Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

zeynep44 sen misin ? merak ettik seni neden giremedin? cok iyi vermissin . masallah .
Evet tatlım im nickimi değiştirdin.
aslında tam anlamıyla yapıp sporunu da iyi yapsam çok iyi verirdim ya.ara ara salliyorum diyeti ama uzun surmuyo toparlaniyorum.sen saha iyi vermissin ,çıtır olmuşun

Selam arkadaslar
Sabah Oğluma tereyağlı yumurta yaptım ben de yedim zeytin peynir de yedim ama 2 dilim de ekmek yedim
Kahvaltıyı 10 da yaptım 15 e kadar başka birsey yemeyeceğim
Insülin direncim tansiyonum da var ilaçlarımı da aldım
Spor yapamıyorum ama
Umarım zamanla kahvaltıdaki ekmeği de keserim

Iradene yenik düşmemiş olman super tebrik ederim
masallah sana 7 kılo vermişsin bravo

günaydın kızlar.....bugün kahvaltıda
yogurt
avuç içi kadar peynir
günkurusu-ceviz
15 adet yeşil zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
şekersiz çay içtim
sonrada 2 saat yürüyüş yaptım dışarda ve 60 defa ters mekik cektim açık havada çok iyi geldi
şimdide sade türk kahve mi içiyorum

Kizlar bugunki kahvaltim tereyaginda pisirilmis 2 yumurta 10 dan fazla zeytin peynir roka maydanoz ve sekersiz cay .simdide bol su tuketiyorum.ben iki ogun yapicam cunki gec kalkiyorum. Hepinize selamlar coook opuyorum sizi .ayrica sunuda belirtiyim gozle gorulen farkalrim var cok mutluyum darisi hepinizin basina gitsin yaglar gelsin tas gibi vucutlar

Merhaba kızlar... Sabah kahvaltımız 9-10 zeytin, 1 yumurta, avuç içi kadar peynir, bir çay bardağı çiğ kaju, 2 domates, şekersiz çay. Akşam menümüzde; kuru börülce yemeği, yoğurt, kurutulmuş ve tereyağında sote edilmiş biberler. (Yeni başaldığım için eksiklikler olabilir menümde)

miyavsu inanmiyorum yumurta yiyorsun :)
kutlarım :) bi de kilolarin patır patır düşmeye başlasa ne güzel olacak :)

Slm üç dört gündür giremedim şiddetli kulak ve baş ağrım vardı bugün iyiyim çok şükür yarın başlayalı bir hafta olacak hastada olsan düşük tempoda en az yarım saat yürüdüm yemek düzenimide oturttum yarın göreceğim bakalım akla karayı:))

miyavsu inanmiyorum yumurta yiyorsun :)
kutlarım :) bi de kilolarin patır patır düşmeye başlasa ne güzel olacak :)
ayy hadi inşallah canım ama daha verememiş 1 ay oldu kilo aynım 95 kgevet bir başladım pir başaldım canım ya...bende inanmıyorum fakat tavuk yiyemem yumurta olurda tavuk cok zor benim için....

Iyi Akşamlar
Sabah 10 da kahvaltıya oturmuştum
Dısarıcıktık polenezkoye gittik
Cocuklar da hava Aldı
Orda salata et ve 4 köfte yedim su içtim hiç ekmek yemedim

Eve geldik çay yaptım şimdi sade ve cay içiyorum esim se simit arası peynir Paskalya götürüyor ben yağlar gidecek diye kendimi tutuyorum maşallah bana

Yemek sonrası 5 saat 20 de dolacak aksam ne yiyebilirsin sizce meyve kutiruyemiş süt vs Önerileriniz ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…