- 18 Temmuz 2013
- 450
- 396
Eki Görüntüle 1192514
445 kıloluk bir insanın X ray görüntusuymuş arkadaşlar.. kemıklerımıze ne acıdım ya
445 kıloluk bir insanın X ray görüntusuymuş arkadaşlar.. kemıklerımıze ne acıdım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm benim geçmiş olsun üzüldüm keşke temiz çıksaymış inşallah düzelir..önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım
mide fıtığı ve gastrit çıktı endoskopi sonucunda ilaç yazmıştı onlara devam edecekmişim 1-1.5 ay sonra tekrar kontole gidecekmişim
günaydın günaydınnn..
dün çok sevdiğim bir arkadaşıma iftara gittim..az yemek çok sohbet mottosu ile 23:00 kadar ordaydım..dışarı bir çıktım ..sürprizz..sevdiceğim gelmiş beni almaya...beraber çorbacıya gittik sahur yaptık.. yıne paça içtik kızlar..alemci amcalar gibi iyi dadandık paçaya
yapanın eline sağlık bize de şifa olsun deyıp 01:00 gibi eve geldim.. çok güzel de uyudum..dinlendim işe geldim...herkesin cuması mübarek olsun arkadaşlar..güzel bir cuma olsun inşallah.
ablammmmmmm..çok teşekkür ederım hep pozıtıf hep desteksin..İnşallah çıtır gelın olurum ve öyle kalırım..sonra topığımızın çıtır hamılelerı çıtır anneleri olarak devam ederiz yolumuza
Ohhhh afiyet olsun... bende bayadır içmiyorum paça çokta severim.. gerçi tüm sakatatları severim yagünaydın günaydınnn..
dün çok sevdiğim bir arkadaşıma iftara gittim..az yemek çok sohbet mottosu ile 23:00 kadar ordaydım..dışarı bir çıktım ..sürprizz..sevdiceğim gelmiş beni almaya...beraber çorbacıya gittik sahur yaptık.. yıne paça içtik kızlar..alemci amcalar gibi iyi dadandık paçaya
yapanın eline sağlık bize de şifa olsun deyıp 01:00 gibi eve geldim.. çok güzel de uyudum..dinlendim işe geldim...herkesin cuması mübarek olsun arkadaşlar..güzel bir cuma olsun inşallah..
iftara çok az zaman kaldı bende o kadar susuyorum kı..ve ne kadar aciz olduğumu hatırlıyorum.. Rabbim vermese 1 damla suya bile muhtacız..
günaydın İlknur..kaç kılosunuz İlknur kaç kılo vermek istiyorsunuz..naçizane tavsıyem önce beyninize kılo vermek zorunluluğunuzu anlatmak ve karataya sıkı sıkıya sporla bırlıkte başlamak..Allahın izniyle gelır devamı..
Allahın bir esmaul husnası da Ya KAHHAR..ben sabır ve dua ile bekliyorum inşallah..
ablammmmmmm..çok teşekkür ederım hep pozıtıf hep desteksin..İnşallah çıtır gelın olurum ve öyle kalırım..sonra topığımızın çıtır hamılelerı çıtır anneleri olarak devam ederiz yolumuza
Günaydın, hayırlı cumalar hepinize...
Gül ablacım Allah kavuştursun kızın bugün yola çıkmış...hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah..
Mengmeng canım sende inşallah bugün sorunsuz verirsin tahlillerini..
Seraym merhaba canım.. gerçekten çok ama çok üzülüyorum bende... hem yaşananlara hemde bu kadar duyarsız bi millet haline geldiğimize..
Dün pek keyfim yoktu nedensiz...bişi yapmak istemedim... arada baktım topiğe ama yazamadım bile niyeyse...ders çalışıyorum arada ekimde yükselme sınavlarım var fırsat buldukça onlara bakıyorum...
Bugün bende sahursuz oruca niyetlendim sırf mengmeng tek kalmaın diye akşam sporumu yaptım duşumu alıp yattım nasıl yatmışım bende bilmiyorum saati duymamışım bile... gözümü bi açtım saat 7 bakalım nasıl geçecek bugün çok merak eduyorum....
