ne kaa üzgün bir ifade bu
öğretmenleri seviyorum ..insanla uğraşmak zorken insanın en zor dönemi çocuklukla uğraşmak ciddi emek istiyor..Dilerim yaz tatılınde bol bol dınlenırsın selensuSorma cnm bitsin artık valla zaten çok sıcak buralar öf püff
Herkese güzel bir gün diliyorum dersim boşmuş çok üzgün bir şekilde oturuyorum :)
günaydın kızlar
ben anca hanımı yedirip kahvaltımı yapıp çayımı içip geldim
bugün biraz temizlik yapcam yrn misafirim gelebilir kocamdan haber bekliyorum
akşamada hemşireler günü yemeğimiz var oraya gitcez ailecek
bildirim günü benm için farketmez genellikle p.tesi salı çarş. nöbet tutuyorum eğer o günler olursa ya sabah nöbete gitmeden önce ya da 1 gün önceden bildirim yaparım diğer günlerde sıkıntı yokher güne uyarım yani
mydenizz senın adına çok mutlu oldum inan kı..Rabbim yardımcın olsun bebeğin konusunda da..dua edin geçsin bu hastalık tam 21 gün oldu bugünle
Bildirim gününü değiştirmek istiyoruz, cuma günü bazen zor oluyor. Herkesin fikrini bekliyoruz.
hayırdır canım noldu? boş dersinde okulda olmak mı üzdü seni
günaydın canım
günaydın canım
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
canım günaydın hayırdır yaa ne kitlesi haberdar et lütfen merakta bırakma bizi..bende de 3 ay önce sağ tarafta bi kitle çıktı ama çok küçükmüş ilaç bile vermeye gerek duymadı doktorum. inşallah seninde basit bir şeydir
geçmiş olsun teoson.. Allah şifanı versin..
Herkese güzel bir gün diliyorum dersim boşmuş çok üzgün bir şekilde oturuyorum :)
Pazartesi günü olabilir mi lütfen, ama lütfen Pazartesi olsun lütfen lütfen ısrar ediyorum. ^_^Bildirim gününü değiştirmek istiyoruz, cuma günü bazen zor oluyor. Herkesin fikrini bekliyoruz.
teşekkür ederim ilginize
muzdarip olduğum mide rahatsızlığının verdiği reflü sonucu ciddi bir tahriş olmuş boğazımda mide ilaçları yazdı rahatlama olmazsa 15 gün sonra tekrar bakalım dedi
burnumdan boğazıma kamera ile baktı inşallah bu ilaçlarla geçer
günaydın kızlar
ben anca hanımı yedirip kahvaltımı yapıp çayımı içip geldim
bugün biraz temizlik yapcam yrn misafirim gelebilir kocamdan haber bekliyorum
akşamada hemşireler günü yemeğimiz var oraya gitcez ailecek
bildirim günü benm için farketmez genellikle p.tesi salı çarş. nöbet tutuyorum eğer o günler olursa ya sabah nöbete gitmeden önce ya da 1 gün önceden bildirim yaparım diğer günlerde sıkıntı yokher güne uyarım yani
helal sana hem kendine hem sevgiliye yetişiyorsun
herkese merhabaaaa
gül ablanın farklı bi versiyonu da geldi :)) günlerdir hiç mi bitmez misafir arkadaş yaa iki günde bir ev temizle pasta börek yap birde rutin işler derken yorgunluğun dibine vurdum..kaçamak yaptım mı??? belki tadımlık :) çünkü bu seferde mide yanmaları başladı iştahım çok açıldı ama tüm zararlı şeyler hamur işi falan inanılmaz yanma yapıyor daha bakarken bile midem yanıyor (he he bebek saçlı olacak diyebilirsiniz) ama serbest olan yiyecekler ve meyveler konusunda porsiyonlarım arttı birden bireçok doydum saatlerce acıkmam diyorum 2 saat sonra kazınıyor midem..inşallah 10 kiloyu geçmem gebelik boyunca
geçen pazar büyük oğluma söyledik bir kardeşi daha olacağını o günden bu yana karnıma yapışık yaşıyor ki fazla teması seven bi çocuk olmamasına rağmen :) mutluluktan havalarda geziyor arkadaşlarına öğretmenine söylemiş.Allah ne verirse mutlu olurum ama erkek olmasını biraz daha çok isterim diyor ve sürekli erkek isimleri arıyor..onun bu mutluluğunu gördükçe Allahım iyi ki vermişsin bu bebeği demekten kendimi alamadım
hala insanlar anlamıyorlar hamile olduğumu hafif bol penyeler giyince özellikle.şimdiye kadar söylediğim eş dost hani nerede nasıl 4 aylık hamilesin falan diyorlar..ama ben biliyorum göbeğim büyüyor ve tartı kıpırdamaya başladı
