Eğer safra kesesinde taş varsa, inşallah yoktur. Karbonatlı su ile kurtulanlar olmuş. Ama orada karbonat ne isimle bulunuyordu bilmiyorum. Facebookta Kemal Milar'ın sayfası var, bir göz atmanızı öneririm.
Gul hanim,aslinda eger musade edersniz size Gulcugum,diye hitap edebilirmiyim,izninizle.Ah o aksessuar olayi basli basina bir ilgi alanim,keza ayakkabi canta ve en son sac tokalari.Duz taraninca ayri,topuz yapinca ayri ve simetrik olacak,tepeden tirnaga ya kesin renk uyumu,ya da kesin kontras yakalanacak ama abartiya ve dekolteye kacilmadan diye dusunuyorum.Birde ben giyimi kendi sahip oldugum manevi verileri baz alarak kendime bir terapi yontemi olarak benimsedim.Bir nevi alternatif destek ve moral olarak goruyorum.Biz cok eskiye dayanan ,Istanbulun hemen hemen ilk ailelerindeniz,yani rahmetli dedemler,rahmetli babacigim,dolayisiyla ben.Istanbul da dogdum,yirmialti yasina kadar Istanbul da buyudum,okudum,ebeveynlerimle ruya gibi yasanan bir hayattan sonra...Rabbimin takdiridir ve mutlak bir hayir vardir.Kimselere muhtac olmadan gecen her animiza binlerce sukurler olsun yarabbim.
Günaydın herkeseee....
Gül abla ben dün fermuar çekmiştim ya akşam 19:30 gibi ağzıma, fermuar açıldı yineNe güzel örgümü aldım elime tv ye bakıyordum, filim izleyelim dedi eşim internetten film açtı sonra git meyve getir dedi, ben de banane dedim sonra gittim getirdim 1 tepsi meyve ve içinden 1 küçük elma ve bir mandalinacık yedim geç saatte sonra eşime kızdım ben bir düzen tutturmaya çalışıyorum kendime sen her 10 dk da bir bişeyler getiriyorsun diye, o da bana ben sen yiyesin diye getirmiyorum ki ben kendim için getiriyorum diyor. Naparsın böylesini O da engel olamıyor ki kendine.
Örgüyü sormuşsun. Ben 5 şişle çorap örüyorum kış günlerinin vaz geçilmezi. Örmesini de çok seviyorum çünkü hırka yelek gibi şeyler ördümü sadece akşamları örebildiğim için çok geç bitiyor, ama benim için hemen bitmeli dayanamam öyle. Geçen sene bir hırka ördüm kendime 1 yılda anca bitti ama çok güzel oldu. Çorabı elime aldım mı akşamları 1 haftada bitiyor maksimumŞimdiki çorap eşime olacak tam 45 numara
Taş olmasada öneririm, ben içiyorum. Vücudu alkali yapmak için ve ödemi atıyor.
Sana hayallerine ulaşman için azim diliyorum. Çünkü azmetmezsen olmaz.Neden mi böyle dedim seni de kendim gibi çok azimsiz gördüğüm için Baksana bitter çikolatalar tatlılar meyveler havada uçuşuyor Gül abla izninle Kaania 'yi en çok kaçamak yapanların 1. si kendimi de 2. si olarak seçtim. Islah edin bizi. Prenscim bile bizden iyi gebe haliyle
doğru söze ne denirenazından bi konuda 1. olabilmişim azimsiz olduğım dosdoğru 3 yıldır çalışıyorum bitürlü veremedim şu sınavları düzenli çalışmadığım için böyle oluyor bide internet ve tv bağımlılığım var ben daha kaç foruma üyeydim kapattım hep bi burası kaldı şimdi sizden ayrılamıyorum canlarım benim yaaa
1. liğini tebrik ederim canım
ayrılmanada gerek yok canım dersin yeri ayrı topiğin yeri ayrı sen yeterki çalışmak iste
ekin in dediği gibi azim şart sen istemiyorsun istesen şimdiye çoktan verirdin...
ben 32 yaşında 2 yıllık bitirdim, nasılmı bitirdim evde 2 küçük çocuk yoğun çalışıyorum,yatılı misafir eksik olmuyor ev işleri gezmeler derken ders çalışmaya vakit yok eşimle iddaaya girdik, ders çalıştığımı görsün çalıştım ama yapamadım derim diye yalandan reklam aralarında almanca kitabını çıkarır sayfalarını karıştırırdım karıştırırken a buradan soru çıkmıştı cevabı neymiş buda çıkmıştı bunun doğrusu neymiş diye bakardım yalandan bakarken bile sınavdan 63 aldımdiğerlerininde sınava 2-3 gün kala özetlerini okuyunca konuyu anlardım önemli yerleri çizerdim 2 senede ikmale kalmadan halkla ilişkileri bitirdim iddaayı da kazandım...
