hoş bulduk bu arada sabahaç karnına 60.3 kg geldim... bakalım 10 günde 4 kg verebilcek miyim?..
daha ılk gunlerde kacaöaklara baslarsan 10 gunde veremezsın canımbn d bugün sabah bol baharatlı 2 haşlanmış yumurta v şekersiz çay içtim
öğlen az salata v 5 köfte ayran
akşam az mercimek çorbası 2 kaşık salata 1 köfte yedim
itiraf ediyorum küçücük 1 dilim d çikolata kaçırdım
ama napım...(
araları bıraz daha uzatırsan leptın daha fazla çalıısr canımMrblar bende yazayim bugunki ogunlerimi.sabah 2 adet haslanmi yumurta 12 adet zeytin biraz peynir roka nane sekersiz cay.ve birazda ceviz.oglen yumurtali ispanak ayran.aksam da balik ve limonlu salata.arkasindan bi turk kahvesi. Saatleri 10:00 kahvaltim.14:30 oglen yemegim.19:00 aksam yemegim. Nasil i6i olmusmu hannimlar.
İyi. Fikir: )Yarın bende yumurtayla deneyeceğim :))bu ekmek ıcın canımtereyagını yumurtaya eklıyorum ben
Hoşgeldiniz.Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim?
40 yasındayım. su anda 99.3 kıloyum bildim bileli kıloluyum
genç kızlığımda pcos ile adet düzensizliği kılo tuylenme problemleriyle başladı hikayem.
üniversiteden 97 yılında 72 kılo ile mezun oldum nutraslime gidip 59 kıloya inmiştim ama sonra gene aldım
2002 de gene 72 kılo idim 2004 de 82 olmuştum taylan kümeliye gidip 72 ye dustum
ama uzun sürmedi gene 82 oldum 2006 da evlenirken 82 kılo idim
2009 da 95 ile hamile kaldım 112 oldum
2011 de 2. hamileliğimde 102 ile hamile kaldım 108 ile 6 aylıkken zature oldum 45 gun yoğun bakımda kaldım
25 gun uyutmuşlar beni ve uyanınca sezeryanla bebeği aldılar 1430 gr doğdu 2 ay kuvözde kaldı
ben burundan mama ile beslendiğim için 90 kılo ile hastaneden çıktım
kaslarım erimişti 1 ay tam olarak güçlenmeden yürüyemedim
sonrasında tekrar 107 ye kadar çıktım
gecen sene karatayın kitaplarını okumaye başladım ınsulun direnci ve obezite kitabı beni olağanüstü motive etti
97 ye kadar dustum ama 2 aydır motivasyonum cok kötü
tekrar başlamak istiyorum
97 ye inmişken 2015 sonunda evlendiğim kıloya 82 ye inmeyi hedeflemiştim ama 2 ayı boşa harcadım.
yardım ve desteklerinizi lütfen benden esirgemeyin
hafta içi çalıştığım için cok sıkı takip edemeyebilirim, ama yazışmaları hep takip ediyordum buranın ve artık ben de katılmak istiyorum aranıza.
Saliha Nerelerdesin kardeşin geldi bizi unuttun
daha ılk gunlerde kacaöaklara baslarsan 10 gunde veremezsın canım
kahvaltı eksık yapılmamalı
Gülcüm bugün 59.8 kg yim güle güle 500 grams !...yaşasın darısı diğer gidecek 500 gramlara...daha ılk gunlerde kacaöaklara baslarsan 10 gunde veremezsın canım
kahvaltı eksık yapılmamalı
bnc verrsin arkadaşım yeter ki iste...MERHABA ARKADAŞKLAR
ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRI
DAHA ÖNXCE KARATAY DİYETİ YAPMIŞTIM VE 25 KILO VERDİMN ANCAK BU KILONUN BIRAZINI GERI ALDIM ESKİ UYGULADIĞĞIM ŞEYLER YAPMAMAM RAĞMEN KİLO VERME DURDU KAFAYI YIYCEMMMMMMMMMMMMMMMM
zeynep44 sen misin ? merak ettik seni neden giremedin? cok iyi vermissin . masallah .Herkese merhaba ben zEynep uzun aradan sonra yine burda yım.gül abla,arzu,saliha nasılsınız bir merverasyon eski sayfalara baktım müthiş zayislamissin idolum sun
Bu arada bende ocak ilk hafta 84 ile başladım gecen Şuan 77 yim.soyliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?