Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Eki Görüntüle 1180491

Kizosun parmaklarin son durumu. Bu kremi verdi eczaci
Icinde cayagaci yagi, zeytinyagi, nane yagi, a vit, e vit, papatya yagi, .... daha bicok karisim var.
Bitki bitki kokuyo zaten.

hiih kıyamam bol bol nemlendirin canım kurursa canı acır, doktorun verdiği krem inşallah iyi gelir, çok geçmiş olsun kıyamam küçük prensese :KK14::KK16:

:) yazdıklarının aynilari bende de var. Benimkilerde oğlan ( karnimdaki dahil) sezaryen oldum ve kilo konusunda da emzirirken cozutanlardanim..gelinimiz normal doğum ve aşırı zayıf çok kolay oluyo doğumlari :KK52: o uslu çocuk konusunda acayip şanssızim düz duvarda gezecekler..

Aman diyim esine hasret kal bence bi süre daha.kendini garantiye al:))))

Gecen babymom da yazmisti 2 sezeryan diye. Dunde seraym in yazdiklari, aksam ruyamda gordum kendimi.
Hamileymisim doguma gidiyorum, normal yaptiricaz diyolar, bekliyorum bekliyorum kimse almiyo beni.
Etkilendim herhalde, benimde sorunum gobek ya. Ilk dogumu da sezeryan yaptim, bi sezeryan daha olurum buyuk ihtimal.
Oohh maasallah. Simdiden kolay gelsin bana da. :KK53:

Son düzenleme:
:KK52::KK52::KK52:....mengmeng i kandıramazsın ....

internetten araştırmadan tüketme canım,,,zencefilin faydaları zararları nedir onları iyice oku,,,,
Ablacim arastirdim hatta doktoruma sormustum.zencefil bulantıya iyi geldiği için Ihlamurla birlikte serbestmis sadece hic bir şeyde aşırısini tavsiye etmiyorum demişti. .nane limon salatalik zaten serbest ben zencefili yinede az koydum. .tadını çok beğendim.sirf tadi için bile içilir bu su ..sicaklar da ferahlatti misss

27 aylık canım bizimki de ^_^ koç burcu. çok tatlı oluyorlar maşallah ya, selfielerini de kendilerini de yerim ben onlarım ^_^ bende 3 yeğen var, üçü de birbirinden ayrı ^_^ Allah bahtlarını da güzel etsin yavrularımızın :emir_bebek:

daha önce okumamıştım canım, not alıyorum hemen ilk fırsatta okuyacağım ^_^
bu arada benim uzun soluklu bir işim daha çıktı :KK43: sevdiceğin tezini tercüme edeceğim. 4 ay gibi bir zamanda kitaplaştıracağız. az işim vardı bi de bu geldi :KK76:

bu isteği iyi koru canım. son 8 kilo, o zamana kadar kaçmasın :KK1::KK1:

:KK51:

hoşgeldin, çok teşekkürler, amin inşallah. ^_^

Amin canim cümlenin evladiyla birlikte bizimkilerde allaha emanet olsun.. bahsettigim kişinin 2 kitabini almistim şimdi 3 kez okumaya başladım. Su anki ruh haline bi nevi terapi..herkese öneriyorum. .

Sevdicek bulmuş senin gibi vefalı kültürlü birini üzmezsin sakin seni. (Yalniz hemende benimsedim gelinimizi) allah kolaylık versin canım

okudum abla her sorumda da okumadın galiba deniyo, soru sorarak,paylaşarak birbirimizin yanlışını düzeltiyoruz diyoruz soru sorunca da okumadın galiba :KK25: kitabı sürekli yanımda taşımıyorum ki açıp bakayım neyse,

mühendislik okuyorum ben ablacım staj yapıyorum şuan çalıştığım şirkette, kışın da çalışmaya devam ediyorum staj çalışma aynı şey benim için adı değişiyo yazları staj oluyo :KK1: derslerle birlikte biraz zor oluyo ama :44:

sağlıklı yaşıyoruz sayfası var facebook ta orayı takip ediyormusun...çok faydalı bir site ben orayı okuyarak karataya başladım sonra kitapları aldım,,,

orada okan bey var kitabı roman okur gibi okumayacaksınız sindire sindire okuyacaksınız aklınıza takılan yeri geri dönüp bidaha okuyacaksınız ki anlayasınız ve beyne format atasınız diyor...

