- 30 Nisan 2009
- 8.926
- 5.083
hoşgeldin ablacım, afiyet olsun. kaçamaklarınla bize kötü örnek oluyorsun, sonra kedi burnunu yufkadan mantıdan çıkaramıyor
kedi bana kötü örnek oluyor...hep onun yüüenden 1 çay kaşığı karpuz ve güllaç yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin ablacım, afiyet olsun. kaçamaklarınla bize kötü örnek oluyorsun, sonra kedi burnunu yufkadan mantıdan çıkaramıyor
oy kıyamam sana ^_^ tuvaletten ayağın kesildi mi bari?
canım lazere gitmen kendine en büyük hediyen olur. git 3-5 seansta kurtul. inan o bile insanı çoooook mutlu ediyor ^_^ şu an bedenimizi iyileştirmeye çalışıyoruz malum, kendini ödüllendir ^_^
afiyet olsun canım ^_^
oooh afiyet olsun. su içmek dünyanın en güzel şeylerinden biri bence ^_^
AB grubuna göre yasaklı ve izinli şeyler ne peki? ^_^
Ben pirelerle haşır neşirdim
afiyet olsun ablacım
afiyet olsun canım. desene bugün hem bedeni hem mutfağı temizledin kaymak gibi yaptın
paha biçilemez kıymette
oy o derece diyorsun yani ^_^ şu detoks işine bakalım canım ^_^
afiyet olsun canım iftar - sahur arası o kadar kısa ki insanın canı bir şey yemek istemiyor.
afiyet olsun. xxx yapmamam gerekiyor ama yaptım. bu kalıbı sen çok kullanmaya başladın. 40 kg'e düşmen yakındır
günaydın ^_^
hahaha komedi filmi gibi. söylemesi ayıp ben de 00:30'da yatıp 07:00'de uyandım. Kalkıp su içtim. Sonra kitap okurken yine uyumuşum 11:00'de uyandım. İyi uyku stokladım ^_^
Günaydın canım, sabah çok sıcaktı evet. Fakat şu an Kadıköy'de hava esintili. Çok da serinledi efil efil ^_^
Banyo giderinden yakında el sallarız sana. Dikkat et de suyun çok tazyikli olmasın
Hehe ben sabah tartılacağım canım ^_^
güle güle kullansın minik prensesim benim ^_^ hadi artık 10'dan geri saymaya başlayalım canım ^_^
Senin yerine de uyudum canım
iyi yapmışsın geceye kadar yeter sanaEvet ya gitme moduna girdim zaten bilet alınır alınmaz. Az kaldı kavuşmamiza melegim mm. ..
Az öncede uyudum 1 saat iyi geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet ya gitme moduna girdim zaten bilet alınır alınmaz. Az kaldı kavuşmamiza melegim mm. ..
Az öncede uyudum 1 saat iyi geldi
haklısın yağlar gidince içi boş tulum gibi duruyor,,,ben 15 gündür öğlen yürümüyorum cıvıdım sanki bacaklarımın içi sallanıyor,,,toparlanmam lazım
büyük kızımda kalça için hareket soruyordu kaldırmak iiçin
Benim Karnım öyle işte . Kasta olmadığı için sağa sola dönerken büzusuk deri yığını şeklinde. Yani napsam o geçmez. Benim ki ameliyatlik bir mini karın germe bi meme silikonu lazım bana ki kaporta toplansin. Dışardan hersey iyi hoş ama iç dünyam biraz buzusuk
sağol canım
günde 13 kişiyiz ramazanı atlayınca sonraki ayda herkes tatilde oluyor 2 ay atlanmış oluyor,,,bu seneden böyle yapalım dedik,,,iyide oldu,,,hem gün hem ibadet yapmış olduk
ben 3 aydır hedefin altındayım,,,,ama kendime taviz vermeden devam ediyorum,,,,geçen ayki günde fındık kadar kavun ve karpuz yemiştim Zekeriya sofrası yapmıştık çeşidi 41 e tamamlamak için yedim,,,,dünde yarım hurma, 1 çay kaşığı güllaç, 1 çay kaşığı karpuz ve 1 yaprak dolması yedim....2 aydır yaptığım bütün kaçamak bu,,,12 ay hiç yapmadım .....
