Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugün istanbulda kar var. Acelecek evden çıkmam gerekiyordu.
sabah birr kase sebze çorbası + Bir küçükyerli muz.
Öğlen: mercimek çorbası + kadın budu köfte 2 tane + salata
akşam: Balık + salata.
Bugün benim doğum günüm. Kendi doğum günümde hala veremedim kilolarımı ama mart 15 kızımın 2.yaş gününe kadar kilolarımdan kurtulmak istiyorummmmmmm

Limonda vücudun alkali olmasına yardımcı oluyormuş, Karatay da öneriyor zaten. :)

Limon
Kimyasal olarak asitli olmasına rağmen metabolizmada alkalize etkiler gösterirler.

Sevgili Squaw,dogum gunun kutlu olsun mutlu olsun.Ailenle,esin ve evladiniz ile nice saglikli, mutlu,huzurlu esenlikler dolu bir yasam temenni ederim canim.

ortalama kişinin kg suna, hareketine,yediklerine ve metabolizmasına göre değişiyor,,,
ilk başlarda en az 2 kg su gidiyor sonra yağlar gitmeye başlıyor
ben ilk ay 5 kg ya yakın verdim, başkası 6 veriyor 3 veren var değişiyor
kitabı mutlaka okuman gerekir ki sadece zayıflama amaçlı yapmayasın, zayıflama amaçlı yapanlar bırakınca eski düzene dönüp tekrar kg alıp geri geliyorlar bu sağlıklı beslenme şimdiden sen sağlıklı beslenmeye başlarsan bebğinide başlatmış olursun ömür boyu sağlıklı olur temel sensin ....
kitabı internetten de ücretsiz indirebiliyorsun,
sormak istediklerinide bize rahatlıkla sorabilirsin yeterki doğru karar ver kendin ve bebeğin için...
kaçamak yapmamaya çalışırsın, yaparsanda yaptığın kaçamağa göre ya birkaç gün aynı kg da kalırsın yada 100-200 gram fazla gelirsin
EKMEK,ŞEKER,PRİNÇ YOK CANIM

Son düzenleme:
Mutlu, sağlıklı ve tartıda bul eksili yaşlar diliyorum sana. Doğum günün kutlu olsun :)

Gerçekten karatay mucize gibi size 2 ayda neler kazandırmış,
bu arada kaç kg verdiniz

kemal millar karbonatı güzel anlatmış ama karataya uygunmu bilmediğim için ben başlamadım sağlıklı yaşıyoruza sorup fikir almam lazım
yoğurtu neden yarım yağlı yada yağsız yiyorsunuz

doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle nice güzel yaşlara

kadınbudu köftede hem prinç var hemde kızartılarak yapılıyor....
balık olunca tahin helvası yemeyi unutmayın
oooo marta çok var o zamana kadar bizden kopmayın kesin verirsiniz...

Mutlu Yıllar. Sağlıklı, huzurlu, mutlu yeni yaşlara.

Eklentiler

• $happy_birthday_balloons.gif
    96,6 KB · Görüntüleme: 36
Gerçekten karatay mucize gibi size 2 ayda neler kazandırmış,
bu arada kaç kg verdiniz

Sevgili Gulcugum,en basta sizleri kazandim,odullerin en guzelleri,en degerlileri siz kiymetli can dostlarimi kazandim.Tam olarak 5 ekimdn bugune kadar; 5 ekim-91 kilo, 11 aralik-79 kiloyum,cok sukur.Birde neden az yagli yogurt diye sordunuz,aliskanlik olmus diyebiliim,yogurdumu kendim yapamiyorum,o yuzden hazir kucuk kucuk probiytik olanindan alip tuketiyorum,bir anlamda da alisveris icin disariya cikmama sebepler yaratiyorum kendimce.Her firsatta otizm sendromlu cocuklar ve genclerin yaptiklari seramik elisi calismalarini gonullu olarak satip kuruma katkida bulunmaya calisiyorum.Sehrimizde cok sevilen ve saygi duyulan (binlec sukurler olsun)bir kisi oldugum icin ,hele de hayir isi olarak gonulden yaptigim icin yer sorunum da yok.Hayatimi bu sekilde renklendirmeye gayret gosteryorum.Aynen sizin belirttiginiz gibi inanc ve sevgi herseyin basi.

