Cildi pürüzsüzleştiriyor ama ben özellikle selülit için almadım, daha sağlıklı olduğu için kullanıyordum. Selülit için kullanan çok kişi var ama.
Ben mi yanlis yazdim acaba,benimde 1 kilo fazlam görünüyor.toplam aldigim: +200 gramcik sadece.. eline sağlık liste için
başarılı olmuşsun canım ne varki yediğindeAkşam yemeğimi geç olmadan yedim.
Iki kase mercimek çorbası, bir kase pul biberli yoğurt, bol limonlu maydanoz ve bir iki yaprak marul yedim.
Hafif yiyeyim dedim ama pek başarılı olamadım galiba :d
dana iliği için kasaptan ilik alıp yapıyorsun cnmm
gülcüm spor yapıldı ohhhh hoşgeldinnnn mutluluk hormonu tavan yapmıştır
başarılı olmuşsun canım ne varki yediğinde
/QUOTE]
Mercimek çorbasını iki kase içip şiştim ya ondan dedim ablam ama geçiyor şişkinliğin yavaş yavaş
Anaa! Değişik tarifmiş ?!! Bunu kendi başıma yapamam sanırım, annemden yardım alacağımdeneyeyim bakalım umarım faydasını görürüm ya
biraz zahmetli fakat sonuca değer benim saçlarım belimde sadece diplerine süreceksin zaten ben tek başıma yapıyorum send eyapabilirsin cnmm inş faydasını görürüsün
bugünde kızımın müzik dinletisi var 7.30 da eve git gel yapmamak için hala işyerindeyim millet 5 te çıktı ben oyalanıyorum...
dışarısıda çok kötü yağmur çok yağıyor, neyseki arabanın aküsünü öğlen usta çağırıp yaptırmıştım 150 lira da oraya sıkışmış,,,,ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım grş çıtırlar
başarılı olmuşsun canım ne varki yediğinde
spor yapınca rahat oluyor ama dizlerimden dolayı çabuk yoruyor, günlerdir misafirlere hizmet etmekten dizlerim mahvoldu bi ayağımı uzatıp dinlenemedim...
çatlakları bilemem kuzum ama karatay selülite iyi geliyor selülit için banyoda kese yapabilirsinnn aşağıdan yukarıya kabak lifiyle iyi gelir cnm geçmiş olsun
insülin direncin kırılınca vermeye başlayacaksın bitanem biraz sabırrr kalkar kalkmaz tartıya çıkma bir yarım saat geçsin
bu sistem daha iyimi olmuş sankiiiiellerine sağklık kedicim liste çok güzel olmuş
geçmiş olsun cnmmmm kapmışsın şifayııı sıcak içeceklerine bol karabiber at cnmm saçların için lavanta çayını öneririm
Akşam yemeğimi geç olmadan yedim.
Iki kase mercimek çorbası, bir kase pul biberli yoğurt, bol limonlu maydanoz ve bir iki yaprak marul yedim.
Hafif yiyeyim dedim ama pek başarılı olamadım galiba :d
saç dökülmesine lavanta çayı iyi geliyor cnm ve lavantayla saçını yıkıyorsun ben bunlarıda yapıyorum
fakat en çok tavsiye edebileceğim suna dumankayanın dana iliği tarifi biraz zahmetli fakat sonuç garanti
ayda bir yaparım saçlarım belimde
ayrıca saçlarını karanfil suyuyla tararsan dökülmeye iyi gelir tatlım
bugünde kızımın müzik dinletisi var 7.30 da eve git gel yapmamak için hala işyerindeyim millet 5 te çıktı ben oyalanıyorum...
dışarısıda çok kötü yağmur çok yağıyor, neyseki arabanın aküsünü öğlen usta çağırıp yaptırmıştım 150 lira da oraya sıkışmış,,,,ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım grş çıtırlar
Tesekkur ederim, birazdan cayima aticam karabiber. Prof dr ibrahim adnan saracoglunu cok severim, onunda kuru var dokulme icin, lavanta suyu ile.
Bi sure denemistim, lavanta almam lazim.
Bence de gayet basarili
Evet bu tariflerin hepsinj seviyorum bende. Ama ilik kurunu bir turlu deneyemedim.
Keyifli dinletiler ablacim
Bence de gayet basarili
Süper o zamaaaanacaba bu hafta akşamları hep böyle beslenmeye çalışsam nasıl olur diye düşündüm bir an. Hatta akşam yemeği yerine sadece yoğurt yesem flan
Yookk eksik olur bence, yine de diger arkadaslar daha tecrubeli.
Biliyorsun burda asil amac saglikli beslenmek.
Sen hic merak etme, yavas ama kesin sonuc verecek bu yontem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?