Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylemi ben kayisi yasak deil die hurmada serbestir die yedim :))hurma yasak canım sen bi de 4 tane yemişsin
hurmanın glisemik indesksi fazla canım incir de öyle yasaklardanÖylemi ben kayisi yasak deil die hurmada serbestir die yedim :))
Ben bu aralar hurmaları götürdüm.hurmanın glisemik indesksi fazla canım incir de öyle yasaklardan
afiyet olsun canım
nohut çok az ve ender yiyoruz aklında olsun nişaşta var ıcınde
yediğin hurmalar vaktı gelınce senı tırmalar :)Ben bu aralar hurmaları götürdüm.
tatlı ıstegı omega 2 eksıklıgınden olurmusAkşam bulgur fasulye yemegi ve yoğurt yedim ama cnm tatli biseyler cekiyor yemekten sonra
tatlı ıstegı omega 2 eksıklıgınden olurmusIyi akşamlar
10:39 KKK
16:00 mantar tavuk ayran
Benim canım da acaip derecede tatlı çekiyor.evde çikolata var kendimi zor tutuyorum
,,afiyet olsun canım acıkmadıkca mesafe uzaması sorun olmazaa tamam ablacım daha dikkat ederim ozaman . Allahtan tabak porsiyonum küçük de fazla tüketmedim :) iki akşam küçük porsiyon tabakta birer tabak yemiştim.
bugün sabah : kkk
sabah kahvaltımı biraz geç yaptım uykumu alamadığım için uyudum biraz.
akşam: tarhana çorbası & yoğurtlu kereviz salatası
sabah kahvaltımı geç yapmama rağmen iki öğünüm arasındaki saat farkını korudum.6 saatlik mesafeyle yedim.
afiyet olsun canımAkşam yemeği. 1 tabak taze fasulye
1 kase çorba Yoğurt 18.00de
Öğle Yemeği. Tavuk döner
Ayran öğlen 12.00 de
afiyet olsun canımSabah
2 haşlanmış yumurta
Turp
Zeytinyağlı kereviz
Çiğ antep fıstığı
Siyah kuru üzüm.
Zeytin ve peynir yok.
Öğlen 5 saat geçmeden çiğ köfte yedim 4-5 tane sanırım, ardından hurma birkaç tane. 1-2 saat sonra kırmızı pancar salatası, 2 kaşık kadar kuru fasülye, hindi etinin suyuyla, kırmızı biber, kırmızı mercimek, soğan, sarımsakla çorba yaptım, 1 bardak ondan içtim. 5 buçuk gibi bitti yemeğim, artık leptin gece çalışacak.
Akşam normalde yediğimden daha az yedim aslında, ama uzun aralar vermeden yedim. Biliyorsun ben oburum, hep kıtlıktan çıkmış gibi yerim.afiyet olsun canım
ooo neler yapmıssın bugun kıtlıktan mı cıktın kedıcık
Yok tırmalamasın, ama bu hafta çok yedim. Biraz daha kaldı, onu da bitireyim de bir süre yiyemem daha.yediğin hurmalar vaktı gelınce senı tırmalar :)
Aman birde omega 2 çıkmasın.tatlı ıstegı omega 2 eksıklıgınden olurmus