• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

mercimek köfte bulguru 3-4 kaşığı geçmeden yaparsan olur. tabii kilo verme aşamasında haftada 1 kere.. :) mercimege az su koyarsan bulgura çok gerek kalmıyor hem de lezzetli oluyor.

ilk yüz sayfayı okuyorum.60.sayfadayım.mercimekli köfte yenir mi?yenirse miktarı ne olmalı?
dün mantar,bugün pırasa yaptım.akşam sadece yoğurt,fındık.iki kayısı yesem mi?
Yenilebilir, miktar yok, abartmadan doyana kadar yenilebilir.
Kayısıyı akşam değil, sabah kahvaltıda tüketin. Meyve olduğu için akşam yemek yağa dönüşmesine neden olabilir.

Yenilebilir, miktar yok, abartmadan doyana kadar yenilebilir.
Kayısıyı akşam değil, sabah kahvaltıda tüketin. Meyve olduğu için akşam yemek yağa dönüşmesine neden olabilir.
çok teşekkür ederim.bugün akşam bir şeyler yemek istemedim.keşke kahvaltı ve öğlen arası da uzun tok kalabilsem.bel ki emzirdiğim içindir yoksa kkk ye aynen uydum.

merhabalar . bugünkü mönümü yazayım hemen.
sabah:kkk
akşam : etli nohut & yoğurt
akşam yemeğimi henüz yemedim zaten acıkmadım da. yarım saat sonra yerim sanırım. yeşil çayımı da içerim.

kuru kayısıyı sadece sabahları mı yemeliyiz. ben öğle yemeği yemiyorum onun yerine yeşil çay falan geçiyor. açlık hissetmediğim için. ama öğlen de 1 kuru kayısı yense sakınca olur mu ? günlük sınırı aşmak istemem.
bir de sütlü tatlı yenebiliyor mu kilo verme dönemi içinde ? Örn puding sanki haftada bir olursa izin var mıydı :) uydurmuş da olabilirim :-)
Eğer kahvaltıyı erken yapıyorsan, kahvaltıdan 4-5 saat geçtikten sonra öğlen, yoğurt veya kuruyemişle yiyebilirsin. (Kahvaltıda 1 çay bardağı kuruyemişin bir kısmını öğlene ayırıp kayısınla yiyebilirsin) Kahvaltı da yemeyip öğlene bırakabilirsin kayısını ama akşam yeme sakıncalı. Sütlü tatlı yersin ama şekersiz, mesela biz incir uyutması yapıyoruz, sadece incir ve süt ile yapılıyor. Puding yok, şeker var.

çok teşekkür ederim.bugün akşam bir şeyler yemek istemedim.keşke kahvaltı ve öğlen arası da uzun tok kalabilsem.bel ki emzirdiğim içindir yoksa kkk ye aynen uydum.
Emziriyorsanız uzun tutmayabilirsiniz yemek aralarını, onunla ilgili yanlış yönlendirmeyeyim.

mercimek köfte bulguru 3-4 kaşığı geçmeden yaparsan olur. tabii kilo verme aşamasında haftada 1 kere.. :) mercimege az su koyarsan bulgura çok gerek kalmıyor hem de lezzetli oluyor.
sağolun kızlar.bazen cevap yazmak çok sıkıntılı oluyor .üç küçük afacanla.göremezsem kusura bakmayın.bu arada karatay diyetini diğer diyetlere göre daha rahat yapıyorum.ekmeği aramadım.bir de aklım şu kremalı ,şerbetli şeylerden uzaklaşsa.
reset çekersem oda olacak:)

size ve kediye bi sorum olacaktı atlama ipi alıcam da ağırlıklı olanlarından almak daha mı iyi kararsız kaldım da ağırlıklı sayaçlı istiyorum aslında alayım da bahanem kalmasın artık

Kedi ve miyav su nerelerdesinizzz
Benim aldığım ip sayaçlı, iyi oluyor, kaçtane yaptığını görüyorsun. Ama ağırlıklı da iyi olur, daha çok yağ yakımına yardımcı olur. Her ikisi de olur sonuçta, hareket etmen önemli.

