• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

2 ay önce miyom ameliyatı olmuştum kontrole gittim her şey güzel dedi ama hamile kalmadan önce 2 ay folic trio verdi günde 3 tane.anne olanlar bilirler diye soruyorum kilo yapar mı?

afiyet olsun canım
nohut çok az ve ender yiyoruz aklında olsun nişaşta var ıcınde

aa tamam ablacım daha dikkat ederim ozaman . Allahtan tabak porsiyonum küçük de fazla tüketmedim :) iki akşam küçük porsiyon tabakta birer tabak yemiştim.

bugün sabah : kkk
sabah kahvaltımı biraz geç yaptım uykumu alamadığım için uyudum biraz.
akşam: tarhana çorbası & yoğurtlu kereviz salatası
sabah kahvaltımı geç yapmama rağmen iki öğünüm arasındaki saat farkını korudum.6 saatlik mesafeyle yedim.

Akşam yemeği. 1 tabak taze fasulye
1 kase çorba Yoğurt 18.00de
Öğle Yemeği. Tavuk döner
Ayran öğlen 12.00 de

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Turp
Zeytinyağlı kereviz
Çiğ antep fıstığı
Siyah kuru üzüm.

Zeytin ve peynir yok.

Öğlen 5 saat geçmeden çiğ köfte yedim 4-5 tane sanırım, ardından hurma birkaç tane. 1-2 saat sonra kırmızı pancar salatası, 2 kaşık kadar kuru fasülye, hindi etinin suyuyla, kırmızı biber, kırmızı mercimek, soğan, sarımsakla çorba yaptım, 1 bardak ondan içtim. 5 buçuk gibi bitti yemeğim, artık leptin gece çalışacak.

aa tamam ablacım daha dikkat ederim ozaman . Allahtan tabak porsiyonum küçük de fazla tüketmedim :) iki akşam küçük porsiyon tabakta birer tabak yemiştim.

bugün sabah : kkk
sabah kahvaltımı biraz geç yaptım uykumu alamadığım için uyudum biraz.
akşam: tarhana çorbası & yoğurtlu kereviz salatası
sabah kahvaltımı geç yapmama rağmen iki öğünüm arasındaki saat farkını korudum.6 saatlik mesafeyle yedim.
,,afiyet olsun canım acıkmadıkca mesafe uzaması sorun olmaz

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Turp
Zeytinyağlı kereviz
Çiğ antep fıstığı
Siyah kuru üzüm.

Zeytin ve peynir yok.

Öğlen 5 saat geçmeden çiğ köfte yedim 4-5 tane sanırım, ardından hurma birkaç tane. 1-2 saat sonra kırmızı pancar salatası, 2 kaşık kadar kuru fasülye, hindi etinin suyuyla, kırmızı biber, kırmızı mercimek, soğan, sarımsakla çorba yaptım, 1 bardak ondan içtim. 5 buçuk gibi bitti yemeğim, artık leptin gece çalışacak.
afiyet olsun canım
ooo neler yapmıssın bugun kıtlıktan mı cıktın kedıcık

mrh gül hanım.
benim peynir miktarı biraz fazla galiba gerçi çoğu lor du.

beş saat sonra kuru fasulye yaptım ama komşudan(annemden) bulgurlu sarma geldi .yanına salata ayran.
sekiz gibi de birazcık kuruyemiş ve yarım su bardağı ayran.

menü çok mu olmuş.bugün 4. günüm ekmeksizliğe ve tatlısız bir güne anca alışıyorum.30-35 dakikada yürüyüş.

Back