Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ablacım sağol..kardeşimde okula yetişiyor kızını almaya ..zaten 2 vesait geliyor o da yoruldu yol yuzunden..yoksa bakardı..belki ben ona bırakırım işe giderken..ek gıdayada geçtik idare edicez artık..kayınvalidem daha gelmiyor..gelsede Bekir bar..eşimin yeğeni de gelecek..kadın baya zorlanacak..kimseye mudara etmeden başımın çaresine bakmam lazım..kreşin fiyatı 1435 tl..mudurume destek çıkın dedim..bir kısmını alırım ondan..yoksa çok zor..
inşallah herşey en kısa zamanda düzene girer

çok pahalıymış yardımcı olsalar bari

Teşekkür ederim bu topik sayesinde başladım sürekli bildirim yapamasamda ara ara gelişmeleri yazmak istiyorum benim gibi olanlara motivasyon olsun diye tabii başarabilirsem :)
başarabilirsiniz yeterki buradan kopmayın
Ekin bayram sonrası gelecekti..ah ben çok ozledim eski gunleri..faceden bir yoklayım bari..
bakalım ne zaman gelecek ...bebek te çok tatlı gözler ekine benziyor sanki

Merhaba hanımlar bende karatay a başladım. Uzun zamandır da takip ediyorum sizleri..bende deneyimlerimi paylaşmak isterim sizlerle...
aramıza hoşgeldiniz
Teşekkürler, bişey sorsam tabi herkescevaplayabilir. Ben akşam yemeğinden sonra çayın yanında ille bişeyler yemek istiyorum. şu an fıstık yiyorum doğru mu yapıyorum yoksa 8 den sonra hiç bişey mi yenmeyecek?
8 den sonra herrşey yasak canım,,,,sadece şekersiz çaylar var

inşallah herşey en kısa zamanda düzene girer

çok pahalıymış yardımcı olsalar bari

İnşallah ablacım..az önce eşimle konuşuyorduk..ek gıda geçiş dönemi bitsin de kardeşine sen bırak arabayla o zaman dedi..akıl akıldan ustundur..kardeşim diyordu zaten bana bıraksan diye..ama oto koltuğuna oturma ayı gelmeli ...geç bırakırım erken alırım oradan..arabayla yakın zaten..3 gün gotursem 2 günde kv bakar..geçicek zamanla hepsi..ben neler atlattım bu da geçer kendimi teselli edeyim...

İnşallah ablacım..az önce eşimle konuşuyorduk..ek gıda geçiş dönemi bitsin de kardeşine sen bırak arabayla o zaman dedi..akıl akıldan ustundur..kardeşim diyordu zaten bana bıraksan diye..ama oto koltuğuna oturma ayı gelmeli ...geç bırakırım erken alırım oradan..arabayla yakın zaten..3 gün gotursem 2 günde kv bakar..geçicek zamanla hepsi..ben neler atlattım bu da geçer kendimi teselli edeyim...
bencede..... herşey geçiyor buda geçecek canım bi bakmışız yürümeye bile başlamış kıvanç cık

:KK43: hıııım yapacak bişey yok artık napalım 1 haftadır ekmeği yemiyorsam çayı da sade içerim napalım girdik bu yola inşallah başaracağız. Desteğinize de teşekkürlerrr.
bende eskiden öyleydim akşam çayın yanında bişey yerdim sonra meyve faslı derken abur cuburla geçerdi geceler ,,,,çok şükür artık aklıma gelmediği gibi gözümün önünde dursada dikkkatimi çekmiyor

teşekkür ederim canım,,,,dün gece yaptım ama şeker koymadım ,,,,şekerden o kadar nefret etmişim ki koymak gelmedi içimden
aynen ben tek başıma 3 tane büyüttüm,,,,ne anne ne K.V ne kardeş kimsem yoktu, eş desen kendinden başkasını düşünmeyen bencilin biriydi.....3 çocuk bide bencil çocuk gibi bir koca 4 bide kışları erkek kardeşim gelip 4 ay kalırdı oldu 5....aman allahım ne günlerdi onlar gece 2 lerde ancak yatar 4-5 saat uyku ile işe giderdim,,,bakıcıya yemek yetiştir okula beslenme yetiştir offffff offffff
Ablacım valla seni okumak bana iyi geliyor valla kadınlığımdan utanıyorum okudukça gerçi annemde senin gibiydi halada bizi çeker o kadar hastalıkla; sizin gibilerin olması bizi koca popolu yapıyor işte her işimizi yapıyorsunuz sonrada biz üşenip oturuyoruz

