kedi83 ,
@seraym topiği devamlı takip etmediğim için kim eksik dönüp öncekine bakmam lazım ama hangi sayfada bulamam,,,,saat te 2,5 oldu arayacak vaktimde yok uykum geldi,,,,
arkadaşa gidene kadar epey yol yürüdük sonra bir yerde kahve içtik oradan yürümeye devam ettik,,, arkadaşa ve torununa aldığım hediye kız kardeşimdeydi bana iyilik olsun diye o taşıyordu dizlerim ağrıyor diye, nerde unuttuysa unutmuş hediyeyi vereceğim yok ara ara bulamadık kahve içtiğimiz yeri aradık marka bir yerdi telini hemen bulduk yok dediler,,dönüşte arkadaştan kalktık kahve içtiğimiz yere kadar yürüdük hem yürüyüş olsun hem iyice bakalım diye,,,,ben oturduğumuz masaya yaklaştım garson bizi görünce hemen tanıdı poşet için mi geldiniz dedi getirmek için içeriye gitti bizde arkasından gittik kasadakilere sordu başka poşet gösterdiler o değil dedi çocuk tekrar dışarı cıktı baktı geldi suratı asık yok dedi,,ben tekrar çıktım bahçeye ve oradaki dolaplara baktırdım yok,,,,bi dümen döndü ama çözemedik...poşet yoksa çocuk bizim onun için geldiğimizi nereden anladı