benim kızımda mühendislik okuyor,,,çok zor

ablacım ben artık spor sonrası + çıkmaya kafayı takmıyorum. kıyafetlerim bollaşıyor ya o yetiyor :KK1::KK1::KK1:
bu hafta + çıkmamın sebebi regl ve sadece 300 gr olunca çok mutlu oldum :KK70:

oy yavrum benim. öpeyim geçsin :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
çok geçmiş olsun kıyamam

Sagol ablasi :KK54:

kıyamam ben ona bu daha iyileşmiş hali,,,,

:KK16::KK16:

hiih kıyamam bol bol nemlendirin canım kurursa canı acır, doktorun verdiği krem inşallah iyi gelir, çok geçmiş olsun kıyamam küçük prensese :KK14::KK16:

Sagol canim.
sölemeyim canım yasaklar anla:KK1::KK1:

geçmiş olsun canım yüzeysel değilmiş derinmiş yanığı

:KK56: Seni seniii.
Orta parmak fena :KK50:

Gecen babymom da yazmisti 2 sezeryan diye. Dunde serym in yazdiklari, aksam ruyamda gordum kendimi.
Hamileymisim doguma gidiyorum, normal yaptiricaz diyolar, bekliyorum bekliyorum kimse almiyo beni.
Etkilendim herhalde, benimde sorunum gobek ya. Ilk dogumu da sezeryan yaptim, bi sezeryan daha olurum buyuk ihtimal.

Kiyamam canım ya etkisinde kalmissin konusulanlarin.bana da oluyor arada.gecen gül ablayi görmüştüm en son rüyamda:KK1:

Senin tek sıkıntın göbekti zaten... sebebi belli oldu gobeginin..ikinciyi yapıp öyle erit derim..ben çok karin kası çalışıyordum kedicik resimlerimde derdi hep göbek yok diye..yani vardı tabii ama genel bakışta gobegim göze carpmazdi..şimdi karnimin içi çok aciyor o kadar cabayla toparladigim kaslar gevsiyormus şu an.bu agrilarimin sebebinin o oldugunu söyledi doktorum

vay vay vay sağlıklı yaşıyoruzdaki özge 9 ayda 35,5 kg vermiş ,,,106,5 kg dan 71 kg ya düşmüş

kız resmen evrim geçirmiş ya incecik olmuş ...helal olsun

Ablacim arastirdim hatta doktoruma sormustum.zencefil bulantıya iyi geldiği için Ihlamurla birlikte serbestmis sadece hic bir şeyde aşırısini tavsiye etmiyorum demişti. .nane limon salatalik zaten serbest ben zencefili yinede az koydum. .tadını çok beğendim.sirf tadi için bile içilir bu su ..sicaklar da ferahlatti misss

iyi olmuş sorduğun rahat rahat içersin:KK34:...

anneciğine geçmiş olsun cnmmm benim annemde böbrek hastası ve 9 yıldır diyet sayesinde diyalize girmiyoruz çok şükür anneciğine biberiye çayını öneririm bitanemm böbrekle riçin çok iyi şifa olsun inşşş:KK16:

Canim tesekkur ederim senin annene de geçmiş olsun. .benimki de diyalize girmiyor çok şükür. Geçmişte girdi ama şuan iyi dikkat ediyor canım. .biberiye ve semizotunu söyleyeyim:KK16:

Eki Görüntüle 1180491

Kizosun parmaklarin son durumu. Bu kremi verdi eczaci
Icinde cayagaci yagi, zeytinyagi, nane yagi, a vit, e vit, papatya yagi, .... daha bicok karisim var.
Bitki bitki kokuyo zaten.

Yerim onun o parmaklarını canimbenim.. Klasik rus ilaçları burdada aynen devam😄

Gecen babymom da yazmisti 2 sezeryan diye. Dunde seraym in yazdiklari, aksam ruyamda gordum kendimi.