Citirlar selammm.sonunda memleketten donduk.kayinvalidede wifi olmadığından giremedim.memlekete gidis bana 500gr aldirdi maalesef.ama elimden geldigincr zararlilardan uzak durdum.ben yemeyince sanki cocugumu dusunmuyor da kendimi düşünüyormusum gibi baktılar.sutun azalmistir fln dediler.oysa alakasi yok.derdimi anlatamadim.neyse 500gr sevindirici yine de.cunku ne zmn gitsem en az 3 kg alirdim.kurtardim.esim maalesef daha dikkatsizdi.3 kg aldi.dondugunde tartilinca morali bozuldu.neyseki evimize donduk ve duzenimizi yine saglicaz.benim kilo alis sebebim genelde yemegin gec yenilmesi.bi de her gun farkli bi yerde aksam yemegi yedik.onlar da etkiledi mutlaka. Bir de 7 ay sonra ilk lez bi tane cikolata yedim.cok tatli geldi bitter yememe ragmen.midem bulandi.demekki ben olmusum aferin bana heheheh.Simdi tam gaz devam.ozledim sizi.hepinizin gecmis bayrami kutlu olsuuun
Sen gene 500 gr atlatmışsın ben şekerli suyu damardan aldığı için 2 kg geri döndüm valla birde yesem bari.
Ne desen haklısın canım...işi bırakmayı bazen düşünüyorum..aslında zor bir sureci bir geçsem rahatlıcam..işyeri taşınması..kadro buyumesi..yeni denetlemeler..ıso 9001..tse v.s.yani yeni baştan..o yüzden mali açıdan işyerinde fazla kalmam lazım başka kimse yok..hepsi işçi..çoğu bana bakıyor..yardımcı arıyoruz şimdi..mudurume söyledim zaten..beni sıkmayın dedim..yoksa hiçbir sıkıntı yoktu.işyerine takın kampüs kreş var..netten baksana sende..turkiyenin en buyuk kreşi..muazzam bir yer..bebeklerle birebir..organik kendi urunlerini yetiştşriyor..yakın olursa 2 saatte bir yanına giderim..işte ben bir yaş gibi duşunuyordum..kayınvalidem gelince belki 1-2 saatte daha kalırım..karışık bişey olucak..
Çok istemişler canımcım yaa o kadar kreş ücretimi olur patron çıkıntı yaparsa gönder gitsin o kadar aldıklarına göre iyi bir kreş heralde eve bakıcı tutsan daha az alır valla işini gücünüde yapar.

Bu arada menümü yazayım ilaçlar mideme dokundu bugün çok o yüzden patates haşladım başka birşeyde yemedim yiyesim gelmedi halada midem felaket ne yapıcam bilmiyorum içmediğim özel çay tarifi kalmadı valla.

Herkrse iyi geceler. Yazamiyorum ama szi hep takip ediyorum. Gul abla su yolculuk macerani okurken ben yoruldum inanki. Ama bende cocukla yolculuk yaparken tipki sen gibiydim simdi yuruyoda rahatladim. Off ne yorucu. İnsanin gezesi gelmiyo yanii.

Seraym bu arada cok gecmis olsun ins tez zamanda atlatirsin. İnsanin mide kotu olunca yumurta kokusu bile agr geliyor hamleymis gibi. Birde tsvuklu corba dene istersen gul abla kizicak ama ben bol tereyaginda az unu kavurdum da yaptim bl limon k.biber cok iyi gelmisti.

Benim menum iki gundur ayni. Sabah kkk, aksam yayla corbasi bulgurlu, patlican-kofte firinda. Patlicanlar istedigim gibi olmams ama olsun idare eder. Yedim gitti.

Yarin icin mucver yapayim diyorum iki tane buyukce kabagim var. Unsuz nasil yaparim tarifi olan varmi? Veya kabakla ne yapabilirim? Peynir koymak istemiyorum icine. Havuc ta var evde.

Herkese günaydın.

Geçmişi okumaya çalışıyorum fakat cevap yazamıyorum. Tatil sonrası hem işler yoğun, malum Çin'in de tatiliydi, hem de benim 4 gün dersim var. İlk haftadan bir hoca makale istedi bu hafta için, diğeri yaklaşık 750 sayfa İngilizce kitabı okuyup özet çıkarmamızı, diğer hocam 60 sayfalık bir sunum verdi. Son hocamızla henüz bugün tanışabileceğiz. İlk dersi arefe gününe denk geldiği için dersimiz olmadı. Bakalım o ne isteyecek.

Ben Karatay'a aynen devam. Kaçamağım yok. 4 ay sonra Bayram'da her gün 1 bitter çikolata yedim. Minik kare oluyor ya, onlardan. Baklava vs hep gözönündeydi ama hiç cezbetmedi. Allah'a şükür ki, çikolata bile bende "çoook tatlı bu ya iğrenç" hissi uyandırıyor. :)

Herkese kolay gelsin. Fırsat buldukça geleceğim.

