Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iftarim
Kiymali bamya 1 tabak
Kiymali bulgur pilavi 1 tabak
Veee semizli cacik
2 tane hurma
3 tane hurma kaldi
yine sporlar yapılmış,,,yarasın kedi cikSporum;
8 dakikalık kalça egzersizi
Squat, lunge ve donkey kicks var
Callanetics ısınma ile karın egzersizleri
Germe egzersizlerinin birkaçını
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
7.5 liraya :44: ne iyymiş,,,,güle güle giyin canımAynen pazardan kendime pantalon aldım 7.5 tl 26 beden😄 bide kızlara bol tayt ve badi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afiyet olsun, çekirdekler yenilmiş. 😄😄😄iftar
soğuk çorba
mercimek salata
çekirdek
omega 3 ve antioksidan
Hanımlar,
sizden bir ricam var, topiklerde dini siyasi yorum yasak, bu sebeple lütfen dualarınız için Dualarımız Sizinle bölümüne yazın, siyasi yorumlarda yazmazsanız iyi olur.
Topiğin içeriğine uygun yorumlar yaparsanız sevinirim, en kısa zamanda fit olmanız dileğiyle
Iftarim
Kiymali bamya 1 tabak
Veee semizli cacik
2 tane hurma
3 tane hurma kaldi
iftar
soğuk çorba
mercimek salata
çekirdek
omega 3 ve antioksidan
İftar
Domates çorbası
Taze fasülye çorbası
Bulgur pilavı
Tavuk
Kavun
Iftarim
Kiymali bamya 1 tabak
Veee semizli cacik
2 tane hurma
3 tane hurma kaldi
afiyet olsun kedicikİftar
Domates çorbası
Taze fasülye çorbası
Bulgur pilavı
Tavuk
Kavun
ramazan boyunca taktım çekirdeğeAfiyet olsun, çekirdekler yenilmiş. 😄😄😄
Aynen pazardan kendime pantalon aldım 7.5 tl 26 beden😄 bide kızlara bol tayt ve badi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iftar
soğuk çorba
mercimek salata
çekirdek
omega 3 ve antioksidan
İftar
Domates çorbası
Taze fasülye çorbası
Bulgur pilavı
Tavuk
Kavun
myden,z,n durumu belli,,,hem çocuk hasta hem gelen gidenFmgenc ve mydenizz yok birkac gündür umarim iyilerdir
Fmgenc ve mydenizz yok birkac gündür umarim iyilerdir
Hayret ya yaz gunu usuttunmu acaba.bende kisin reglken ayklarimi hic isitamam gecmis olsun canim sende agir geciriyorsun bu donemiInanilmaz agrim var, kiz dogmadan once boyle olurdum. Aglardim iki gun.
Dogumdan sonra gecmisti. Yatiyorum bu aksam kipirdamadan.
Patik giydim, Ayaklarimi isittim, bende usuyorum bide, hirka giydim.
Yaz gunu kelem gibiyim.
Iyiyim canimm problem yok şükür. Disari ciktim 1 saat yürüyüş yaptim kendimi iyi hissediyorum[emoji9]Sen napiyon kuzum, konusamadik hic bugun.
Allah kolaylik versin ablam yine gönlünce olamadi maalesef[emoji45]İstanbul yolu göründü, izmir i iptal ettim,,,
4 e kadar rahattık gitmeyeceğiz diye yabancı Bakan gelmediği için,,,3-4 ülkeden büyükelçi, müsteşar, genel müdür falan gelecekmiş 2 gün kalacaklarmış, onlara eşlik edecek kimse bulamamışlar kabak yine bizim bölümün başına patladı,,,6 kişi gideceğiz,,,neyse ki bu sefer çok kalabalık gelmiyorlar Bakan olmadığı için yazışmalar ve önceden gitmeler olmadı,,,Başbakan la aynı trende gideceğimiz için hazırlanmış alana gideceğiz ,fazla iş düşmeyecek bize ,,,olan izmir tatilimize oldu,,,bayram sonrası 2 gün içinde izin aldım akrabaları gezerim ,,,,
Inanilmaz agrim var, kiz dogmadan once boyle olurdum. Aglardim iki gun.
Dogumdan sonra gecmisti. Yatiyorum bu aksam kipirdamadan.
Patik giydim, Ayaklarimi isittim, bende usuyorum bide, hirka giydim.
Yaz gunu kelem gibiyim.
fazla iş çıkmadı ama benim planlarımı altüst etmeye yetti,,,bayramdan sonra 10 gün alıp dinlenecektim,,,izmir olmayınca 2 gün aldım,,,ağustos sonuna doğru 2 hafat alıp gideyim diye düşünüyorum,,,Allah tan hayırlısı benim hiç bir planım düşündüğüm gibi olmuyor bu iş yüzündenAllah kolaylik versin ablam yine gönlünce olamadi maalesef[emoji45]