kg alınca dbütün ağrılar başlıyor bundan demek ki,,,bele giidiyorum kg ver,,,dizlerime giidyorum kg ver ,,,,,herşey kg ya bağlı,,,,doktorlar kg ver dediklerinde 5 sene önce 68 kg idiim dedikleri ters tepti 79 a kadar çıktım,,,yürümekte zorlanınca kg vermeye başladım,,,,Eki Görüntüle 1192514
Sabah kaldırdım işe giderken senin saatte mi çalmamış dedim verdiği cvp çaldı hatırlıyorum ama kalkamadım diyor.. kesin bana güvenmiştir mervenin saat çalar birazdan diye ben tutarım sorun olmaz uzun süre aç kalabilirim insülin direncim düşük o kendi derdine yansıngünaydın canım,,,sana da hayırlı cumalar
amin canım
tüh ya eşinde mi duymamış alarmı,,,kedi ye tembih etseydin seni de kaldırırdı
ben gece yumurta yemedim mercimek çorbası içtim karnım gurulduyor,,,neden ki diye düşünürken aklıma geldi,,,,vay yumurta vay sen nelere kaadirmişsin...hiç acıkmazken bugün açıktım seni yemediğim için
önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım
mide fıtığı ve gastrit çıktı endoskopi sonucunda ilaç yazmıştı onlara devam edecekmişim 1-1.5 ay sonra tekrar kontole gidecekmişim
Benimde dizlerim ağrımaya başlayınca Dr demişti bir kilo bir kilo ne kadar dizdeki ağırlık azalırsa o kadar rahat edersin diye... bende ondan sonra kilo vermeye başlamıştım çok şükür gerçekten bitti ağrılarım.. başlarda spor yaparken bile ağrıyoddu şimdi bişi yok...kg alınca dbütün ağrılar başlıyor bundan demek ki,,,bele giidiyorum kg ver,,,dizlerime giidyorum kg ver ,,,,,herşey kg ya bağlı,,,,doktorlar kg ver dediklerinde 5 sene önce 68 kg idiim dedikleri ters tepti 79 a kadar çıktım,,,yürümekte zorlanınca kg vermeye başladım,,,,
önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım
günaydın canım
yediklerimin katkısı yok diyorsun yaniiii
bence de regl [/
bence de
hayırlı cumalar ablamEki Görüntüle 1192492
...........................
oyyşşşşşşşş... çok geçmiş olsun teosoncum.. Cidden zor her ıkı durumda Rabbim tez zamanda şifa ihsan etsin inşallah..
günaydın günaydınnn..
yapanın eline sağlık bize de şifa olsun deyıp 01:00 gibi eve geldim.. çok güzel de uyudum..dinlendim işe geldim...herkesin cuması mübarek olsun arkadaşlar..güzel bir cuma olsun inşallah..
iftara çok az zaman kaldı bende o kadar susuyorum kı..ve ne kadar aciz olduğumu hatırlıyorum.. Rabbim vermese 1 damla suya bile muhtacız..
günaydın İlknur..kaç kılosunuz İlknur kaç kılo vermek istiyorsunuz..naçizane tavsıyem önce beyninize kılo vermek zorunluluğunuzu anlatmak ve karataya sıkı sıkıya sporla bırlıkte başlamak..Allahın izniyle gelır devamı..
Allahın bir esmaul husnası da Ya KAHHAR..ben sabır ve dua ile bekliyorum inşallah..
sana da hayırlı cumalar canım
sonuçları aldığına sevindim artık ne olduğunu biliyorsun ona göre beslenirsin,,
ama hastalıklara üzüldüm,,,ilaçla kesin çözüm olacakmıki fıtık için:44:...inşallah olur,,,,
Canımm benim geçmiş olsun üzüldüm keşke temiz çıksaymış inşallah düzelir..
Oy canim benim cok gecmis olsun. Simdi senin beslenmen de sikintili olacak desene. İnsallah ilac tedavisiyle gececek canim. Bu surecte maksimun dikkat bekliyorum senden. Rabbim sifalar versin.
CSl tarafindan iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşin kendi cezasını çekecek,,,bi daha yapmaz akıllanırSabah kaldırdım işe giderken senin saatte mi çalmamış dedim verdiği cvp çaldı hatırlıyorum ama kalkamadım diyor.. kesin bana güvenmiştir mervenin saat çalar birazdan diye ben tutarım sorun olmaz uzun süre aç kalabilirim insülin direncim düşük o kendi derdine yansın
Yumurta gerçekten çok tok tutuyor hakkını yiyemem..
Benimde dizlerim ağrımaya başlayınca Dr demişti bir kilo bir kilo ne kadar dizdeki ağırlık azalırsa o kadar rahat edersin diye... bende ondan sonra kilo vermeye başlamıştım çok şükür gerçekten bitti ağrılarım.. başlarda spor yaparken bile ağrıyoddu şimdi bişi yok...
hayırlı cumalar ablam
teşekkür ederim canlar Rabbime şükürler olsun daha kötüsüde olabilirdi ilaç tedavisi cevap vermezse sanırım ameliyat olacam ki bana kalsa hemen olmak istiyorum çektiğim ağrıları bir ben birde Allah bilir .Beslenmeme zaten dikkat ediyorum ama daha da dikkat edicem inşallah
günaydın geçmiş olsun canım. gastrit için yediklerine dikkat edeceksin. peki mide fıtığı ne oluyormuş ? bence beslenmeni değiştirirsen ilaca bile gerek kalmaz.
