- 29 Ağustos 2013
- 678
- 1.197
Günaydın canım hoşgeldin en doğru yerdersin.Ama 4 gün kurusu fazla olmuş yemekler iki öğün yiyiyoruz zaten en az aralarında dört bes saat olmalıki leptin hormonu çalışşın eğer cok acıkırsakta yoğurt süt gibi şeylerle geçiştiriyoruz canım karpuzda yasaklılar listesinde.Mrb arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri . Bende 2 aydır karatay uymaya çalışıyorum . Ama arada bozduğum çokkkkk oldu ( ekmek, reçel, çikolata ). 97 Kiloydum şimdi 92 ama sporda yaptığım için daha çok vermiş gösteriyorum . Tam anlamıyla diyete uysaydım ayda 5 kilo rahat giderdi ben çok bozdum . Neyse geçmişe bir süngerrrr çekelim
Evet kahvaltım
2 yumartadan omlet peyniri
Biraz peynir
10 zeytin
Domates salatalık ve dere otu
Bir çaya bardağı ceviz
4 gün kurusu
Türk kahvesi
Öğlen de patlıcan yemeğim var yanına yoğurt ve salata yiyeceğim
Dün ben 2 öğün yaptım 1 . Öğün 10.30 sonra 2 gibi karpuz yedim 1 dilim
2. Öğününde 7 gibi yedim patlıcan yemeği yoğurt ve salata
Gün içinde 2 Lt su içtim 40 dk hopladım zıpladım ( ii ter attım ) öncesindede 3 saat ev temizliği yapmiştim i. Inanın bu yediklerim yetti
Yaşasın karatay
Sadece ekmek olayı değil bu diyet meyve falanda yemiyoruz.Topiğin ilk başıni okudunmu dahaEşimde günde 10 bardak çay içer hemde 2 şekerli. Sayemde teke düşürdü . Bu diyette şunu farkettim göbek bölgesine etkisi çok fazla 3 /4 gündür tam uyguluyorum . Ekmek ve türevlerini yemiyorum göbeğim baya inceldi . Hedefim okul açılana kadar en
fazla 85 olmak . Yapabilirim dini kızlar yani 40 günde 7 kilocukkkk :))))
detaylı anlatıyor.Eğer gerçekten diyete sabit kalirsan 7 değil10 kilo verirsin.Bide sporla desteklersen artıların bile olur.