Merhaba canim ,,,senin ve benim kosturmam bitmez ,,,herkes bisey bekler bizden saglik olsun napalim,,,iyi olduguna sevindim. Biz citirlarla bulusalim mi derken bulustuk bir ilki gerceklestirdin darisi sonrakilere,,,,
Aynen Allah sağlik versinde genede koşun aşınmazsiniz spor oluyor ve dua aliyorsunuz seviyorsunuz seviliyorsunuz.Ben ist ye gelince yine beklerim Gul abla diger arkadaşlarımla Allah izin verirse goruşurüzde.Sen gelince tekrarini yapariz. Belki aramiza ist den yeni katılanlarda olur o zaman.
Ah canım nasilda bilmissin arkadaşını
valla oldu yorumlar ama kafama takmadim.abimin eşinin çok tatlı yorumlari oldu çok iyi geldi . onlarda üçüncü çocuğu istiyorlar hayırlısı olsun haklarında
benim daha 3 buçuk ayim var.su giderek artmazsa sorun olmazmis ama artarsa amniyosentez gibi karindan alinabilirmis su. Inşallah hiç gerek kalmaz
Iyikii kedicik var kim ne istese hemen hallediyor.........insallah sen bi dogum yap gerisi kolay
ilkinde siyah giyme zayif gostermesin kg nu gostersin ki ne kadar cok zayiflamis desinler:)
Tamam abla o zaman gri bir elbisem var onu giyeyim Artıl yarin cekinirim bugün bitti.
Vay arkadas sinir oldum yaa kac defa seraym Ve gül ablanin yazılarını alıntı yaptim yazamadım deli oldum:))
Sorma benimde en sinir olduğum durum ben öyle olunca tekrar alinti yapmıyorum herkes ettigi lafı biliyor nasılolsa ismimizi ver yorumunu yap canim dert etme relax.
Menu,,,sabah soganli yumurtali KKK,,,aksam hamsi izgara, salata,sogan. Domates........AGVA donusu şile ye ugradik kahveleriimizide orada ictik...nihayet geldik eve,,,,daha banyo ve namazlar duruyor
Sen onuda beş dakikada halledersin abla bence ilk namazı kil. Somra ilik bir banyo hooop yatak. Ben banyo yapınca hemen uykum gelir o yüzden gündüz yikanmayı hic sevmem.
Benimde yarina misafirim var internetten bakiyordum değisik birseyler yapak istiyorum benimde yiyebileceğim ama hala araştırmadayım.
Babymom bugün uğramadı. Bluedaiys hazirliklar tamammı.
Mengmeng uyudunmu,kedide yok.