iSize de merhaba ablacim, umarim güzel ve saglikli bi gün olur sizin icinde:)
menü paylasiminda bulunacak misiniz? Sizden de fikir almak isteriz
Sevgiler:)
i
Canim benim,oncelikle benden de sevgiler guzelim.Tabii Karatay diyeti baglaminda ilk gunden itibaren neler yapiyorsam seve seve paylasirim.Herseyden once diyete baslamadan 7/24 yiyordum,yemek yemekten yoruluyor ama doymuyordum.Taki terazimde 91kg.mi gorene kadar.Kendi kendime dedim Canan sen icindeki boslugu yemekle dolduracanda peki o dopdolu yusyuvarlak sekli hangi zarif giyimle ! kapatabileceksin,uzerime panco atiyorum diye goruntumu leopar desenli cift kisilik yorganla mi kamufle edecektim.Benim kadar guzel giyinmeyi,estetik gorunmeyi-tamamen dogal yollarla-ayakkabimdan sac tokama kadar hos bir konbin olusturan ben,tam 5 ekim sabahi sizin gibi guclu,yurekli,istikrarli ve de inancli birdost gurubumu kalbime alarak yola ciktim.Sizleri tanidikca kendimle gurur duyuyorum ki sizler icin hissettigim olagan ustu guzel pozitif duygularinizda yanilmamisim.Aslinda ben yemege degil ,gercek ,ozunde ve sozunde has dostlara acmisim,yani sizlere can ve canim dotlarim.
canan hanım kg lu halinize çok hoş benzetmeler yapmışsınız...güldürdünüz beni...
benzer yanlarımızda çokmuş, bende de tepeden tırnağa kombin oluşturma huyu var, tokam bile aynı renk değilse takmam
duygularınızı çok güzel ifade ediyorsunGuz,,,bundan sonra hep birlikte karatayla elele...
hayırlı geceler
helal ekin iyi yakaladın...
canım dün prensciğime sordum sanada sorayım sen ne sınavına gireceksin...
Simdi birde,5 ekim sabahi 91 kg.mi gordugum yetmemis gibi sag tarafimda ,safra kesesi bolgemde bir agri,nefes aldirmiyor ustelik evde yalnizim.Kizim ve esimden dolayi hastahanelerden oyle birikimim olmus ki,rabbime yalvardim,bugun bu agri ile hastaneye gitmiyelim yeminle diyete basliyorum.Allahim nasil korkmussam.Cunku agrinin sebebi son hafta ,bir insan zihninin alamiyacagi olcude yedigim pasta kacaklari.Cocuk gibi git koca koca pastalari al gel,esim gelene kadar ye,sonra utancimdan buzdolabinda sebzelerin altina yatir,ertesi gun esim evden ciksin oooh gelsin pasta ziyafeti hemde kirinti kalmamacasina,sonra aglar.Iste o gun cok sukur beni miladim oldu.Bu gun bu an itibariyle maasallah bir leblebi boyutunda dahi kacamagim olmadi binlerce sukur.
Sana hayallerine ulaşman için azim diliyorum. Çünkü azmetmezsen olmaz.psikoloji okumak istiyorum abla ben hemde dil öğreniyorum yurtdışına gitmek istiyorum almanya mesela bisürü sınav geçmem lazım hayallerime ulaşabilmek için:18: dua edin bana nolur annem bile gitmemi istemediği için etmiyor bi dua okuyanım bile yok yani
akşam 6 da 1 avuç kaju 1 parça peynir 1 bardak kefir ve 2 küçük kare bitter çikolata yedim istanbulda çok fena kar yağıyor çokk soğukk
Sana hayallerine ulaşman için azim diliyorum. Çünkü azmetmezsen olmaz.Neden mi böyle dedim seni de kendim gibi çok azimsiz gördüğüm için Baksana bitter çikolatalar tatlılar meyveler havada uçuşuyor Gül abla izninle Kaania 'yi en çok kaçamak yapanların 1. si kendimi de 2. si olarak seçtim. Islah edin bizi. Prenscim bile bizden iyi gebe haliyle
Günaydın herkeseee....
Gül abla ben dün fermuar çekmiştim ya akşam 19:30 gibi ağzıma, fermuar açıldı yineNe güzel örgümü aldım elime tv ye bakıyordum, filim izleyelim dedi eşim internetten film açtı sonra git meyve getir dedi, ben de banane dedim sonra gittim getirdim 1 tepsi meyve ve içinden 1 küçük elma ve bir mandalinacık yedim geç saatte sonra eşime kızdım ben bir düzen tutturmaya çalışıyorum kendime sen her 10 dk da bir bişeyler getiriyorsun diye, o da bana ben sen yiyesin diye getirmiyorum ki ben kendim için getiriyorum diyor. Naparsın böylesini O da engel olamıyor ki kendine.
Örgüyü sormuşsun. Ben 5 şişle çorap örüyorum kış günlerinin vaz geçilmezi. Örmesini de çok seviyorum çünkü hırka yelek gibi şeyler ördümü sadece akşamları örebildiğim için çok geç bitiyor, ama benim için hemen bitmeli dayanamam öyle. Geçen sene bir hırka ördüm kendime 1 yılda anca bitti ama çok güzel oldu. Çorabı elime aldım mı akşamları 1 haftada bitiyor maksimumŞimdiki çorap eşime olacak tam 45 numara
Simdi birde,5 ekim sabahi 91 kg.mi gordugum yetmemis gibi sag tarafimda ,safra kesesi bolgemde bir agri,nefes aldirmiyor ustelik evde yalnizim.Kizim ve esimden dolayi hastahanelerden oyle birikimim olmus ki,rabbime yalvardim,bugun bu agri ile hastaneye gitmiyelim yeminle diyete basliyorum.Allahim nasil korkmussam.Cunku agrinin sebebi son hafta ,bir insan zihninin alamiyacagi olcude yedigim pasta kacaklari.Cocuk gibi git koca koca pastalari al gel,esim gelene kadar ye,sonra utancimdan buzdolabinda sebzelerin altina yatir,ertesi gun esim evden ciksin oooh gelsin pasta ziyafeti hemde kirinti kalmamacasina,sonra aglar.Iste o gun cok sukur beni miladim oldu.Bu gun bu an itibariyle maasallah bir leblebi boyutunda dahi kacamagim olmadi binlerce sukur.
psikoloji okumak istiyorum abla ben hemde dil öğreniyorum yurtdışına gitmek istiyorum almanya mesela bisürü sınav geçmem lazım hayallerime ulaşabilmek için:18: dua edin bana nolur annem bile gitmemi istemediği için etmiyor bi dua okuyanım bile yok yani
akşam 6 da 1 avuç kaju 1 parça peynir 1 bardak kefir ve 2 küçük kare bitter çikolata yedim istanbulda çok fena kar yağıyor çokk soğukk
Yok valla benimkinin umrunda değil benim karşımda dağları devirir uzatır bir tane almazsan ısrar etmez. Gerçekten çok kızıyorum ama artık yaa.Günaydınn canımm... ah o kocalar yokmubenimkininde istekleri bitmez akşam yemekten sonra ne zor sınavlar veriyoruz biz böyle ya bi de benim ki zorla ' hayatım bi tanecik al da ye diyor nolacak ' .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?