- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
tünaydın canım,,
gece yok oldun birden,,,afiyet olsun...bende dedim ki çok yedi yerinden kalkamadı
bluediasy ızgara ve yufka yyemiştir dedi
amin...sağol canım
Yemek için yok oldum. Çok acıkmıştım erkenden yedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tünaydın canım,,
gece yok oldun birden,,,afiyet olsun...bende dedim ki çok yedi yerinden kalkamadı
bluediasy ızgara ve yufka yyemiştir dedi
amin...sağol canım
Eki Görüntüle 1187605
Şu anki kilom. Normalde sabah kalkınca sahurdan dolayı 45'lerde olurdu. İftara doğru 43'lerde. Bugün nedense böyle çıktı. Acaba köfteden mi. Belki de yufkadan. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yemek için yok oldum. Çok acıkmıştım erkenden yedim.
Afiyet olsun ramazanda her yol mubah gelio sanki😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
akşama 42, 800 yada 900 olursun iyice küçüldün....rüzgara çıkma sakın
kurtulsan 41 lere inersinyediğin halde böylesin
Şu yufkadan da bir kurtarabilsem kendimi.
ona 200 gr daha eklemek gerekiyor, 200 gr eksik tartıyor.
sporu azalt göbek çalış sadece yağa kalmadı
Hiç durmadan spor yapio diyorum senin vücut yapın bu diye anlamıyor sıpacik😊43 kg gelinmi olur bea ii ce inceledi daraldı yürüyen gelinlik olcak bizim kiz
sopaya gelinlik giydirmiş gibi...iyice zayıflamadan bi evlenseydi
Bugün tartilmayi unutumuyoruz. Ben bu hafta veremedim de + çıkmasam iidi
iyi yapmışsın hem çocuklar hem yükleri taşıman kolay olur,,,,gittiğin yerlerde de rahat gezersinBiz çıktık bugün ufakliga baston puset aldım artık büyüğü çok ağır gelio kaldiramiyorum. Havaalaninda eziyet olcak bana. istediğim gibi birsey aldım. Ablasının vardı ama biri hediye almıştı hiç istediğim gibi değildi ama israf olmasın diye iyice kullandım . İsim kalmayincada verdim ihtiyaç sahibi birine.
Hediye güzel şey ama onun gibi bisürü şeyi sevmeden kullanmak zorunda kaldım israf etmemek adına
Malumunuz dün 2 saatlik uykuyla ayaktayim millet gidergitmez devrildim. Hala uykum var
sporu azalt göbek çalış sadece yağa kalmadı
Sadece karın çalışmamak gerekiyormuş. Birde zayıflıyorum kilo verince diğer bölgeler yumuşayıp kötü duracak. Eğer kalça çalışmasaydım dümdüz olacaktı şu an ki kiloyla. Öncekine göre küçüldü ama şekli daha iyi oldu. Dün kuzenim daha kalkık olmuş dedi hatta. Demekki doğru yoldayım. Birde kol önemli. Arka kol sallanıyor, şu an gayet iyi ama hala biraz var. Şunu anladım ki spor yapılıyorsa tüm vücut çalışılmalı, bütün olarak çalışınca vücut daha dengeli şekil alıyor ve zayıf olsamda kardiyoyu da eklemeliyim. Çünkü kardiyo da çok önemli, vücut iç yapısını kuvvetlendirmek için.
Mail adresini at bana, leandronun kalça egzersizlerini atayım. Üşengeç olduğu için 10 dklık olanı atarım. :)haklısın yağlar gidince içi boş tulum gibi duruyor,,,ben 15 gündür öğlen yürümüyorum cıvıdım sanki bacaklarımın içi sallanıyor,,,toparlanmam lazım
büyük kızımda kalça için hareket soruyordu kaldırmak iiçin
Mail adresini at bana, leandronun kalça egzersizlerini atayım. Üşengeç olduğu için 10 dklık olanı atarım. :)
Günaydın. Sıcaktan uyuyamadım.
Sahurumu yazsam mı bilemedim. :)
Köfte (5 tane)
Çeçil, çok az ( aslında süt ürünleri yememek gerekiyor etin yanında)
Domates
Salatalık
Köfteye sos olsun diye azıcık biber salçası, köftemi bandırdım. :)
Veee yufka, tereyağ sürdüm yedim.
