Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deneyip te zayıflayamayan yok sadece kendine hakim olamayıp kaçamak yapıp veremeyenler var,,,,,onlarda biizim topikte değiller zaten...biz sıkı tuttuğumuz, kaçamağı yakalayıp kızdığımız için abur cuburcular dayanmayıp gidiyorlar,,,,,karatayı sağlıklı beslenme olarak uygulamaya karar vermişlerde devamlı buradalaracaba zayıflayabilir miyiz? bende denemek isterim de
kandıramazsın beni.....bende okurken tatlı yiyeceksin sandım, bir baktım kiraza dönmüşsün. Hurma ye hurma.
afiyet olsun kedicik ,,,hiç tatlı bişey yememişsin,,,,güllaç bitmiş miİftar;
Domates çorbası
Birazcık taze fasülye
Karnıyarık, kızartma değil.
Yoğurt yedim, et vardı ama canım çekti.
afiyet olsun kedicik ,,,hiç tatlı bişey yememişsin,,,,güllaç bitmiş mi
afiyet olsun kedicik ,,,hiç tatlı bişey yememişsin,,,,güllaç bitmiş mi
Annem herkes için, 1 tane hurma koymuş masaya, onu da yemedim. Ama bu daha yemeyeceğim anlamına gelmiyor. Arada yerim.
Süt içiyorum, Güllaç o kadar çok varki bitmiyor. Anneme diyorum komşuya götüreyim mi, boşver diyor.
buzluğa at canın çekince çıkarırsın
bugün o kadar çok tatlı konuştunuz ki,
,,işten çıkınca da kızım gelirken supangle alırmısın dedi canı istemiş
,,benimde aklıma düştü tatlı, canım tatlı istedi,,,14 aydır tatlı yemeyen, yanımda baklavalarla 5 gün aynı odada kalıp yemeyen ben tatlı istedim ,güllaça baktım 250 gram bi katını kullanacağım geriisi bekleyecek almadım, muzla dondurma yapayım diye düşündüm muzlar ithal,,şeftali ve kiraz aldım gelince yapacaktım unuttum,,,,,,,,güllaç ı okuyunca aklıma geldi,,,,yemekte kiraz yersem biraz canımın isteği gider,,,
ohhh oh afiyet olsun,,,bende evde ne varsa uydurur yaparım daha lezzetli olur,,,çocuklar adı ne diye sorarlar uydurma aşı derim benim uydurmalara alışkın oldukları için uydurduysan güzel olmuştur derler,,,günümde de evde ne varsa koydum uydurup tatlı yaptı kadınlar 7-8 çeşitin içinden onu sordular ne güzel olmuş malzemesini verirmisin diye
bende geleyimmmmmmmm
elinize sağlık, her gün semiz otu var dikkatimi çekti, diyetin bir parçası mı bu
İftar;
Domates çorbası
Birazcık taze fasülye
iftar
1 zeytin
maş fasulye
yoğurtlu semizotu
domates, salatalık,biber azar azar
3 kiraz, 1 erik, çeyrek seftali yide tatlı niyetine yedim,,,omega 3 kullanmayı unutuyorum,,,1 haftadır da kayısı yemedim vücud tatlı istedi demek ki
şimdide kızımın ve benim yediğim kiraz saplarından çay yaptım içiyorum,,aşağıda da vardar ovası çalıyor oh oh keyfim yerinde
Eki Görüntüle 1182357
Ben de anlasaydım ne dediğini cevap verirdim. Walk walkı anlıyorum sadece. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
walk wal walk neki
Yürü ,yürü,hareket,hareket. Oldumu mengmeng
cok guldum walla, cok yasa sen.
Iftarimi yaptim, yesil cayimi demledim,
Allahim nolur kedilere gidip gullac yiyeyim, amin.
ben biliyorum,,,geçen hafta düşünmüştün adetine yakın dı ...oğlan olacak ...adam oğlan olacak diye hemen nikahı da kıyar yaşadın hadi yine
Iftarim
Mercimek corbasi
Haslanmis bugdaya, terayag eritip doktum, ustune de haslanmis et ( adi yok, kendim uydurdum )
Bol semizli, marullu... salata
Simdi cay iciyoring
,,benimde aklıma düştü tatlı, canım tatlı istedi,,,14 aydır tatlı yemeyen, yanımda baklavalarla 5 gün aynı odada kalıp yemeyen ben tatlı istedim ,güllaça baktım 250 gram bi katını kullanacağım geriisi bekleyecek almadım, muzla dondurma yapayım diye düşündüm muzlar ithal,,şeftali ve kiraz aldım gelince yapacaktım unuttum,,,,,,,,güllaç ı okuyunca aklıma geldi,,,,yemekte kiraz yersem biraz canımın isteği gider,,,
Amin.
Afiyet olsun. Güzele benziyor.
Bende okurken tatlı yiyeceksin sandım, bir baktım kiraza dönmüşsün. Hurma ye hurma.
Ben senin bu derslerini hiç sevmedim. Ne zaman bitecek, eylülmüydü.
