İnşallah canım .hatta mümkünse mayis gelmeden incecik olayım diyorum. Özellikle göbeğinden nefret ediyorum sezeryan göbeği var.kalcam yok zaten vucudumla orantılı
Bende de var sezeryan göbeğinden üstelik iki tane üstüste olunca iyice sarkıkİnşallah canım .hatta mümkünse mayis gelmeden incecik olayım diyorum. Özellikle göbeğinden nefret ediyorum sezeryan göbeği var.kalcam yok zaten vucudumla orantılı
Sağol tatlımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...line-donmesi-buna-yonelik-egzersizler.766706/
Doğum sonrası egzersizlerini yapabilirsin, ben bekarım ben bile yapıyorum. Çok önemliymiş, hem de çok kolay, kısa videolar var üstteki başlıkta. Göbeğin karatayla gidecek, güçlendirmek, toparlamak için bunları yapabilirsin.
Benimde baya arastirmisligim var bu konuları.Ben çok su içemiyorum diye, suyuma karbonat atıyorum. Migrosta satılan pembe kapaklı cam şişelerden almıştım, yarım litre çay kaşığının ucuyla atıyorum ingiliz karbonatını suyumun ph'ı yükseliyor. Sadece 1 lt su içiyorum. Çay, kahve çok içmiyorum zaten. Bitki çayları içiyorum. 44-45 kg.'a anca bu kadar su. Karbonatlı su içince suyun temizleme değeri daha fazla yükseliyormuş, daha az suyla daha fazla etki görüyormuşsun. Ayşegül Çoruhlu söylüyor.
O normal karın hareketleri doğum sonrası için doğru değilmiş, önce bunlarla o bölgeyi toparlamak gerekiyormuş. Başlığı okuyunca daha iyi anlarsın.Sağol tatlım
Spor yapıyorum hergun karin egzersizleri çalışıyorum ve de yürüyüş bandın var onu kullanıyorum ama iste yavaş toplanicak galiba.bide bu videoları ibdirebilsrm keşke tel.den gidiyorum ben hep
Canım saat 20:00 dan sonra yasak kati gıdalar.leptine elvedaBen de 21 de kuruyemiş yedim 5 saat arayı doldurmuştum
Gerçi kavrulmuş kuruyemiş ti tercih edilesi değil ama öyle oldu
Sağol canım bunları yapiyim o zamanO normal karın hareketleri doğum sonrası için doğru değilmiş, önce bunlarla o bölgeyi toparlamak gerekiyormuş. Başlığı okuyunca daha iyi anlarsın.
Evet limon, sirke organik, alkali damlası ve karbonat. Limona üşeniyorum yapmaya en lezzetlisi o. Ben de zorluyorum, önceden içerdim düzenli, midem bulandı artık yeter dedim, bıraktım karbonatı, şimdi az su içince karbonata mecbur kaldım.Benimde baya arastirmisligim var bu konuları.Bi kaç kez demedim de icemiyorum ben öyle. Zorlama ile 2,5 litre iciyorum ben.bide limonda ayni etkiyi yapiyon ph i yukseltiyo ben öyle yapıyorum arada ve sabahları bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?