teşekkür ederim.bizde sizi kazandık
2 ay 6 günde 12 kg süper
karatay hoca herşeyin yağlısını yeyin dediği için sormuştum
çok güzel bir yüreğiniz var, tanıdık tanımadık herkese sevgi duyuyorsunuz, hayırseverliğinizide takdir ediyorum
allah sizi ve sizin gibi fedakar ve hayırseverleri onların başından eksik etmesin

doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim. Bundan sonra fırsat buldukça burdayım. Beraber kilo verelim. Doğumdan sonra çok kilo aldım. ve geçen sene bir başla bir boz toplam 6kg verdim. Aralık 2de başladım. Mart 15 çok var inşallah hep beraber vereceğiz.
Kadın budu köfte işyeirnde öğlen yemeğinde çıktı dayanamadım yedim. Normalde çok kararlı oldğumdan herhalde ara öğün yemiyrodum acıkmıyordum fazla ama şimdi acıktım 2tane gün kurusu yiyeceğim.

Slmlar..

Geçmişe dönüp okuyamadım,derslerden fırsat bulamıyorum...Bu haftayı çabucak atlatırım inşallah,stres yaptım :))
Herkes çok iyidir umarım..
Biz iyiyiz,herşey yolunda..

Akşam yediklerim;
3-4 kepçe Tarhana çorbası :)))) Karnıbahar,salata,turp,ayran..

Doğum gününüz kutlu olsun,sağlıklı ve huzurlu yaşlar dilerim..
Bizim işyerinde karataya uymayan bir çok yemek çıkıyor,dışardan çok yemeğe çok alışkın değilim ben de...arada bir karataya uygun dışardan yiyorum..ama hiç hoşuma gitmiyor bu durum..ben de uygun olanlardan fazla yiyorum,yanına meyve v.s. ayran akşamı zor ediyorum tabi :))

stres yapma canım kendine dikkat et
allah zihin açıklığı versin

ahhhhh ewet uymayan daha börek ve kola vs de vardı.normalde de kola içmem zaten.
iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.

Sık sık yemek yemek metabolizmamızı hızlandırmaz mı?
Tabii ki hızlandırır... Ancak sık sık yemek yediğimiz zaman kan şekerimiz ve
insülinimiz de sürekli olarak yükselmekte ve yüksek kalmaktadır. Kan insülin
değerlerinin normal düzeylere inmesine imkân verilmemektedir. Daha önce de
belirtmiş olduğumuz gibi, hızlı metabolizma ve yüksek kan insülin değerleri
yağların yıkılmasını değil de yağların depoya gönderilmesini sağlar. Yağların
depo edilmeleri sırasında ise birikmiş olan yağların enerji olarak kullanılmaları
mümkün değildir! Yüksek insülin hormonu ayrıca karaciğerden fazla kolesterol
yapılmasını da artırır, HDL denilen faydalı kan kolesterolünü düşürür ve kanı
yoğunlaştırarak, kanın pıhtılaşmasını kolaylaştırır.
Özetle, her yemekten sonra insülin hormonu salgılanır. Daha önce dile getirdiğimiz
gibi insülin hormonunun ikinci önemli görevi yağları depolamaktır. Uzun
süre yüksek kalan kan şekeri, bu nedenle yağ olarak depolanmaktadır.
Burada banka hesaplarımızdan bir örnek vermek istiyorum:
Sık sık yemek yiyerek, cari hesabımızı kullanıyor gibi, sürekli hazır sunulan
enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo
ediyoruz. Aynen vadeli bir banka hesabımızda giderek fazla para biriktirmemiz
gibi, yağlarımızı da biriktirip artırıyoruz. Karatay Diyeti'nin amacı, cari hesaplarımızı
bir an önce bitirip, vadeli hesabımızı da bozup kullanılmasını sağlamaktır.
Ama insülin hormonu devrede olduğu ve devamlı olarak yüksek kaldığı
süre içinde, vadeli hesabımıza girip harcamamız imkânsızdır.

kedi83
canım sen bi ara keten tohumunu çekemiyorum demiştin ya tane olarak kullanabilirsin

• Salata bol miktarda hazırlanıp, içine, doğal sirke, limon, az miktarda
kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile birlikte tane keten tohumu ilave
ederek hazırlanmalıdır.

Ben dün hani seninde resmini paylaştığın metal değirmenler var ya onda çektim keten tohumunu baya da çekti yani :)

Ah şu bendeki vadeli hesapları keşke bankadaki vadeli hesaba dönüştürebilsem keşkem keşkem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…