- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
Benim de amacım 3 kg idi. Düz hesap 6 kg gitti. Demek ki buymuş ideal kilom. :)bn d yarın başlıcam hadi hayırlısı bakalım...yarın sabah aç karnına tartılıp kilomu yazarım..görüşürüz kızlar.. amaç
4 kilo vermek ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de amacım 3 kg idi. Düz hesap 6 kg gitti. Demek ki buymuş ideal kilom. :)bn d yarın başlıcam hadi hayırlısı bakalım...yarın sabah aç karnına tartılıp kilomu yazarım..görüşürüz kızlar.. amaç
4 kilo vermek ...
Günaydın.günaydın forumdaşlarım
reglde metabolizma hızlanıyormuş kaçamak da yapmadıysan daha hızlı kılo kaybı normal cnmBirde arkadaşlar dünden bu güne hastalanmama rağmen 600 700gr kaybım olmuş acaba adetle mi alakalı daha önce hiç böyle olmamıştı hep artmıştı kilom bilen varsa çok merak ettim sebebini
Evet üç gündür hiç kaçamak yapmadım ama şuan çok zorlanıyorumreglde metabolizma hızlanıyormuş kaçamak da yapmadıysan daha hızlı kılo kaybı normal cnm
neden canım senı zorlayan hangı yıyecekEvet üç gündür hiç kaçamak yapmadım ama şuan çok zorlanıyorum
sana da canımEki Görüntüle 1425791
musmutlu hafta sonlari arkadaslar :)
sabah:ceviz, 1 muz, 1 yumurta, roka,zeytin, peynir, t.kahvesi
aramıza hosgeldın canımben canan hocanın dediklerini yapa yapa 10 kilo verdim ama ben spora çok yüklenmiştim tabi... şu aralar da sürekli kilo kaybediyorum. sanırım fazla abarttım. ama canan hocanın dedikleri şey rutin olduğu için kilo verdikten sonra kilo alma diye bir şey olmuyor. tabi hocanın dediklerini yapmak kaydıyla. hem de hastalığınız varsa düzeliyor. en azından benim reglim düzeldi mesela... göbek bölgemdeki yağlanma da bir nebze olsa gitti. kilom ise 60 tı 49 oldum.
sorun olmaz canım yeter ki ac kalma...sabah kalktıgında kendını ac hıssedersen agzına bı lokma bısey atkı leptın dursun kıtlık sınyalı salgılamasınGe
Geç kahvaltı yapmak çok etkiliyor mu? ?? Benim 23 aylik bebeğim var erken kalksam bile onunla ilgilenmekten kahvaltı 10-10:30 oluyor bazen: (
helal sanaBu arada akşam: kısır
3-4 köfte et
Ayran
Marul ve turp
Kizlar valla bozmadim: ))
Kayinvalidem kuru dolma yaprak sarma felan da yapmıştı, et dışında bana uyan birşey yoktu: ( hic üşenmedim kalktim bol yesillikli kısır yaptım: )) bu haftaki bulgur hakkımı kullandım.
guzel yazmıssın canım senı karatay yapanlar otrnek almalılarHerşeyi yemiyorum ama. Mesela hazır gıdaları yemiyorum, sadece evde yapılan, yiyebilirim bunu dediklerimi yiyorum. Tatlıdan çok tuzlu şeyler cezbedebiliyor beni, açma, simit, makarna gibi. Bu hafta kardeşim şerbetli bir tatlı yaptı onu yemedim, ben de kendime şekersiz kuru meyveyle tatlı yapıp yedim. O tatlı da çok güzel oluyor ama kendime dedim ki aklım kaydıkça, sana ne yararı olacak yeme. Zayıfım zaten deyip iyice sallamadım ama şu ekşi mayalı ekmeği sevdim, sabahları yediğim oluyor. Yemeğimi çoğunlukla 4-5 gibi bitiriyorum, daha da birşey yemiyorum. Sadece bitki çayı içiyorum. Sporum hala düzenli yapılıyor. İçeceklerimi zaten şekersiz içiyordum önceden de. Kola, gazoz gibi bağımlılıklarım da yoktu zaten.
Canan hoca bazı programlarda arada yenilebilir tam buğday diyor, zayıfsan ve şeker gibi herhangi bir rahatsızlık yoksa. Obezite, kilo problemi, şeker vs... hiç yememeli diye belirtiyor.
NOT: 1,5 yıldır karatay yapıyor, hedef kilonun altına düştüğü için arada ekmek yiyor, ekşi mayalı organik tam buğday.
canım ogun arası 4 saat olunca leptın calısmaz kahvaltı ıle oğle arası 4 olmus06:30 troid hapim
09:00 da kahvaltim
13:00 ogle yemegim
18:30-19:30 aksam yemegim
ama bugun 11:00 kahvaltim 15:00 ayran 19:30 aksam yemegim tatlim
aramıza hosgeldınızbn d yarın başlıcam hadi hayırlısı bakalım...yarın sabah aç karnına tartılıp kilomu yazarım..görüşürüz kızlar.. amaç
4 kilo vermek ...
tunaydın canımgünaydın forumdaşlarım
ah canım ah hala alısamadın insülin dırencın hep basa donuyor 2 lokma da olsa kaçamak sayılıyordünki menumu yazayım
sabah 2 bardak su 1 bardak kefir
7,30 kahvaltı: 1 yumurta 8 zeytin 2 dlm peynir 1 çaybardağı ceviz yeşillik
13,30 da ızgara adana köfte+ 2 lokma tadımlık ince lavaş ekmeğinden+salata
18,30 da haşlama köytavuğu+1 kaşık bulgur pilav+salata+1 tutam turşu lahana
spor 35dk kardiyo yurume
gitti 14 kg kalan 8kg için yola devam
yaramazlık falan yok ınsulın dırencını basa cevırme canım canın cok tatlı cekerse % 80 cıkolatayı aksam yemegının ustune kahve yanında yersınGünaydın arkadaşlar gerçi bugün benim için geç aydı anca kahvaltımı yaptım yani bugün iki öğün olacak yaramazlık yapmazsam çünkü bu sabah hastalandım ve içimdeki çikolata canavarı uykusundan uyandı
Dün öğlen keten tohumlu bademli limonlu bir kase yoğurt
Akşam mantarlı tavuk ve yoğurtlu brokolili salatası
Spor olarak ta bir saat yüzme yaptım
Bu sabahki kahvaltım iki yumurtadan peynirli omlet, 3 kuru erik, 1 bardağa yakın ceviz ve fındık ve zorla suyla birlikte yediğim zeytin daha tariflerinizi denemeye vaktim olmadı daha müsait bir zamanda inşallah.
Direniyorum direnecem baktım ki olmuyor dediğin gibi yaparım teşekkürleryaramazlık falan yok ınsulın dırencını basa cevırme canım canın cok tatlı cekerse % 80 cıkolatayı aksam yemegının ustune kahve yanında yersın