Günaydınnnn....
Dün yine temizlik yaptım. Salonu temizledim, koltukları sildim kol egzersizi oldu bana
Menüme gelince sabah KKK
Öğlen elma yoğurt
Akşam mantar yemeği, havuçlu turplu salata kuru soğan
sabah aç karnına ve akşam yatarken bi su bardağğına bi çay kaşığı karbonat atıp içiyorum (tadı hala çok garip nefes almadan içiyorum zorla )
2,5litre su 2kupa bitki çayı
süpermişsin abla yaa bende reklam aralarında bakıyorum aslında ama nedense kafama girmiyorbizçok geziyoruz bide öyle sorun var eve girdiğim saat gece 10 11 sonrada hopp uyku sabah ta işe gidiyorum bide ben 2 şeyi biarada yapamayan cinstenim hem yemek yapıp hem bulaşık yıkarsam yemek mutlaka yanar
Herkese merhaba, gununuz güzel olsun arkadaşlar:)
Dün menü bildirimi yapamadim...
Sahur:KKK
İftar: düğün corbasi 2 tabak, yumurtali kiymali ispanak, armut, findik
19.30 acikmadim ama yarim öğün yaptım acikmayim diye 1kase keten tohumlu yoğurt, azicik nar
Su:3 lt, 1 kupa ada cayi
Spor yok
aaa sen jillianı atlamazdın nasıl oldu...
Merhaba arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım. Ben 3 gün önce dukan diyeti yapmaya başladım. Aslında karatay yapacaktım ama son anda arkadaşımın gazıyla dukan yaptım ama şimdi pişmanım. Bu arada 1 kilo verdim şuan hala onu uyguluyorum. Bu aşamada dur deyip karatay yapsam nasıl olur. Kilo alırmıyım.
abla eşim maç izlicem çocuk sana emanet dedi.erken saattede yapamadim tok karnima hoplayip ziplamak cazip gelmedi. .bu gün yapicam inşallah
evet yazmıştınız bende pazartesi listeye sizide eklemiştim
kilo almazsın canım karatay kilo aldırmaz
dukan yapan herkes pişman oluyor çok ağırmış 10 günden sonrada vücut tepki verip bir yerden hastalık çıkarıyormuş....aman dikkat edin
karatay hem kilo vrediriyor hem sağlık kazandırıyor çok zıtlar dukan la
ben 7 aydır yapıyorum çok şükür bir hastalık görmedim tersine hastalıklarım iyileşmeye başladı
Canan Karatay en son alkali diyeti bir yalan demişti eğer yanlış hatırlamıyorsam. Zaten insan vücudu alkali değilki he salgımız , kanımız tenimiz bile asidik. Vücut asit az dengesini zaten sağlıklıysa kendi ayarlar bizim asit baz dengesine dışardan müdahale etmemize gerek yok ki. Sizin karbonat dediğiniz sodyum bikarbonat, yani pasta kek bisküvi gibi ürünlerde kabartma ajanı olarak kullanılanılan katkı maddesi. Ambalajlı gıda içinde olursa katkı maddesi suyun içinde olunca da sağlıklı mı yani?? Canan Karatay'ın 10. ayda verdiği bir röpörtajdan alıntı yapmak istiyorum. Canan Hoca aynen şöyle demiş:
"Ben alkali beslenmeyi kabul etmiyorum. Doğal olan insan vücudu, böbrekler sağlıklı çalışıyorsa, doğal herşeyi yediğiniz sürece, sizin böbrekleriniz, vücudunuzun asidini de alkalisini de ayarlar. 'Alkali diyet' diye bir şey olamaz. Vücuttaki asididesini ve alkaliliğini ancak böbrekler sağlar. Böbrekler sağlıklı çalışırsa, bu olur. Böbrekler, sağlıklı yağ yediğinizde, sağlıklı protein yediğinizde ve bol su içtiğinizde, sağlıklı çalışır. Bunu yapmadıktan sonra, ister alkali ister asit yiyin. İnsan vücudunda herşey asittir bunu da unutmayın."
Mantara iyi gelmesi gayet normal. Bebeklerin ağzında çıkan pamukçuk için de karbonatlı su ile pansuman önerilir tedavi amaçlı. Ama fazla asit konusunda bi şey demeyeceğim. Önemli olan seni mutlu etmesi :)Evet, o röpörtajı biliyorum. Ama ben içiyorum. Çünkü bende mantara iyi geldi, annemde de kabızlığına biraz olsun çözüm oldu. Abartmadan içiyorum. Fazla asidi atıyor vücuttan.
Mantara iyi gelmesi gayet normal. Bebeklerin ağzında çıkan pamukçuk için de karbonatlı su ile pansuman önerilir tedavi amaçlı. Ama fazla asit konusunda bi şey demeyeceğim. Önemli olan seni mutlu etmesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?