Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes nerdee???kızlar daha uyanamadınız mı çok uyumak da kilo yapar ona göreee
benim de 1 yaşında bir kızım var ben de emziriyorum ben de gece bazen kaç kere kalktığımı unutuyorumm o yüzden seni çok iyi anlıyorum 6.30 07:00 gibi kalkıyorum kahvaltı hazırlan çocuğu emzirip süt bırakkk ne kadar çok işim varr
HOŞBULDUK:)
aslında tahlil yaptırdım,biraz trigliserid ve ldl yüksek.bu arada emziriyorum.bebek bir yaşında olmasına rağmen hala regl olmadım.dr.lar herşey normal diyor ama kilo verme hızım çok yavaş.
bende anne olmak istiyorum :) ilk önce kilo vermem lazım ama maalesefbenim de 1 yaşında bir kızım var ben de emziriyorum ben de gece bazen kaç kere kalktığımı unutuyorumm o yüzden seni çok iyi anlıyorum 6.30 07:00 gibi kalkıyorum kahvaltı hazırlan çocuğu emzirip süt bırakkk ne kadar çok işim varr
eşimde bende çok istiyoruz ama benimde rahatsızlığım olduğu için doktor haziran ayına kadar yasak diyor.bu süreçte bende zayıf laya bildiğim kadar zayıflamak istiyorum.insanın isteyip de yapamayacağı hiçbir şey yoktur hele ki annelik için benim de bi rahatsızlığım vardı sırf anne olabilmek için yendim kilo nedir ki insanın amacı güzel olunca Allah da yardım eder ama istemek lazım hem de çok istemek o zaman tüm kapılar açılıyorr hem de sonuna kadar Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşş laveyou dünyanın en güzel şeyiii özendirmek gibi olmasın ama kızımı kucağıma alınca ne stresim kalıyor ne yorgunluğum başka bişey Allah isteyen herkese versin Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesinn
L ellerine saglik canim....kg verenleri tebrik ederimHEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
02/02/2015 BİLDİRİM YAPANLAR
KİLO VERENLER
1. laveyou...... -1400
2. ferayeee.... -800
3. melekimsi... -800
4. arzu.......... -300
5.saliha........ -300
6.zeze........... -100
BU HAFTA KİLO ALAN YOK !!!!!
Umarım unutulan yoktur . dıkkat ettim ama . hemen eklerim ..