Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

pazartesi şehir dışında olduğum için bildirim yapamadım.2 haftadır bildirim yapamıyorum malesef.
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:64.3 (2 HAFTA ÖNCEKİ)
Bu hafta:62,5
Fark: -1,800
Toplam fark:-17,400
Beden: 38
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 ULAŞILDI.sonra 58

ÇOK TEŞEKKÜRLER EVET BENDE O ŞEKİLDE DÜZN OTURTMAK İSTİYORUM..GÜNDE 2 ÖĞÜN OLLSUN DÜZENLİ OLSUN :)AMA BANA KALKINCA YARIM SAAT İÇİNDE KAHVALTI YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER BENDE KARARSIZ KALMIŞTIM..SİZİN FİKRİNİZ ÇOK İYİ OLDU ÇOK SAĞOLUN

vuuu süper vermişsin:) bravo
yaş kaç

yarım saat içinde yapman gerektiğini ben demiştim. ben de buradan okudum. kimseye yanlış bilgi vermek istemem. ben okudugumu söyledim .

en iyisi yorum yapmamak.

sabah 8,30 kahvaltı
öğle 13;00 öğle yemeği
akşam bir kase yoğurt
aralarda da hiç bir şey tüketmiyorum
ekmek şeker yok
sadece günde iki defa Türk kahvesi 2 şer şeker atıyorum.
gül abla sence normal mi?
bu hafta ceviz ve fındığı kahvaltıda tüketmedim bir o eksiğim var.bu akşam alıcam

Evet, Canan Karatay kalkınca çok aç kalmayın diye söylüyor. Ben zaten kalkınca çok aç kalamıyorum, uzun süre birşey yemeyince sabah aç oluyorsun.

Evet, Canan Karatay kalkınca çok aç kalmayın diye söylüyor. Ben zaten kalkınca çok aç kalamıyorum, uzun süre birşey yemeyince sabah aç oluyorsun.
PEKİ MESELA SABAH KAHVALTIMI YAPTIM İLK GÜNLER OLDUĞU İÇİN BİRAZ ZORLUYO BENİ AÇIKCASI ÇOK YANLIŞ BESLENME DÜZENİM VARMIŞŞ.ALIŞKANLIKTANDA OLSA GEREK KAHVALTIDAN 2-3 SAAT SONRA TEKRAR ACIKIYORUM YADA PSİKOLOJİK ÖYLE HİSSEDİYORUM..AMA YEMİYORUM SU İÇİYORUM..DOĞRUMU YAPIYORUM

Açlık hissediyorsanız eksik yemiş olabilirsiniz, doğru yememişsinizdir diyor Canan hoca. Tam Karatay kahvaltısı yapmak gerekiyor. Açlık hissettiğinizde önce yaptığınız gibi su için, bazen susuzluğu açlık zannedebiliyormuşuz. Eğer su içip hala açlık hissediliyorsa, aç kalmayın çünkü aç kalınca da vücut kıtlık sinyali veriyor, yine depoya atıyor yağları. Bir yoğurt, kuruyemiş yiyebilirsiniz. Kuruyemiş karatay kahvaltısında en tok tutan besinlerden birisi, kahvaltıda ihmal edilmemeli.

Home Upper Body Workout without Weights - Bodyweight Upper Body Workout for Beginners

benim yaptıgim yukarıda yazdığım .başkaları da var tabi ama bu bayağı yoruyor beni

sağol canım :) ben de aratınca bir sürü video buldum inceledim baya. bir kaç tanesini de bilgisayarıma kaydettim. içlerinde senin bu yazdığın da var. egzersizlerime eklicem ben de bunları. kollar zor inceliyor çünkü. ve güçlü bir sırt için de iyi egzersizler.

Bugün
sabah : kkk
akşam: etli nohut & yoğurt akşam mönüm dünle aynı.. akşamdan yemek kaldığı için.
henüz yemedim saat 7 de yiyeceğim. yeşil çayımı içeceğim büyük ihtimal yeme olayımı bitirmiş olacağım :)

Sabah KKK
Öğle fasulye turşu. Buğday çorbası
Üstüne sütlü kahve
Aksam salata fındık ayran....yalnız akşam 9.00 da yedim o da yemeyecektim ama pide vardı dayanamadım ben de oturdum ama ayran salata yedim
Bu kadarına şükür
Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…