MERHABA BEN BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM..SABAHLARI KALKIŞ SAATLERİM DÜZENLİ DEĞİL..KAHVALTIMI İŞ YERİNDE EDİYORUM..UYANIP HAZIRLANIP İŞE GELMEM YARIM SAAT KIRK DAKİKAYI BUUYOR..ÖĞLEN VE AKŞAM YEMEKLERİM DÜZENLİ..ÖĞLEN SAAT 12-13 ARASI AKŞAMLARIDA ENGEÇ 20 YE KADAR YEMEĞİMİ YİYYORUM..AKŞAMLARI STEPPERİN ÜSTÜNDE ORTA AĞIRLIKTA 15-20 DAKİKA ÇALIŞIYORUM..SABAH KAHVALTIMI 10.30-11 ARASI YAPSAM ÖĞLEN YEMEK YEMESEM AKŞAM AYNI SAATTE YEMEK YESEM NASIL OLUR..KENDİ İŞİMİZ OLDUĞU İÇİN 9-10 ARASINDA İŞYERİNDE OLUYORUM GENELDE..YADA UYKU DÜZENİMİ Mİ DEĞİŞTİRMELİYİM.Bİ FİKR VERİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER

Ben de kahvaltımı geç yediğim zamanlar sadece akşam yiyordum. Erken kalkmak tabi ki daha iyi olur ama sizin için en uygunu nasılsa o mantıklı. Önemli olan öğünler arasında 4-5 saat aralar vermek. 10-11 gibi yerseniz zaten öğlen yemeyin, çok yakın olur, sadece 2 öğün yapın. Ama çok erken kalkarsanız öğlen acıkacağınız için hafif birşeyler yiyebilirsiniz. Kendi yaşam şeklinize göre ayarlayabilirsiniz, dediğim gibi önemli olan öğün aralarında 4-5 saat bırakmak ve 8'den sonra hiçbirşey yememek.

peki kedi ben upper body calisiyorum yaa evde . çok güzel yanıyor sırtım kollarım...gogsum buyumez değil mi? zaten çok büyük...

Eğer kahvaltıyı erken yapıyorsan, kahvaltıdan 4-5 saat geçtikten sonra öğlen, yoğurt veya kuruyemişle yiyebilirsin. (Kahvaltıda 1 çay bardağı kuruyemişin bir kısmını öğlene ayırıp kayısınla yiyebilirsin) Kahvaltı da yemeyip öğlene bırakabilirsin kayısını ama akşam yeme sakıncalı. Sütlü tatlı yersin ama şekersiz, mesela biz incir uyutması yapıyoruz, sadece incir ve süt ile yapılıyor. Puding yok, şeker var.

anladım teşekkürler :) puding fikrini hemen atıyorum o halde aklımdan. kayısı olayını da dediğiniz gibi paylaştırma usulü yapabilirim o zaman.zaten genelde öğlen yemeye bir şey aramıyorum sabah kahvaltısı inanılmz tok tutuyor beni. ama olaki yemem gerekirse sakıncalı olur mu diye öğrenmek istedim iyi oldu bilgilendirme :D

saliha bu upper body üst vücut için mi ? kollarımı inceltmek istiyorum ben kollara etkili mi ?

evet kedinin bana verdiği bi link var eski sayfalarda ya da spor aktiveleri diye var forumda .

bir de ben youtube yazdım upper body woman diye güzel bi çalışma buldum .

kollarim çok iyi çalışıyor .bence denemelisin. belime de etki ediyor . hatta hafta sonu arkadaslarim aaa ne kadar zayifladin sn dediler belime bakıp :) :)

evet kedinin bana verdiği bi link var eski sayfalarda ya da spor aktiveleri diye var forumda .

bir de ben youtube yazdım upper body woman diye güzel bi çalışma buldum .

kollarim çok iyi çalışıyor .bence denemelisin. belime de etki ediyor . hatta hafta sonu arkadaslarim aaa ne kadar zayifladin sn dediler belime bakıp :) :)
aaa hemen ben de aratayım o zaman hem bel hem kol çok iyi sağol :)

Home Upper Body Workout without Weights - Bodyweight Upper Body Workout for Beginners

aaa hemen ben de aratayım o zaman hem bel hem kol çok iyi sağol :)

benim yaptıgim yukarıda yazdığım .başkaları da var tabi ama bu bayağı yoruyor beni

peki kedi ben upper body calisiyorum yaa evde . çok güzel yanıyor sırtım kollarım...gogsum buyumez değil mi? zaten çok büyük...
Sıkılaşır. Eğer büyük ağırlıklar (5-6 kg gibi) kullanıp, az tekrarla yaparsan büyüme olur. Hafif ağırlık fazla tekrarla da sadece sıkılaşma olur.

Son düzenleme:
Back