Etten sonra çay içmemek gerekiyordu ama içtim.
bugünün uyku bilançosu......
sabah 6.30 da yatış 7 yi geçmişti hala uyumak için dönüyordum,,,dış etken olmadı ama benim iç etkenlerim oldu,,,5 saat yattım 4-5 kere uyandım her uyandığımda tekrar uyumak için mücadele verdim,,,,,bi ara uyandığımda ayaklarım duvara kaldırılmış kendimi L biçiminde buldum,,,, kızıma diyorum ki kendimi sabaha kadar video ya çeksem seyretseniz seyrederken yorulursunuz, anne sabaha kadar koca yatakta dön dön şekilden şekile giriyorsun başkası dönmekten yorulup sızar
Mail adresini at bana, leandronun kalça egzersizlerini atayım. Üşengeç olduğu için 10 dklık olanı atarım. :)
Ayyy, kusura bakma büyük kızmış. Küçüğü sandım şaşırdım. :)
Girip baktim sabah sana, ama yazamadim
Senn gunduz yorgunlugunun ustune bide gece uyurkende yoruluyosun be ablacim.
Yaramaz cocuk gibisin, cok guldum L gibi diyince.
Cok uykusuz oldugum zaman bazen bende rahat dalamiyorum,
Cok ters bi durum ama anliyorum seni
ne kadar sürede farketti diyorMail adresini at bana, leandronun kalça egzersizlerini atayım. Üşengeç olduğu için 10 dklık olanı atarım. :)
Tuvaletten çıkabildinmi diye sorsana namazı zor kıldım hareket ettikçe geliyordu neyse şükür bitti.
Benim hiç problemim olmazdı ama ramazandan beri bagırsakların calıştıği zaman ac kalıyoruzki vücudun düzeni bozuldu. Bir 15 gün daha idare edlim bağırsak detoxu yaparız hep beraber. Bol bol ............
Ya bende gidicemde canım çok kıymetli benim adamda ne yakıcan tatllı canıni bosver kim göruyor diyor ne bileyim kararsızim benim bacaklarda yokda diger bölgelere bir el atilması lazım. Yarin obür gun hastalık için istiyorum ben simdilik problem yok alan memnun satan memnunda hatirliyorum dğumda canım çıkmıştı onlar alıcam diye koca göbüsle
İftar menüm salata
Soğuk çorba,
Maden suyu
Yarım şeftali dayanamadım
Kedicim oh götürüyorsun malı maşaallah. Afiyet olsun. Göbüşünüde artık liposaction yaptırirsın olmayan göbüşünü
nihayet gelebildimmmmmm
8 e kadar dualarımızı okuduk sonra
iftar
yarım hurma
çorba unluydu yemedim, barbunya da şeker yokmuş 2 kaşık aldım
3 tane köfte,
salata
yoğurt istedim 1 kase,
karpuz 1 çay kaşığı
güllaç 1 çay kaşığı
dolmalar prinçliydi 1 tane yaprak sarması yedim....bu ufacık kaçamaklar hedefin altında olduğum için..
kaçamakta kaçamak olsa 1 çay kaşığı dişimin kovuğu kadar
bol çay
yemektan sonra akşamı kıldık ,,,sonra teşbih namazı kılalım dediler çoğumuz hayatında hiç kılmamış kıldık,,,,,
Mydenizzz çiğim bana da kısmet oldu teşbih namazı....ama bu 4 rekatlı olanından 100 rekatlık değil
onların çayın yanında börek ve güllaç yediler,,,
sonra karpuz yediler ben 12 ye doğru kalktım onlar hala oturuyorlardı
sahura kadar sassy suyumu bitirmem lazım ,,,,,,yarım lt ancak içtim geldiğimden beri
senin gönderdiğin kan grubuna göre diyet tede süt ve ürünleri bana uygun değildi, onu okuduktan sonra hayatımdan çıkardım süt ve peyniraltı suyunu
Evet, sana uygun değildi. Benimde tavuk yememem lazımmış. Ekmek çok zararlıymış bana. A grupları yiyebilirmiş ama b yiyemezmiş.
Bence işe yarar. Zencefil sindirime yardımcı.
