiyemedim

günaydın topik arkadaşlarım
kayıp menulerimi yazayım giremedim hafta sonu
c.tesi menum
sabah yumurta peynir zeytin yeşillik ceviz
öğle etli karnıbahar slata
akşam kıymalı ve baklıyatlı lahana sarması salata
spor yok

pazar
sabah regl oldum