tünaydın canım
önce sonraki mesajına cevap vermişim bunu sonradan gördüm
sana da iyi pazarlar
bebiş nasıl, hamilelik sıcaklarda nasıl geçiyor
Eki Görüntüle 1187605
Şu anki kilom. Normalde sabah kalkınca sahurdan dolayı 45'lerde olurdu. İftara doğru 43'lerde. Bugün nedense böyle çıktı. Acaba köfteden mi. Belki de yufkadan. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kedi bana kötü örnek oluyor...hep onun yüüenden 1 çay kaşığı karpuz ve güllaç yedim
iş olduğu kadar olsun boş ver, gerektiğinde kadın tutup yaptırırsın,,,önemli olan senin ve bebeğin sağlığı ,,,Gül ablam iyi çok şükür bir sıkıntı yok
Sadece herşeye yetisemiyorum yemek yapsam temizlik kalıyor temizlik yapsam ütü
Geriden takip ediyorum ev işlerini
O mod sıkıyor
Aman o da öyle olsun hep mi hamile olcam diyip salliyorum yapamadığımi
Bugün sağolsun eşim evi süpürdü ben de yer toz, yemek güzel oldu
Darısı utume inşallah
Benim de idolumsun bu arada ben de inşallah senin kgna gelebilirim
Geçen sene istanbulda otelde bile bozmamistin ya ben sana inandım bozmayacagina
Ben normalde 74den 67ye indim geçen yıl
Sonra sporu ve karatayi bırakınca 72lere kadar çıktım
72ile hamile kaldım şimdi 73,5 um
İnşallah 80le falan kapayabilirim
benimki de komik bir kaçamak çay kaşığı kadarAfiyet olsun ablacımm aylarrrr sonra sende hakettin kaçamağı
Gece kuşları sabaha kadar yatmayın sonrada bu saatte kimsecikler olmasın
gece de ben vardım şimdi de....uyku olmayınca pc de vakit geçiriyorum,,,,8 kg süt aldım kaynattım, kaymaklarını aldım,,,,2 kg dan yoğurt yaptım, nohut mayası bozulmuştu yendiden yaptım 1 kasede buzluğa atmıştım,,,,onu çıkardım olurmu olmaz mı diye az mayaladım, olursa arkadaşa da 3-4 kg sunu mayalayacağım,,,,,sütçü de taze kabak vardı onu aldım kıymalı kabak yemeği yaptım,,,hem buraya hem işlere yetişiyorum,,,,
topiği boş bırakmıyorum gençler gezsinler uyusunlar ben dükkanı beklerim
Açtınız iftarları çayın rehavetine kapıldınızz demiii
bende komşulara, işyerindekilere ve gündek,lere vermiştim,,,tembeller sütçüden süt almaya üşeniyor mayayı bozuyor kıymetini bilen yapıyor,,,bir arkadaşımın annesi yaşlı teyze çok beğenmiş normalde yoğurt yemezken bununla mayalananı severek yiyormuş,,,,Ohhh miss afiyet olsun ablacım.. iyiki nohut mayası yapmışız harika oluyor... annemede yaptırmıştım afyona giderken kardeşimin yanına ne olur na olmaz diye buzuğa atmış döndüğünde de onla mayalamıştı hiiç bişi olmamış çok güzel oldu diyodu.. seninkide güzel olur.. ende işyerindeki arkadaşlara götürmüştüm çok beğenmişlerdi benim yoğurdumu, onlarda organikleştiler eğer tutmazsa senin yoğurt bende verebilirim sana
ben çayı 10 gibi demleyeceğim daha 2 saat olmadı,,,,mutfakta sütlerle boğuşuyorum,,geçen haftadan kalan 2 kg vardı ondanda peynir yapacağımAçtınız iftarları çayın rehavetine kapıldınızz demiii
Allah kabul etsin kızçeler ^_^
11:30
+10 adet zeytin
1 çb ceviz (kaymak ve 2 gün kurusu ile)
domates, sivri biber, taze soğan, semiz otu, eski kaşar ve 2 yumurta ile menemen. ^_^ Sanırım yumurta bana geç saatlerde dokunuyor. İki gündür yiyebiliyorum. ^_^
Semiz otu+salatalık+sarmısaklı cacık üzeri kuru nane, sumak ve zeytinyağlı.
Beyaz çay
Sade Türk Kahvesi
^_^
Menemenin porsiyonu büyük olunca acıkmadım hiç. 18:00'de sırf yemiş olmak için yine aynı cacıktan yapıp içtim ^_^
Bir sade kahve daha içme niyetindeyim.
Hepinize afiyet olsun ^_^ Sanırım salı günü sahalara geri döneceğim ben de
kesin öyle oldular canım. gel dedikodularını yapalım