Aynen öyle kolay gelsin 2.den sonra vücut çok zor toplanıyor. 1.nin ilk doğumgünunde 52 kiloydum şimdi 5 doğumgünü geliyor 😂

Amin canim cümlenin evladiyla birlikte bizimkilerde allaha emanet olsun.. bahsettigim kişinin 2 kitabini almistim şimdi 3 kez okumaya başladım. Su anki ruh haline bi nevi terapi..herkese öneriyorum. .

Sevdicek bulmuş senin gibi vefalı kültürlü birini üzmezsin sakin seni. (Yalniz hemende benimsedim gelinimizi) allah kolaylık versin canım

Dikkat et sassy ishal gibi yapıyor mideyi bozuyormu bosaltiyormu anlamadim gün aşırı iciyorum

vay vay vay sağlıklı yaşıyoruzdaki özge 9 ayda 35,5 kg vermiş ,,,106,5 kg dan 71 kg ya düşmüş

kız resmen evrim geçirmiş ya incecik olmuş ...helal olsun

Taniyormuydun ablam..çok begendim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yorganı iyi ört canım :KK1:

amin canım ^_^
bakıyorum da hemen hemşehrilik yapıp beni gelin ilan ettin :KK52::KK52:
neyse enişteden dolayı sen de benim yengemsin :KK52:

amin canım sağolasın ^_^

nasılsınız kızlar Ankara çok sıcak evde biLe patlıyorum birde dışarda olup niyetli olanlara Allah yardım etsin

Yerim onun o parmaklarını canimbenim.. Klasik rus ilaçları burdada aynen devam😄

Aynen öyle kolay gelsin 2.den sonra vücut çok zor toplanıyor. 1.nin ilk doğumgünunde 52 kiloydum şimdi 5 doğumgünü geliyor 😂

Dikkat et sassy ishal gibi yapıyor mideyi bozuyormu bosaltiyormu anlamadim gün aşırı iciyorum

Sagol canim benim, :KK54:
Ikinci de 35 e kadar olursa :KK53: hayatta toplanmaz, burusuk gobemle gezerim artikin.

yorganı iyi ört canım :KK1:

amin canım ^_^
bakıyorum da hemen hemşehrilik yapıp beni gelin ilan ettin :KK52::KK52:
neyse enişteden dolayı sen de benim yengemsin :KK52:

amin canım sağolasın ^_^

:KK60: :KK60: :KK60:
Sen simdiden sıkı tut karnini, yoksa durum kotu.

o kadar spor yapıyorsun kaçamak ta yok yine artı,,,bize spor yaramıyor hep artı çıkıyoruz:KK52: önceden de öyleydik ya sen ben mydenzz spor yapar her hafta artı çıkardı ne sinir oluyordu,,,,,ramazanda geç vakitte 2 öğün yediğimiz içinde artı oluyor,,,,,bende artıyım
Evet eablacım ya benimde dikkatimi çekti... spor yaparken zor gidiyodu kilolarımız, bıraktım ev taşıma yazünden sonrada yapamadım sporu her hafta 700 700 giduyodu ne güzel... tekrar başladım tekrar artı oldum:KK52::KK52:52: kaçamak yok dediğin gibi ama saatler karıştı iyice tam leptinin en iyi çalğştığı saatlerde sahur yapıyoruz leptin mi kalıyo ki :KK53::KK53:

başladığı zamandan beri devamlı görüyorum çok sık resim paylaşıyor oradan tanıyorum
nasılsınız kızlar Ankara çok sıcak evde biLe patlıyorum birde dışarda olup niyetli olanlara Allah yardım etsin
merhaba canım bizler iyyiz sen ve bebiş nasıl,,,ben öğlen 20 dkk da yürüdüm oruç oruç ama serin yerlerden:KK52:
vayyy helal olsun valla abla ya
darısı hamilelik sonrası bize :KK16:
inşallah

ben sassy suyu 4 gündür içiyorum,,,2 gündür kabızlık yok, cumartesi 2 kere, dün 4 kere çıktım 3ü iftarla sahur arası, devrim oldu bağırsaklarımda:KK52::KK52: 3-4 günde çıkarken bir günde 4 kere:KK9:,,,

semizotunu da 4 gündür yiyorum o da bağırsakları çalıştırırmış....hangisi bana devrim yaptırdı anlayamadım:44:

X