• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

neden canım senı zorlayan hangı yıyecek
yaa benim en büyük sorunum tatlı ve çikolata günün her saati hamile gibi aşerirdim eşime derdim gelirken şu marka şu çikolatadan ya da şu pastaneden şu pastayı al diye hatta kalkar hiç üşenmez şerbetli tatlı yapardım. Karatayın başlarında da aynen aklıma gelirdi birden canım çekerdi ama şimdi görmedikçe sorun olmuyor ama bir gördümmü de aklımdan çıkmıyor. Allahtan hepsi değil mesela nutella kavonozu dolapta ama hiç istemiyorum yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor temeli sağlamlaştırıyorum galiba.

günaydın kızlar
bende bugün uzun yıllardır yemedigim birşeyi yedim
haşlanmış yumurta ama sadece sarısını peynirle karıştırdım üzerine bol pulbiber ve zeytinyağı döktüm ve yedim:KK73::KK73::KK73:
15 adet zeytin
1 çaybardağı kuruyemiş
roka ve tere 1 adet muz yedim şekersiz çay
sonrada spora gittim toplam 2 saat spor yaptım şimdi eve geldim şimdide pazara gidecem
ondan sonrada 3 saatlik doğa yürüyüşüm var onu yapıcam
bu arada tartıldım :mad::mad::mad:ama malesef kilom aynı 95 kg:KK42::KK42::KK42::KK42:
akşama kuru bamya yemegi yapıcam yanında kırmızı pancar yogurtlması
:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Arkadaşım spora çok yüklendiğim zaman birkaç gün kilo alıyor gibi oluyorum ama kaslar geliştiği için oluyor galiba biraz zaman sonra yağ dokusu eriyor yani ben öyle hissettim. Benim yaklaşık iki ay önce başladığım kilodasın hatta benim 500 gr fazlam vardı ha gayret başaracaz inş kilo veremesek bile altyapıyı kurduğumuzu bilerek ve sağlıklı yaşadığımızı devam edelim zaten sağlıktan daha büyük kazanç yok bence.

Balık yiyince neden mide bulantısı oluyor, sağlıklı diye yemeye çalışıyorum ama azcık yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor. Bir tek karadeniz usulü mısır unlu hamsi yiyince midem bulanmıyordu. Buğulama bile midemi bulandırıyor. Yememek mi lazım acaba?

Balık yiyince neden mide bulantısı oluyor, sağlıklı diye yemeye çalışıyorum ama azcık yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor. Bir tek karadeniz usulü mısır unlu hamsi yiyince midem bulanmıyordu. Buğulama bile midemi bulandırıyor. Yememek mi lazım acaba?
Miden kabul etmiyor olabilir veya alerji başlangıcı olabilir. Ben önceden her balığı tüketebiliyordum 3 sene önce midemi bulandırmaya başladı şimdi ise bazı balıklar beni zehirliyor mesela tatlı su balıkları alabalık gibi son yediğimde hamside dokundu şuan sadece ton balığı yiyebiliyorum.

Arkadaşım spora çok yüklendiğim zaman birkaç gün kilo alıyor gibi oluyorum ama kaslar geliştiği için oluyor galiba biraz zaman sonra yağ dokusu eriyor yani ben öyle hissettim. Benim yaklaşık iki ay önce başladığım kilodasın hatta benim 500 gr fazlam vardı ha gayret başaracaz inş kilo veremesek bile altyapıyı kurduğumuzu bilerek ve sağlıklı yaşadığımızı devam edelim zaten sağlıktan daha büyük kazanç yok bence.
inşallah dedigin gibidir canım ya bende birde insülin dirneci var evimde artık pirinç pilavı,makarna,börek,kek pişmiyor ekmekde artık evime girmiyor zaten tatlıyıda bırakalı 2 sene oldu bakalım artık hayırlısı....

Miden kabul etmiyor olabilir veya alerji başlangıcı olabilir. Ben önceden her balığı tüketebiliyordum 3 sene önce midemi bulandırmaya başladı şimdi ise bazı balıklar beni zehirliyor mesela tatlı su balıkları alabalık gibi son yediğimde hamside dokundu şuan sadece ton balığı yiyebiliyorum.
Evet, ton balığını biraz daha rahat yiyebiliyorum. Ama geçen gün palamut yemeye çalıştım, fırında pişirilmiş. Daha çeyreğini yemeden midem bulanmaya başladı, zorlayarak yarısından fazlasını yedim. Bulantı yapıyorsa zorlamanın anlamı yok, demek ki alerji durumu olma ihtimali var.

