Canım taş cçatlardı valla senin bu yaşadiklarina .Sen güçlü bir kadinsin anladiğım kadariyla tekrar başarırsin.Bize takılmaya devam et.
Zaten ugramasın diye bekliyor.Geldiği değil gelmedigi gunleri özluyor.Keşke herkes senin gibi hamile ilsa.Ama canim proteini bol bol al ne olur gelisimi için en önemli sey.Sende biliyorsundur muhakkakta bir ustunden geceyim dedim son aylar bak aman kaliteli protein.
Sende hoşgeldin canim.
Masaallah
Sanada maşaallah
e sanada maşallah
Niye dondurmamı yiyecen
İnsaallah
Bende sordum valla
Bilmişim valla. Ye yavrum sen sana her yol mubah artık.
Ama ben tazecigim kartlar sizi
Duygusal kız ben siz yazinca farkettim yani o kadar ....... anlayin.
Yemiyoruz canim yiyince soayla dövuyorlar bizi tavalari kafamiza yiyiyoruz.
Ya annenden bahsettiğine eminmisin sen. Keske verdiğin esyaları geri alsaydın.
Canım benden daha duzenli girmissin genede bravo sana sen islerini hallet bizim gönul bağimiz var halden anlariz.
Sanada iyi geceler çok guzel görunuyor. Afiyet olsun.
İyi fikir bende deneyeyim.
Yok ya nasıl anneymis bu valla ben zorla kalrdim anneyse beni görmek zorunda kim bakacakmıs ona yaslaninca hic duşündumu.Allah allah şaştim dogrusu.Hem canım sana gelen evin için değil senin için gelsin.Takma boyle seyleri esya neki evi ev yapan sensin bir kere.
Birde tek cocukmuşsun he anaaa bu ne yaa .O zaman gel anana yavrucum ben sana bakarım.Sen takma kafana yavruş bir gun butun mallar senin olacak
Niye mahkemeye vermediniz gul abla ben olsam verirdim valla.Benim abla ozel okudu ben anneme diyorum valla mallsrı bolüstüruken bizede ozel okul parasini vereceksin geri kalanı bolüştureceksin. Valla ben hakkimi helal etmem hakkımida yedirmem.
Tek degilsin biz variz.