Amin, inşallah sakin geçer. Allah kolaylık versin.
sana da canım
nöbetin sıkıntısız geçer inşallah canım,,eminecik ne yaptı
iyi sabahlar canım
teşekkür ederim kızlar..Sakin bir nöbet geçirisin inşaallah canım hayırlı işler sana.
Yok yavrum ya evet hep karadenize benzetirler ama biz balıkesir gönenliyiz çerkeziz canım
Önermiyorsa gene hiç ablam ne yorcam kendimi şidiye adar greçkamı vardı doğru söylüyor karatay teyzem yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.
abla gittiğimiz yer orijinal yapıyor çorbayı.. gönül rahatlığı ile içiyoruz birde gece olup kimselere hooh demeden eve gideceğimiz için.. valiye sunum yaparken sarımsak koktuğumu düşünemiyorum sayın vali adamın iflahını keser bakışı ilegünaydın canım
inşallah o günleri de görürüz,,,,devamı da gelecek buradan kopmadıkça kg alınmaz,,,eski halin gelsin hep aklına onu düşündükçe kg dan nefret et....
benim dizlrim için paça çorbasına çok ihtiyacıom var geçen sene bir kere yapmıştım,,,,bi daha yapamadım bi kaç kere paçacıya denk geldim evde yemk var diye almadım, kalınca kalıyor,,,dışarı çıkıncada herkesin yanında o çorba yenmiyor
bende çook sevıyorum sakatatları yaa işkembe dolması yapıcam en kısa zamanda bulgur bol soğan sarımsakla off Allahım ne güzen nimet bunlarrOhhhh afiyet olsun... bende bayadır içmiyorum paça çokta severim.. gerçi tüm sakatatları severim ya
Maşalla Allah bozmasın muutlluğunuzu canım daim etsin
abla bende 100+ iken dizlerım çok ağrıyordu..79 kg düşünce cidden çook azaldı..Rabbime hamdolsun..hangı doktora gıtsek senın dedığın gıbı ya psikolojık ya kılodan en görünmez en öldürmez ama hayatını yaşanmaz kılan hastalık ; şişmanlık..kg alınca dbütün ağrılar başlıyor bundan demek ki,,,bele giidiyorum kg ver,,,dizlerime giidyorum kg ver ,,,,,herşey kg ya bağlı,,,,doktorlar kg ver dediklerinde 5 sene önce 68 kg idiim dedikleri ters tepti 79 a kadar çıktım,,,yürümekte zorlanınca kg vermeye başladım,,,,
karatay hastalıkları düzeltityor ama fıtığa bişey yapamaz ....inşallah ilaçlar fayda eder,,,ameliyat ın adı bile kötü
teşekkür ederim kızlar..
hayırlı sabahlarrr
çok şükür nöbetim sakin geçti
1 hasta yakını yatmasıyla çıkması bir oldu kendi isteğiyle gitti birde adli vakaydı terbiyesiz herif sinirlerini alt üst etti ağladım sinirden ki kolay kolay sinirlenen biri değilimdir
eminede gece uyumamış yine annem biraz rahatsızlaşmış dizlerinden eşime vermiş
eşim de saat 1di yatağına koydum bende kapattım gözümü dedi yatakta oynaya oynaya bir oraya atılıp bir buraya atılıp uyumuş kendisi saat 2 de
saat 10 hala uyuyo kaldırdım bende gece uyumucak yine diye öğle 2.5-3 gibi uyursa bir daha uyutmam sonra gece uyuturum diye düşünüyorum
ayyyy kızlar böyle yazıp duruyom ya emine şöyle emine böyle diye sıkmıyorum sizi di mi sanki bazen çok bahsediyorum gibi birden dışarıdan başka bir gözle bakınca sanki bi senin çocuğun var diyesim geldi içimden. ne yapayım bi size yazıyom dertleşiyom hakkınızı helal edin
abla gittiğimiz yer orijinal yapıyor çorbayı.. gönül rahatlığı ile içiyoruz birde gece olup kimselere hooh demeden eve gideceğimiz için.. valiye sunum yaparken sarımsak koktuğumu düşünemiyorum sayın vali adamın iflahını keser bakışı ile
abla bende 100+ iken dizlerım çok ağrıyordu..79 kg düşünce cidden çook azaldı..Rabbime hamdolsun..hangı doktora gıtsek senın dedığın gıbı ya psikolojık ya kılodan en görünmez en öldürmez ama hayatını yaşanmaz kılan hastalık ; şişmanlık..