yaa benim en büyük sorunum tatlı ve çikolata günün her saati hamile gibi aşerirdim eşime derdim gelirken şu marka şu çikolatadan ya da şu pastaneden şu pastayı al diye hatta kalkar hiç üşenmez şerbetli tatlı yapardım. Karatayın başlarında da aynen aklıma gelirdi birden canım çekerdi ama şimdi görmedikçe sorun olmuyor ama bir gördümmü de aklımdan çıkmıyor. Allahtan hepsi değil mesela nutella kavonozu dolapta ama hiç istemiyorum yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor temeli sağlamlaştırıyorum galiba.
Aynen bende tatliya asla dayanamazdim ve cok yemekten degil tatlı yemekten cok kilo aldim aman emziriyorum felan diye kandırmışım, yazık etmişim kendime: (( neyse zararın neresinden donersen
kardır: )) ve belkide bunları yaşamamız karataya başlamamız için vesile olmuştur: )) ben böyle düşünüp kararlı bir şekilde yoluma devam etmeye çalışıyorum :)) inşallah hepimiz için sonuçların olumlu olacağını düşünüyorum hem kilo verme hem de en önemlisi sağlikla yaşama açısından. .

Bu arada kahvaltım: 2 haşlanmış kaysi kıvamında yumurta
13 zeytin
Biraz erzincan tulumu,birazda beyaz peynir
1 çy yer fıstığı
biraz tereyağı yedim (2 lokma ekmekle:((
Maydanoz
Yarim portakal

Birşey soracam kızlar kahvaltı da tereyağı yiyormusunuz? ? Serbest diye biliyorum. Ama Ekmeksiz nasıl tuketiyorsunuz? ?

ah canım ah hala alısamadın insülin dırencın hep basa donuyor :KK20: 2 lokma da olsa kaçamak sayılıyor
Gulcum ben nasil iflah olucam aylarca kacamaksiz 14kg mi verdim ne zaman ins.direnci 5 e indinjdi simardim gakiba :(
Her insan kendi bedenini dinleyerek beslenmeli bence bulaniyorsa yeme cnm

inşallah dedigin gibidir canım ya bende birde insülin dirneci var evimde artık pirinç pilavı,makarna,börek,kek pişmiyor ekmekde artık evime girmiyor zaten tatlıyıda bırakalı 2 sene oldu bakalım artık hayırlısı....
isallah hepimiz kurtulucaz kilolardan hastaliklardan cnm

canım ogun arası 4 saat olunca leptın calısmaz kahvaltı ıle oğle arası 4 olmus
kahvaltıdan 4 saat sonra yarna ıcınce leptın bozulur yag yakmaz araları en az 5 saat yapmaya calıs

aramıza hosgeldınız

hadı bakalım hayırlısı
tunaydın canım
hoş bulduk bu arada sabahaç karnına 60.3 kg geldim... bakalım 10 günde 4 kg verebilcek miyim?..

bn d bugün sabah bol baharatlı 2 haşlanmış yumurta v şekersiz çay içtim
öğlen az salata v 5 köfte ayran
akşam az mercimek çorbası 2 kaşık salata 1 köfte yedim
itiraf ediyorum küçücük 1 dilim d çikolata kaçırdım
ama napım...:((

bn öyleyim tatlısız olmaz diyenlerden ,napcaz bakalım?..:))
bu sefer azmetcem ama vercem... artık yeter! Alla ın izniyle...

canım ogun arası 4 saat olunca leptın calısmaz kahvaltı ıle oğle arası 4 olmus
kahvaltıdan 4 saat sonra yarna ıcınce leptın bozulur yag yakmaz araları en az 5 saat yapmaya calıs

tmm cnm uc ogun cok geliyordu en iyisi iki ogune dusurmek bana daha rahat olacak

aramıza hosgeldınız

hadı bakalım hayırlısı
tunaydın canım

Mrblar bende yazayim bugunki ogunlerimi.sabah 2 adet haslanmi yumurta 12 adet zeytin biraz peynir roka nane sekersiz cay.ve birazda ceviz.oglen yumurtali ispanak ayran.aksam da balik ve limonlu salata.arkasindan bi turk kahvesi. Saatleri 10:00 kahvaltim.14:30 oglen yemegim.19:00 aksam yemegim. Nasil i6i olmusmu hannimlar.

bende senın gıbıydım canım ama 21 aydır aklıma bıle gelmıyor gozumun onunde duruyor elım bıle gıtmıyor ...sabırlı ol dırenc kırılınca ıstek te kalmayacak

Bu arada kahvaltım: 2 haşlanmış kaysi kıvamında yumurta
13 zeytin
Biraz erzincan tulumu,birazda beyaz peynir
1 çy yer fıstığı
biraz tereyağı yedim (2 lokma ekmekle:KK43:(
Maydanoz
Yarim portakal

Birşey soracam kızlar kahvaltı da tereyağı yiyormusunuz? ? Serbest diye biliyorum. Ama Ekmeksiz nasıl tuketiyorsunuz? ?
bu ekmek ıcın canım :KK11: tereyagını yumurtaya eklıyorum ben

Back