Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hoş bulduk bu arada sabahaç karnına 60.3 kg geldim... bakalım 10 günde 4 kg verebilcek miyim?..

daha ılk gunlerde kacaöaklara baslarsan 10 gunde veremezsın canım

kahvaltı eksık yapılmamalı

araları bıraz daha uzatırsan leptın daha fazla çalıısr canım

selam kızlar,
11.00 kkk
18.30 tavuk ızgara-turşu-1/2 ayran-1/2 kefir-1 çorba
spor:yürüyüş
bu arada kan tahlilimi yaptırdım.okan beyin tahlilinde ne varsa yazmışım listeye.gittim dr.a dr bazılarını sildi prostatla ilgili diye.üç çocuklu olunca fazla inceleyemedim.neyse sonuçlar p.tesiye.balık hapını kaçar tane almak lazım.ben 2 kullanıyorum yemeklerden sonra.
ama benim kilolar pek dirençli çıktı. çok motive edici değil tartıdaki rakamlar .yinede hiiiç kaçamak yok.ne sofralar kuruldu da hepsini reddettim.bakalım mükafat ne zaman.

Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim?
40 yasındayım. su anda 99.3 kıloyum bildim bileli kıloluyum
genç kızlığımda pcos ile adet düzensizliği kılo tuylenme problemleriyle başladı hikayem.
üniversiteden 97 yılında 72 kılo ile mezun oldum nutraslime gidip 59 kıloya inmiştim ama sonra gene aldım
2002 de gene 72 kılo idim 2004 de 82 olmuştum taylan kümeliye gidip 72 ye dustum
ama uzun sürmedi gene 82 oldum 2006 da evlenirken 82 kılo idim
2009 da 95 ile hamile kaldım 112 oldum
2011 de 2. hamileliğimde 102 ile hamile kaldım 108 ile 6 aylıkken zature oldum 45 gun yoğun bakımda kaldım
25 gun uyutmuşlar beni ve uyanınca sezeryanla bebeği aldılar 1430 gr doğdu 2 ay kuvözde kaldı
ben burundan mama ile beslendiğim için 90 kılo ile hastaneden çıktım
kaslarım erimişti 1 ay tam olarak güçlenmeden yürüyemedim
sonrasında tekrar 107 ye kadar çıktım
gecen sene karatayın kitaplarını okumaye başladım ınsulun direnci ve obezite kitabı beni olağanüstü motive etti
97 ye kadar dustum ama 2 aydır motivasyonum cok kötü
tekrar başlamak istiyorum
97 ye inmişken 2015 sonunda evlendiğim kıloya 82 ye inmeyi hedeflemiştim ama 2 ayı boşa harcadım.
yardım ve desteklerinizi lütfen benden esirgemeyin
hafta içi çalıştığım için cok sıkı takip edemeyebilirim, ama yazışmaları hep takip ediyordum buranın ve artık ben de katılmak istiyorum aranıza.

Tamamul_0663, post: 39558460, member: 142560"]araları bıraz daha uzatırsan leptın daha fazla çalıısr canım[/QU

Tamam gul ablacim uzatacagim ha bide 30 dakika plates yaptim.saatleri sej yazarmisin en erken 9.30 da kalkarim

selam hatunlar :) koca bir hafta nete giremedim iyi mi. neyse düzenim oturunca yerine daha rutine girer :) yazmadığım günlerde karatayımı bozmadım. ona uygun tam gaz devam. sadece sporumu aksatmak durumunda kaldım.yapamadım. ama önümüzdeki hafta onu da tekrar düzene sokucam .bakalım pazartesi durum nolcak tartıda. spor yapamadığım için daha da merak ediyorum

Hoşgeldiniz.

İnanin benim eve giren gazli iceceklerin tatlilarin hesab8 yooooook allahim nasilda sabrim deneniyoooooo.ama pes etmek yok asla bu adimi attim dahada pea etmem belki 1 sene surecek bu surec ama ogunu sabirsizlikla bekliyecegimo daracik elbiselerin icne girmeyi hayal ediyorum dayânamadigim zamanlarda.

Biktim elbiselerimin kenarlarindan tasann sarkan yaglardan.oh canima degsin gidiyolar hih.

Saliha Nerelerdesin kardeşin geldi bizi unuttun

depresyondayim zeze kardesim gitti :
biz bu koyden bozma sehire yazin tasindik hic arkadasim yok burada var olanlarda resmiyetten dolayi tanidigim insanlar ...off yaa ne zaman ailemden biri gelip gitsehep ayni hissediyorum

Gülcüm bugün 59.8 kg yim güle güle 500 grams !...yaşasın darısı diğer gidecek 500 gramlara...
bugün 2. günüm hemen yumurtaları haşlıyım

bnc verrsin arkadaşım yeter ki iste...

zeynep44 sen misin ? merak ettik seni neden giremedin? cok iyi vermissin . masallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…