- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
Ben mercimegı çök severimde. Bu ara proteinim eksik heralde hani yumurtalı bir ciğ köfte gibi birşey yapıyorlar urfalılar yapıyor genellikle ablamın kaynanası çok yapardı enisteyle çikarken evede gönderirdi harika bir şey canım ondan manyak istiyor net tarifini buksam deneyeceğimde bilmiyorum işte. Ben bir deneyeyim güxel olursa sizede yazarım.Bugun güne güzel başladım annemin emekli kağıtları gelmiş çok şükür ona çok sevivdik.Bide babamınkiler gelse problemsiz Cuma gunü ne olur dua edin .Kizlar o yokuşü çıktım Ali Fuatta bir aktar var oraya gittim kahvaltımı yaptıktan sonra bizim oğlanın ruşeymi bitmiş gitmişken yeşil cofeee de aldım eve geldim su icindeyim birde akşam koşu bandinda yürürüm spor bakanı bu kadar yetermiTabiki farketmezde ama sen kazan çünkü senin. Önündeki o kuçücük sorundan kurtulmanı çok isterim gerçi yarışsakta yarışmasakta sen her dediğinı yaparsın azim topusun maşaallah bense stress topu.
Günaydın canım benim.
Geçmiş olsun canım. Ama inan çarşamba günü evimdeki üç misafir hanımı görünce karakterimi tekrar gözden geçirdim.Bende irade sıfır ve demekki kendimede hiç saygım yok dedim. Kıralım su zincirlerimizi. Benim eltimin kizi 90 kilo idi oda hastanede görevli hastahanenin diyetisyeniyle 35 kilo verdi evrim gecirdi resmen has.derhisine falan koydukar iki yıl oldu sadece beş kilo aldi. Ve diyet bizim gibi istediğinide yiyemedi bende aynı diyetisyene gittim bir kere kiza dedimki canim ben bu kadarcik yersem zaten zayıflarım yani demem oki o kadarcık yemeyle fiyet yaptı 8 ay o kiloyu verdi onunki irade degilmiydi. Esim bile derdi bana kilo verenin adı döndü döndü kadardamı olamıyorsun.Ya evet kendimizden özür dileyerek basladıgımız bu yolu tamalamalıyız ikimizde aynıkiloda sayilırız. Senlede yarıştayiz o zaman kabul.
Hayırlı cumalar ciciş ben size demedimmi sizde sabah bensiz laflarsınız o zaman. Giremedim az işim vardı. Kahvaltı derdide var ya anca sabah kahvaltim
Taze soganlı üç beyazlı tek sarılı yumurta.
12 zeytin
Domtiş salatalık
Badem ve cevizEki Görüntüle 1205389
afiyet olsun canım ^_^
yokuşu yürüdüğün için tebrik ediyorum ayrıca
deli kız
İlknura dayanmak ne mümkün Gul abladan cekinmesem neyse mengmengimiz kibar kibar ötürüyor isi.
He he . Birde bana noktaları soruyor karakter dolduruyordum diyemedim ya la.
Kibar deli canim guzel guzel laf sokuyorki acitmasın canı fazla yanıp saldırmasin. Tamamiyle taktik.
Eki Görüntüle 1205395
doldurulması gereken karakter senin noktalar değil ki şekerim.
Hayirli cumalar canikolar
Bi suru isim var ben oturuyorum
kalk kız valizleri hazırla