- 13 Ocak 2009
- 1.094
- 543
- 658
- 46
CANIM İSTIYORUM AMA 1 AY OLDU GR GİTMEDİbnc verrsin arkadaşım yeter ki iste...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM İSTIYORUM AMA 1 AY OLDU GR GİTMEDİbnc verrsin arkadaşım yeter ki iste...
Evet tatlım im nickimi değiştirdin.zeynep44 sen misin ? merak ettik seni neden giremedin? cok iyi vermissin . masallah .
Iradene yenik düşmemiş olman super tebrik ederimEşim bu hafta beni çok zorladı Şerbetli tatlılar ıslak kekler işyerinde de baklava Tulumba irade m sınandı resmen tabi ben ne yaptım bedenimi de ele geçireme zz iniz ruhumu da dedim ve ben kazandım itiraf etmeliyim kolay olmadı :) :)
masallah sana 7 kılo vermişsin bravoHerkese merhaba ben zEynep uzun aradan sonra yine burda yım.gül abla,arzu,saliha nasılsınız bir merverasyon eski sayfalara baktım müthiş zayislamissin idolum sun
Bu arada bende ocak ilk hafta 84 ile başladım gecen Şuan 77 yim.soyliyim dedim
Daha 12 kilom varIradene yenik düşmemiş olman super tebrik ederim
masallah sana 7 kılo vermişsin bravo
ayy hadi inşallah canım ama daha verememiş 1 ay oldu kilo aynım 95 kgevet bir başladım pir başaldım canım ya...bende inanmıyorum fakat tavuk yiyemem yumurta olurda tavuk cok zor benim için....miyavsu inanmiyorum yumurta yiyorsun :)
kutlarım :) bi de kilolarin patır patır düşmeye başlasa ne güzel olacak :)
Bu kiloyu bir buçuk ayda vermişsin yaz gelmeden 12 kiloyu da verirsinDaha 12 kilom var
İnşallah canım .hatta mümkünse mayis gelmeden incecik olayım diyorum . Özellikle göbeğinden nefret ediyorum sezeryan göbeği var.kalcam yok zaten vucudumla orantılıBu kiloyu bir buçuk ayda vermişsin yaz gelmeden 12 kiloyu da verirsin