2 saat uyku ile güne başladım,,hadi hayırlısı akşamı ederim inşallah ,,sersem sersem gezerim artık,,,,4.15 te yattım 7 ye çeyrek vardı hala uyanıktım,,,,5 ten sonra birisi in çık in çık sinir etti,,,yatak odası camları apartman içine bakıyor en ufak ses yankı yapıp çınlıyor,,,4 kat aşağıda kapının çarpması insanı rahatsız ediyor,,,kapının ayarı bozulmuş vatandaş bırakıyor şakkkk,,,evinin kapısını çarpıyor takkkkk,,,kiltliyor şak şuk şak şuk,,,şiir gibi oldu
1 dkk sonra geri gliyor tersi işlemler yapılıyor 2 dkk sonra geri çıkıyor,,,yarım saat sürdü kalkıyım bakıyım diyorum başım dönüyor uykusuzluktan üstümü değişmem lazım erkektir kesin ama halim yok,,,iyice uykum kaçtı,,,terbiyesiz kapının ayarı bozuk ama elinle tut yavaşça kapansın ben sabah çıkarken bile öyle yapıyorum uyuyanlar rahatsız olmasın diye,,,ayağımda topuklu olunca yavaş yavaş basıyorum o ses boşlukta kaç katı olarak yankı yapıyor,,,apartmanda herkes mevki sahibi bu ayılığı bi komşunun oğlu polis ana babayı dinlemiyor asi o yapmıştır diye düşünüyorum...dağdan inmiş resmen,,