Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

afiyet olsun canım
nohut çok az ve ender yiyoruz aklında olsun nişaşta var ıcınde

Herkese merhabalar
Sabah kahvaltı: Omlet peynir
Akşam:1.5 kase çorba
Yoğurt turşu
afiyet olsun canım
canım saatlerini de yazarsanız iyi olur
akşam hiç protein yok,,,
Yağ yakıcı çay tarifi olan var mıdır belki işe yarar da zayıflarımm
yag yakıcı ya gerek yok ki leptin imiz var ya...doşal olarak yeşil çay var beyaz çay var

Sarısına baharat ekledim, dün bir videoda görmüştüm, ben de baharatları çok severim.
bende ekledim dosyama bi ara denerim bakalım nasıl olacak
ayın 8 inde başladım,yaklaşık 5.5-6 kilo verdim :) bu sefer bırakmıycam :)
vayyy pofucuk hadi baklaım devamını beklerim
Abooovvv kedicim unsuz ekmek mi yaptın..senden de bu beklenirdi..Az kaldı döneceğim buralara

Herkese iyi geceler Gül Hanım siz de haşimato hastası olduğunuz için özellikle sizin yardımlarınızı bekliyorum nerde hata yapıyorum metabolizma m mı cok yavaş acaba insan gr veremez mii
elimden geldiğince yardım ederim canım iş nedeniyle sehirdısında gorevdeydım dun gece dondum
ben hasımatodan dolayı kaçamak yapmadan yapıyorum 20 ay olmasına ragmen

wavvvvvvvvvvvvvvv bana yetiseceksın dedim ve 3.5 ayda yetıstın aramızda 100 gram fark var bu kadar olur helal olsun sana
Bu arada sizi görmek güzel Gül Hanımmm
merhaba tekrar hoşgeldınız

1 yaşında bi kızım var sabah kalkıp hazırlanıp kahvaltı hazırlayıp kıza süt yapıp bırakıp bi de kahvaltı yapmam gerçekten çok zamanımı alıyor işe yetişmemde o yüzden de bu kadar yapabiliyorum

kuruyemisini yanına alıp yolda giderken yiyebilirsin eksik yememeye calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…