Bu gece kimsecikler gelmemiş.
sahur
kızımın yemediği semiz salatasını erimiş tereyağında biraz kavurdum (kısık ateşte)....içine 1 yumurta kırdım.....değişik bir lezzet oldu:125:
24 zeytin yağda
peynir
nane
kırmızı biber bi parça
1 avuç çekirdek, 6 tane fıstık ve 3 ceviz
Ben geldiiim, gec kaldim biraz, titizligim tuttu gece gece.
Camasir suyu ile mutfak temizligi yaptim.
Sahurum
Bugun icli kofte yaptim, icinden kalmisti az,
ona kirmizi bib ve yesil bib dograyip 3 yum kirdim.
8-9 zeytin
Eski kasar, orgu peynir
Semiz, domtis, salatalik ve maruldan salata.
Ceviz, badem, az kuru kara uzum.
Siyah cay, su
Sahurdan bir iki saat once soda ictim, azicik siyah uzum yedim.
Allah oruclarimizi kabul etsin insallah.
iyi sabahlar Çıtırlarım
seraym ben yatar dükkan sana emanet kapatmayı unutma
içinde değerli arkadaşlar var çalan olmasın
Liptonun kayısilı form çayı kaynatamındı unutmuş onun wc sorunu vardı. Ben de içeyim dedim ne bikeyim o kadar yaptıracağını aman aman sakın buasma derim.
Ben geldiiim ama kimse yok zaten dükkanı kapamaya geldim.
Bırakırmıyım hiç gül abla emanet sağlam zira.
Yok artık bide pazar sabahıda ses yaparlarsa meng mengin dediğini kesin yap.
Yok ablam unuturmuyum hiç gözüm gibi bakıyorum buralara
Sahur menüm yok menü diye bir şey yok ortada yedim salatalığı içtim suyu yattım aşağı.
Herkese iyi tatiller sorunsuz bir hafta sonu olur inşaallah
Günaydın. Sıcaktan uyuyamadım.
Sahurumu yazsam mı bilemedim. :)
Köfte (5 tane)
Çeçil, çok az ( aslında süt ürünleri yememek gerekiyor etin yanında)
Domates
Salatalık
Köfteye sos olsun diye azıcık biber salçası, köftemi bandırdım. :)
Veee yufka, tereyağ sürdüm yedim.
Etten sonra çay içmemek gerekiyordu ama içtim.
Eki Görüntüle 1187587
................................
bugünün uyku bilançosu......
sabah 6.30 da yatış 7 yi geçmişti hala uyumak için dönüyordum,,,dış etken olmadı ama benim iç etkenlerim oldu,,,5 saat yattım 4-5 kere uyandım her uyandığımda tekrar uyumak için mücadele verdim,,,,,bi ara uyandığımda ayaklarım duvara kaldırılmış kendimi L biçiminde buldum,,,, kızıma diyorum ki kendimi sabaha kadar video ya çeksem seyretseniz seyrederken yorulursunuz, anne sabaha kadar koca yatakta dön dön şekilden şekile giriyorsun başkası dönmekten yorulup sızar
Tünaydın karatay çıtırları çok sıcak ve sıkıcı bir güne uyanmış bulunmaktayız Allah yardımcımız olsun ben evden dışarı adımımı bile atmayı düşünmüyorum sizde atmayın hiç tavsiye etmiyorum doğrusu.
Tunaydın Gül abla bende ayaktaydım o saatte bende candycrash oynuyordum keşke gireydim yakalardım seni.
Eki Görüntüle 1187605
Şu anki kilom. Normalde sabah kalkınca sahurdan dolayı 45'lerde olurdu. İftara doğru 43'lerde. Bugün nedense böyle çıktı. Acaba köfteden mi. Belki de yufkadan. :)
Bugün tartilmayi unutumuyoruz. Ben bu hafta veremedim de + çıkmasam iidi
Biz çıktık bugün ufakliga baston puset aldım artık büyüğü çok ağır gelio kaldiramiyorum. Havaalaninda eziyet olcak bana. istediğim gibi birsey aldım. Ablasının vardı ama biri hediye almıştı hiç istediğim gibi değildi ama israf olmasın diye iyice kullandım . İsim kalmayincada verdim ihtiyaç sahibi birine.
Hediye güzel şey ama onun gibi bisürü şeyi sevmeden kullanmak zorunda kaldım israf etmemek adına
Malumunuz dün 2 saatlik uykuyla ayaktayim millet gidergitmez devrildim. Hala uykum var