Evet canim dogru dusunmussun:)
allah kolaylık versin çok güzel ramazan ayıni hakkiyla geçirmek. .ben bu sene tutamayacagim malum durumumdan dolayi ama bol ibadet inşallah
Tebrikler, darisi sabit kalan ve +da ooanlarin da basina.
teşekkür ederim kızlarBende canı gönülden tebrik ederim devami surekli olur inşallah..
bilgiler için sağol cnmÇıtırlar gece yapılan spor çok daha etkiliymis direk yağ yakarmis vücut. .bu kış gece yapıyordum o zaman öğrenmistim. .zaten jill ramazanda gündüz yapılamaz imkansiz insanın boğazı kuruyor bi yudum su içmek istiyor..en güzeli iftardan 2 saat sonra yapıp duş alip uyumak..geç yatanlar daha sonrada yapabilir. .gecen sene bende hep yapip, hem oruç tutmustum..yalniz hasibe vücut hemen alismiyor jilliana ramazandan önce başlarsan vücut hamligini atar canım
Günaydınnn çıtırlarrrrrliste günü heyecan dorukta kilo veren tüm çıtırları tbrk ederimmm veremeyenler se pes etmek yokkk çıtır olana dek devammmm
merhaba gülcümmm iyiyim şükür bitanemmm sizler de iyisinizdir umarımmevet sonuçlar çıktı çok şükür iyi huyluymuş dr umuz izinden dönünce ameliyat olacak haklısın cnmm hem iş hem misafir allah yardımcın olsunn yeğenindeki gelişmeler iyiye doğruydu inşallah herşey yolundadır
termal kemer kullanmadım tatlımmm bir fikrim yok açıkçası ama streçe göre daha sağlıklı sanırımmm :44: yeşilçayı demliyorum poşet değil 2 bardak yeşilçay ve gerisi su olacak şekilde dolruruyorum şişeye ve spor esnasında içiyorum bitanem
yufka bir derece öneriyor Canan abla ama ekmek yasakkktam da meyve zamanı frene basmak zor hakikatenn
ooooo kuzucummmm hadi hayırlıısııııgelirse çok mutlşlu olacağız gelmez se dualarımıza devam rabbim büyük
ohhhhh işte bu süper olduuuu
Tabii ki canim benim, özellikle edecegimBaşta korkuyoruz zor geçer düşüncesiyle ama Allah kolaylık veriyor ve çok güzel geçiyor Ramazan ayı maşallahhhhh..
Dualarına bizi de dahil et ablacımm..
teşekkür ederim kızlar
bilgiler için sağol cnm
bende hayırlısıyla yrn başlamayı düşünüyorum ramazana 18 gün falan var sanırım o zamana kadar alışırım herhalde :44::44:
Tabii ki canim benim, özellikle edecegim
S.a sevgili arkadaşlar sabah 8:30 da cok güzel kahvaltimi yaptim.su saate (17:30) kadar hic ama hic bisi yemedim.bi iki bardak cay sadece. Acikmadim ama gec olmasin die yemegimi yedim simdi.ac kalmamim faydali olduğunu, leptin i calistirdigini biliyorum. Lakin biyandan tedirginlik yaşıyorum. Bu kadar aclik vücudumu kitler mi? Kilo verme hususunda...ac kalmanin da bi siniri var mi en fazla kac saat? Tesekkurler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok geçmiş olsun kim hasta bilmiyorum ama Allah şifa versin ameliyat başarılı olur umarım. .
Frene basmak zorr ama yapmam lazım tam ideal kiloma yaklasmisken vücudum sıkılaşmisken ipin ucunu kacirmak istemiyorum. .sonuçta su an aldığım her fazladan kilo bebeğe değil bana kalacak..ekmekten çok korkuyorum zaten..Şeker çıkmasından ekstra korkuyorum ..o yüzden hamileyim nasilsa diyip her seyi yemek istemiyoum
Sadece meyve konusunda icim rahat bebeğe lazım bi kaç porsiyon
Kizlar gunaydinnn
Bu sabah ise gec gidicem ..
Oglumu suriyelilerdenn gecme tehlikesi olan virus icin asiya goturmem gerekli...
Acikcasi cok korktum...umarim.asi yeterli olur.
Bu sabah evimde kahvalti hazirliyorum ..
Tam bi karatay kahvaltisi..
Yumurta peynir zeyxtin kuruyemis ve yesillikler eksiksiz:)
aaa iyiymiş bende ölçülerimi not edeyim başlamadanTabii ki canim benim, özellikle edecegim
Alişirsin canım bu sürede, yalnız ilk günler zorlamadan yap ,biraz psikopat bi spor:) o 20 yapiyorsa sen 15 te yoruluyorsan birak diğer harekete kadar bi kaç saniye soluklan.zamanla hepsini yapabilirsin
Ben süper inceldim deftere not ettim her levelde ölçülerimi karsilastirdim tavsiye ederim çok motive ediyor
Bol şans canım
Herkese günaydın güzellikler, güpgüzel huzur kokulu bir gün geçirmenizi diliyorum!
9 gibi bir muz ve bir bardak tarçınlı sütten oluşan kahvaltımı yaptım, şimdi sınav yolundayım.
Çok yeterli çalışamadım, dualarınızı eksik etmeyin emi
günaydın canımgünaydınnn
sabah kahvaltımı yapıp işe öyle geldım.. güzel bir gün olsun inşallah..
günaydın canımHerkese günaydınkahvaltımı yaptım ,resimdeki patates eşimin
günaydın canımgünaydın çıtırlar
kızım uyurken kahvaltımı yaptım
fındıklarımı yerken bir selam vereyim dedim
aaa iyiymiş bende ölçülerimi not edeyim başlamadan
özel olmazsa sende öncesi sonrası ölçülerini paylaşır mısın ya da özelden gönderirmisin???
Kizlar gunaydinnn
Bu sabah ise gec gidicem ..
Oglumu suriyelilerdenn gecme tehlikesi olan virus icin asiya goturmem gerekli...
Acikcasi cok korktum...umarim.asi yeterli olur.
Bu sabah evimde kahvalti hazirliyorum ..
Tam bi karatay kahvaltisi..
Yumurta peynir zeyxtin kuruyemis ve yesillikler eksiksiz:)
Herkese günaydın güzellikler, güpgüzel huzur kokulu bir gün geçirmenizi diliyorum!
9 gibi bir muz ve bir bardak tarçınlı sütten oluşan kahvaltımı yaptım, şimdi sınav yolundayım.
Çok yeterli çalışamadım, dualarınızı eksik etmeyin emi
Herkese günaydınkahvaltımı yaptım ,resimdeki patates eşimin
günaydınnn
sabah kahvaltımı yapıp işe öyle geldım.. güzel bir gün olsun inşallah..
günaydın çıtırlar
kızım uyurken kahvaltımı yaptım
fındıklarımı yerken bir selam vereyim dedim
aaa iyiymiş bende ölçülerimi not edeyim başlamadan
özel olmazsa sende öncesi sonrası ölçülerini paylaşır mısın ya da özelden gönderirmisin???
Günaydın.Eki Görüntüle 1151918
....................
günaydın canım
allah zihin açıklığı versin
biraz daha erken kalkıp kkk nı tam yapsaydın daha zinde olurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?