İftar;
Domates çorbası
Birazcık taze fasülye
deneyip te zayıflayamayan yok sadece kendine hakim olamayıp kaçamak yapıp veremeyenler var,,,,,onlarda biizim topikte değiller zaten...biz sıkı tuttuğumuz, kaçamağı yakalayıp kızdığımız için abur cuburcular dayanmayıp gidiyorlar,,,,,karatayı sağlıklı beslenme olarak uygulamaya karar vermişlerde devamlı buradalar
kandıramazsın beni.....
iftar
1 zeytin
maş fasulye
yoğurtlu semizotu
3 kiraz, 1 erik, çeyrek seftali yide tatlı niyetine yedim,,,omega 3 kullanmayı unutuyorum,,,1 haftadır da kayısı yemedim vücud tatlı istedi demek ki
şimdide kızımın ve benim yediğim kiraz saplarından çay yaptım içiyorum,,aşağıda da vardar ovası çalıyor oh oh keyfim yerinde
Eki Görüntüle 1182357
Annem herkes için, 1 tane hurma koymuş masaya, onu da yemedim. Ama bu daha yemeyeceğim anlamına gelmiyor. Arada yerim.
tabi kadın komşuya diye alıp da tabağı yolda lüpleteceğini biliyorSüt içiyorum, Güllaç o kadar çok varki bitmiyor. Anneme diyorum komşuya götüreyim mi, boşver diyor.
Biraz önce komşumuz geldi. Ona koca bir tabak verdim, yiyor şimdi.
Hergün gelir bu komşu, sesli sesli konuşur. Benim lüpleteceğimden değilde, kendisi tatlısını paylaşmak istemedi galiba, annem tatlıya düşkündür. Daha dün diyordu, götür diyecektim sonra vazgeçtim diye.aa çok keyifli hatun ya, ayaklarıyla bile konuşuyor bayılıyorum o anlara ^_^
http://www.youtube.com/watch?v=JDoeif_DJWQ
sen dersin de olmaaa mıı? ^_^
ohhh afiyet olsun. oy yavrum ya sana güllaç yollamayı düşünüyorum
adam diyecek ki, hayalimle bile çocuk yapıyor, iyisi mi üzerine ceket atmayayım
afiyet olsun cicim. çok lezzetli geldi. yarın yapmayı düşünüyorum. ben de uydurmayı severim. bi ara kavrulmuş kıymayı marul içine koyup yemiştim. dün de canım sarmısaklı yoğurt içine kıyma koyup yemek geldi. lezzetli oluyorlar cidden
aşkolsun ablacım ya senin yüzünden benim de canım tatlı çekti! şimdi işin yoksa 2 gün kurusu ye!
hadi ordan bi de ayartmaya çalışıyor. hurma da yok sana güllaç da. gerçi ben bu satırları yazarken sen hüpletmiş olabilirsin.
4 eylül. şafak sayar gibi sayıyorum
afiyet olsun. sen bu ara kendine hakim olamıyorsun. yeme diyorum, hobi olarak yine ye
oohhh yandan yandan
zor günler için saklayıver
tabi kadın komşuya diye alıp da tabağı yolda lüpleteceğini biliyor
cumaları gelen komşu mu bu
Kazanamı düştün kız ne bitmez güllaçmış bizim evde olsa sabahsa akşama kalmaz,akşamsa sabaha kalmaz. Annem bayram için baklava yapardı 2 tepsi yapardı birini bize birini misafirlere. Ya benim adamda bana inat sanki 2 çeşit tatlı alıp getirmiş eve valla elimi sürmedim normalde olsa. Sanki irademi sınıyor yada uyanık rahat rahat yesin diye aldı.İftara ne kadar kaldı. :) 2 saat 9 dk. Allahım ne olur güllaç yemeyeyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iftar
1 zeytin
maş fasulye
yoğurtlu semizotu
Eki Görüntüle 1182357
Kazanamı düştün kız ne bitmez güllaçmış bizim evde olsa sabahsa akşama kalmaz,akşamsa sabaha kalmaz. Annem bayram için baklava yapardı 2 tepsi yapardı birini bize birini misafirlere. Ya benim adamda bana inat sanki 2 çeşit tatlı alıp getirmiş eve valla elimi sürmedim normalde olsa. Sanki irademi sınıyor yada uyanık rahat rahat yesin diye aldı.
Yani abla herkes gibi bende bir tatlı adı bekledim ne irade be!!! Ben 3 kiraz için agzımı bile açmam
Oh ne guzel bende geleyim mi abla senin kızlar sana az geliyordur
Kesinlikle seni sınıyordur. Sen bugün çıtır çıtr sesini duydum deyince benim de canım çekti.
dersin olduğu her akşam gibi iftarıma 22:05'de başlayabildim.
ezan okunduğunda 4 kanat (2 bütün) ceviz içi yedim.
+10 adet zeytin
1 yumurtalı kıyma (şeytanın bacağını kırdım)
dereotlu cacık
taze soğan
şimdi tarçınlı sütlü türk kahvesi yapıp yanına 3 gün kurusu yiyeceğim.
oğullarımın canı tatlı çekiyor. ultrasonda ikiz çıktı
Hergün gelir bu komşu, sesli sesli konuşur. Benim lüpleteceğimden değilde, kendisi tatlısını paylaşmak istemedi galiba, annem tatlıya düşkündür. Daha dün diyordu, götür diyecektim sonra vazgeçtim diye.
Kazanamı düştün kız ne bitmez güllaçmış bizim evde olsa sabahsa akşama kalmaz,akşamsa sabaha kalmaz. Annem bayram için baklava yapardı 2 tepsi yapardı birini bize birini misafirlere. Ya benim adamda bana inat sanki 2 çeşit tatlı alıp getirmiş eve valla elimi sürmedim normalde olsa. Sanki irademi sınıyor yada uyanık rahat rahat yesin diye aldı.
Yani abla herkes gibi bende bir tatlı adı bekledim ne irade be!!! Ben 3 kiraz için agzımı bile açmam
Oh ne guzel bende geleyim mi abla senin kızlar sana az geliyordur
Gece gece gün kurusumu, hehe dur bende sana kızayım. Kızdım.