afiyet olsun canımBugün
sabah : kkk
akşam: etli nohut & yoğurt akşam mönüm dünle aynı.. akşamdan yemek kaldığı için.
henüz yemedim saat 7 de yiyeceğim. yeşil çayımı içeceğim büyük ihtimal yeme olayımı bitirmiş olacağım :)
afiyet olsun canımHerkese merhabalar
Sabah kahvaltı: Omlet peynir
Akşam:1.5 kase çorba
Yoğurt turşu
yag yakıcı ya gerek yok ki leptin imiz var ya...doşal olarak yeşil çay var beyaz çay varYağ yakıcı çay tarifi olan var mıdır belki işe yarar da zayıflarımm
bende ekledim dosyama bi ara denerim bakalım nasıl olacakSarısına baharat ekledim, dün bir videoda görmüştüm, ben de baharatları çok severim.
vayyy pofucuk hadi baklaım devamını beklerimayın 8 inde başladım,yaklaşık 5.5-6 kilo verdim :) bu sefer bırakmıycam :)
Abooovvv kedicim unsuz ekmek mi yaptın..senden de bu beklenirdi..Az kaldı döneceğim buralara
elimden geldiğince yardım ederim canım iş nedeniyle sehirdısında gorevdeydım dun gece dondumHerkese iyi geceler Gül Hanım siz de haşimato hastası olduğunuz için özellikle sizin yardımlarınızı bekliyorum nerde hata yapıyorum metabolizma m mı cok yavaş acaba insan gr veremez mii
wavvvvvvvvvvvvvvv bana yetiseceksın dedim ve 3.5 ayda yetıstın aramızda 100 gram fark var bu kadar olur helal olsun sanapazartesi şehir dışında olduğum için bildirim yapamadım.2 haftadır bildirim yapamıyorum malesef.
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:64.3 (2 HAFTA ÖNCEKİ)
Bu hafta:62,5
Fark: -1,800
Toplam fark:-17,400
Beden: 38
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 ULAŞILDI.sonra 58
merhaba tekrar hoşgeldınızBu arada sizi görmek güzel Gül Hanımmm
ben varım canımöğlen oldu yine kimsecikler yok hu huuuu
niye bu kadar aza canım...benim kahvaltıma bak olması gereken oGünaydın...
Sabah kahvaltım: 2 yumurta
peynir 1/4 bardak süt 07:15 de yaptımm
Off kahvaltiya bak :))
tesekkur ederım canım bende ıyıyımiyiyim teş Gül Hanım siz nasılsınız
hurma yasak canım sen bi de 4 tane yemişsinBide 4 hurma yedim
kuruyemisini yanına alıp yolda giderken yiyebilirsin eksik yememeye calıs1 yaşında bi kızım var sabah kalkıp hazırlanıp kahvaltı hazırlayıp kıza süt yapıp bırakıp bi de kahvaltı yapmam gerçekten çok zamanımı alıyor işe yetişmemde o yüzden de bu kadar yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?