Hastalara şifa diliyorum. Herkese kaçamaksız bir haftasonu olsun. ^_^

herkese günaydın arkadaşlar
ben buraya menülerimi yazınca kendimi daha motive olmuş hissediyorum.
sabah kkk
öğle ayran ve 1 avuç yer fıstığı
akşam kuru fasulye ve ayran

kilo vermeyi hızlandırmak için önerileri olan var mı?
ben birşeyi mi yanlış yapıyorum acaba.
sabah tartıldım yine ibre aynı.
bir de bayramdaki ufak kaçamakların ödemi kaç gün sürer ki?belki ödemdir diye umuyorum ama,yine de motivasyonum azalıyor.
kışlıklarımı çıkarırken 55-56 ile karşılamayı umuyordum.ama ramazan sonrası motivasyonu yitirip karataydan tamamen olmasa da biraz uzaklaşmıştım,2 ay kadar.o yüzden kıştan çıktığım kilo ile kışı karşılıyorum yine:KK43:

Herkrse iyi geceler. Yazamiyorum ama szi hep takip ediyorum. Gul abla su yolculuk macerani okurken ben yoruldum inanki. Ama bende cocukla yolculuk yaparken tipki sen gibiydim simdi yuruyoda rahatladim. Off ne yorucu. İnsanin gezesi gelmiyo yanii.

Seraym bu arada cok gecmis olsun ins tez zamanda atlatirsin. İnsanin mide kotu olunca yumurta kokusu bile agr geliyor hamleymis gibi. Birde tsvuklu corba dene istersen gul abla kizicak ama ben bol tereyaginda az unu kavurdum da yaptim bl limon k.biber cok iyi gelmisti.

Benim menum iki gundur ayni. Sabah kkk, aksam yayla corbasi bulgurlu, patlican-kofte firinda. Patlicanlar istedigim gibi olmams ama olsun idare eder. Yedim gitti.

Yarin icin mucver yapayim diyorum iki tane buyukce kabagim var. Unsuz nasil yaparim tarifi olan varmi? Veya kabakla ne yapabilirim? Peynir koymak istemiyorum icine. Havuc ta var evde.

ben kabak mücveri unsuz yapıyorum.rendelenmiş kabak,yeşil nane,yeşil soğan,dereotu ile yumurtayı ve biraz zeytinyağını karışıtırıyorum,sonra yağlı kağıt serdiğim fırın tepsisine koyuyorum.üzerine de çörekotu serpip fırında pişiriyorum.çorba veya ayran yada çay ile tüketiyorum.börek tadına yakın bir tat oluyor.

Herkese tünaydın bu sabah kaçıncı kalkışım bilmiyorum çocuğu gönder eşi gönder ufağı doyur bana rahat bir uyku yok haplarda bir uyutuyorki sormayın midemin ağrısı gece saat 4 e kadar sürdü yani en son 4 ü gördüm sonra sızmışım.Bu sabah iyiyim ağrı yok ve ağzıma 1 bardak sütten başka bir şey sürmedim ne yemeliyim bende bilmiyorum.
Herkese günaydın.

Geçmişi okumaya çalışıyorum fakat cevap yazamıyorum. Tatil sonrası hem işler yoğun, malum Çin'in de tatiliydi, hem de benim 4 gün dersim var. İlk haftadan bir hoca makale istedi bu hafta için, diğeri yaklaşık 750 sayfa İngilizce kitabı okuyup özet çıkarmamızı, diğer hocam 60 sayfalık bir sunum verdi. Son hocamızla henüz bugün tanışabileceğiz. İlk dersi arefe gününe denk geldiği için dersimiz olmadı. Bakalım o ne isteyecek.

Ben Karatay'a aynen devam. Kaçamağım yok. 4 ay sonra Bayram'da her gün 1 bitter çikolata yedim. Minik kare oluyor ya, onlardan. Baklava vs hep gözönündeydi ama hiç cezbetmedi. Allah'a şükür ki, çikolata bile bende "çoook tatlı bu ya iğrenç" hissi uyandırıyor. :)

Herkese kolay gelsin. Fırsat buldukça geleceğim.

Hastalara şifa diliyorum. Herkese kaçamaksız bir haftasonu olsun. ^_^
Teşekkürler cankız.Seninde işin çok zormuş Allah kolaylıklar versin.Ama sen hepsinin üstesinden gelirsin alimAllah.

Bu arada ben şu haberi paylaşmak için açmıştım topiği.

Tablet ve telefon gibi akıllı cihazlarını yatak odalarında şarj eden kişilerin bu yüzden kilo aldıkları iddia edildi.

Kaynak: http://www.ahaber.com.tr/Teknoloji/2014/10/09/yatak-odasinda-sarj-edenlere-uyari
Bu haberi benim için yollmış olmalısın ben bu işi çok yapıyorum eşim de çok kızar cep telefonu ile aynı odada biile durmaz neyse tablet bu aralar yok biliyorsunuzki gelince düşünürüm artık.Uyarı için sağol bbunu okumam iyi oldu hayatım yanlışlarla dolu maalesef.

ben kabak mücveri unsuz yapıyorum.rendelenmiş kabak,yeşil nane,yeşil soğan,dereotu ile yumurtayı ve biraz zeytinyağını karışıtırıyorum,sonra yağlı kağıt serdiğim fırın tepsisine koyuyorum.üzerine de çörekotu serpip fırında pişiriyorum.çorba veya ayran yada çay ile tüketiyorum.börek tadına yakın bir tat oluyor.
Tarif için sağol arkadaşım bende akşam için ne yapıcam diyordum bu tarif iyi oldu.

X