benim fazla angaryam olduğu için boşluğu hissetmeden yenisi geliyor cuma-cumartesi-pazar istanbuldan arkadaş gelecek pazartesi- salı konya ya gidecek çarşamba yine bana gelecek....dün dinletiden gece 10.00 gibi döndük,,odaya girdim üstümü değişmeye, şifonyerin çekmecesi kırılmış ayakta duracak halim yok çıkardım onu hallettim, ibadetleri yaptım,,yoğurt mayaladım derken yine 12 yi geçti...bu akşam ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi düşünüyorum hiç iş yapmayacağım yarın ve sonraki akşamlar yapıp bitiririm cuma ya kadar...haklısın cnmmm fakat misafirler gidince de ev bombvoş kalıyor alışıyor insan
aramıza hoşgeldiniz.S.a sevgili arkadaşlar sabah 8:30 da cok güzel kahvaltimi yaptim.su saate (17:30) kadar hic ama hic bisi yemedim.bi iki bardak cay sadece. Acikmadim ama gec olmasin die yemegimi yedim simdi.ac kalmamim faydali olduğunu, leptin i calistirdigini biliyorum. Lakin biyandan tedirginlik yaşıyorum. Bu kadar aclik vücudumu kitler mi? Kilo verme hususunda...ac kalmanin da bi siniri var mi en fazla kac saat? Tesekkurler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kedi gerekli cevap vermiş ,,,başlarda o kadar aç kalmamak lazım sonra çabuk bıkarsınız çabuk kg vereyim derken kıtlık sinyali gitmesin beyne,,,başlarda 2,5 öğün yaparsanız vucut yavaş yavaş alışır aç kalmaya
merhaba aramıza hoşgeldinizMerhaba kızlar ben kpss sınavına hazırlanıyorum ve bu sürecte 8 kilo aldım sürekli tatlı ekmek falan yıyıp oturdugum için cok kılo aldım..daha bir ay daha calısmam gereken bi dönem var.. Karatay diyeti beni zorlar mı..
karatay diet olmadığı için zorlamaz
ilk sayfadaki kuralları okuyup yenmemesi gerekenleri hayatından çıkarırsan uygulaması çok kolay ,,,,hem zinde hem enerjik olursun
merhaba aramıza hoşgeldinizaranıza bende katıldım bugun ilk günümm karataydaaa 2 hafta falan yapmayı düşünüyorum ramazana kadar..
Sabah 08:00de kalktım ve yarım saat spor yaptım nivea body ile dinamik sabahlar.
Kahvaltıyı hazırlarken sıcak elma sirkeli su içtim..
Kahvaltım sabah 09:15
2 tane doğal haşlanmış yumurta
domates ,salatalık,roka
kuru incir,kuru kayısı,çok az ceviz
çeçil peyniri çok az oda...
Yeşil çayla beraber yaptım.
Öğle yemeğim 13:30
1 tabak tavuk döner etli salataaa
ve 1 kase cacıkla...
Öğlen 15:30 civarı ara öğün niyetine kuru incir ve kuru kayısı yedim yeşil çayla birer tane...
Akşam yemeği 18:15
1 tabak semizotu yemeği
1 kase yoğurt
yağsız tuzssuz salaataaa
1 tabak taze fasulye yemeği...
Yarım saat yürüyüşte yaptım gün içinde 3.lt su
Gece yatmadan yine elma sirkesi içicem.
Umarım yarar kaç günde kilo veririm sizce?
158 boya 60 kiloyum suan
bluedaisy çok güzel cevap vermiş size ....ben eksikleri yazayım kuru kayısı günde 3-4 geçmeyecek siz fazla yemişsiniz...ya kuru meyve ya 1 porsiyon meyve olacak glisemik indeksi düşük ....
2 haftada verim alamazsın ilk haftalar sadece ödem gider yağlar sonra gitmeye başlar,,,2 haftada ödem gidince 2-3 kg gitmiş olur bırakınca daha fazlasını almış olursun
neden 2 hafta
çok güzel cevaplamışsın canım..Hosgeldin, kuru incir yasak diye biliyorum. Birde ogun aralarini 4-5 saat birakiyoruz, leptin hormonunun calismasi icin.
Birde yagsiz degil, aksine bol zeytinyagi ve tereyagi yiyoruz. Istersen karatay diyetini internetten indirip okuyabilirsin, biz cogumuz oyle yaptik.
Burda daha tecrubeli arkadaslarda sana yardimci olur, yanlislarini soyler, ozellikle gul abla en tecrubelimiz, bikmadan usanmadan cevaplar, yanlisimizi soyler.
ilk başlarda ne çektirmiştin bize bana spor demeyin ben yapamam diye hepimizden azmı fırça yedinAyyy keşke dediğin gibi olsa
Sporu bir aydır yapmaya başladım ve elimden geldiğince aksatmamaya çalışıyorum. Jillian'a başlayınca kendi kendime olmuşsun sen dedim. Kendime hayret ediyorum çünkü çok tembeldim ben bir iki ay öncesine kadar
jilliana bende başlamak istiyorum videolarını indirdim hatta öncesi sonrası videolarını izledim çok etkileyiciydi inanamadım sonra azimle neden olmasın dedim
yarın başlasam diyorum ama ramazanda nasıl yapcaz onu düşünüyorum
gül abla ramazan için konuşmak daha erken mi bilmiyorum ama aklıma gelmişken sorayım en uygun ne zaman spor yapmak lazım ramazanda??????
ben hafta içi 10-12 arası hafta sonları gece 1 den sonra vakit bulup yapıyordum sahura kadar oturduğu için.....sporun bir saati yok yemekten 2 saat geçsin istediğin zaman yapabilirsin