neyse çenem düştü sizler nasılsınız arkadaşlar arada okudum ama yazamadım telaşımdan..fmgencim tatile gitmiş iyi tatiller canım benim..ekin'İ hiç göremiyorum iyidir inşallah..babymom canım geçmiş olsun iyileşmeye başlamışsınızdır umarım biraz, evrimkuzey nerelerdesin pozitif enerjini özledim.her şey yolundadır inşallah, alfabetikbulvar çok geçmiş olsun.. vee tüm çıtırlar hepinize kucak dolusu sevgiler şekerler
Herkesin günü güzel geçsin
Buda menum
Sabah (07:00)
2 yumurta
1 avuc ici peyni
2 kayisi
10 zeytin
1 cb kuruyemis
Domates salatalik
Ogle (13:00)
1 kase layla corbasi
1 avuc ici büyüklüğünde rosto
3 yk bulgur
Aksam (19:30)
1 kase mercimek
Salata bol bol
Su:2 lt
Spor:75dk yürüyüş
Teoson gecmis olsun inşallah kotu birdey degildir baxem grip olacagimda benimde kulagimda okuyir beze inşallah oyle birseydir
Alfabetikbulvar canim öksürüğe zencefil cok iyi geliyir birde belli bir shre ilik elma sugu ic elmayi kaynat hayta posasinida bogazina sar demisti dr
benim bildiğim öğrencilerin dersi boş olur
bu kadar üzülme bizi de ağlatacaksın
Pazartesi günü olabilir mi lütfen, ama lütfen Pazartesi olsun lütfen lütfen ısrar ediyorum. ^_^
güzel haber ^_^ inşallah rahatlar sen de biraz yediklerine dikkat eder, mideciğini üzmezsin ve sıkıntın sonlanır canım.
oy, miniğe afiyetler olsun. akşam karatay'ı bozmak yok özellikle ne yediğini yazmanı istiyorum takip edeceğim
yolumsa giderim, kaderimse çekerim
oğluşunun sevinmesine ben de çok sevindim ^_^ hanedanlığın büyüyor, prens üstüne prens geliyor yaşasın ^_^
afiyet olsun ^_^ layla çorbası nedir canım?
herkese merhabaaaa
gül ablanın farklı bi versiyonu da geldi :)) günlerdir hiç mi bitmez misafir arkadaş yaa iki günde bir ev temizle pasta börek yap birde rutin işler derken yorgunluğun dibine vurdum..kaçamak yaptım mı??? belki tadımlık :) çünkü bu seferde mide yanmaları başladı iştahım çok açıldı ama tüm zararlı şeyler hamur işi falan inanılmaz yanma yapıyor daha bakarken bile midem yanıyor (he he bebek saçlı olacak diyebilirsiniz) ama serbest olan yiyecekler ve meyveler konusunda porsiyonlarım arttı birden bireçok doydum saatlerce acıkmam diyorum 2 saat sonra kazınıyor midem..inşallah 10 kiloyu geçmem gebelik boyunca
geçen pazar büyük oğluma söyledik bir kardeşi daha olacağını o günden bu yana karnıma yapışık yaşıyor ki fazla teması seven bi çocuk olmamasına rağmen :) mutluluktan havalarda geziyor arkadaşlarına öğretmenine söylemiş.Allah ne verirse mutlu olurum ama erkek olmasını biraz daha çok isterim diyor ve sürekli erkek isimleri arıyor..onun bu mutluluğunu gördükçe Allahım iyi ki vermişsin bu bebeği demekten kendimi alamadım
hala insanlar anlamıyorlar hamile olduğumu hafif bol penyeler giyince özellikle.şimdiye kadar söylediğim eş dost hani nerede nasıl 4 aylık hamilesin falan diyorlar..ama ben biliyorum göbeğim büyüyor ve tartı kıpırdamaya başladı
neyse çenem düştü sizler nasılsınız arkadaşlar arada okudum ama yazamadım telaşımdan..fmgencim tatile gitmiş iyi tatiller canım benim..ekin'İ hiç göremiyorum iyidir inşallah..babymom canım geçmiş olsun iyileşmeye başlamışsınızdır umarım biraz, evrimkuzey nerelerdesin pozitif enerjini özledim.her şey yolundadır inşallah, alfabetikbulvar çok geçmiş olsun.. vee tüm çıtırlar hepinize kucak dolusu sevgiler şekerler
Herkesin günü güzel geçsin
Buda menum
Sabah (07:00)
2 yumurta
1 avuc ici peyni
2 kayisi
10 zeytin
1 cb kuruyemis
Domates salatalik
Ogle (13:00)
1 kase layla corbasi
1 avuc ici büyüklüğünde rosto
3 yk bulgur
Aksam (19:30)
1 kase mercimek
Salata bol bol
Su:2 lt
Spor:75dk yürüyüş
Teoson gecmis olsun inşallah kotu birdey degildir baxem grip olacagimda benimde kulagimda okuyir beze inşallah oyle birseydir
Alfabetikbulvar canim öksürüğe zencefil cok iyi geliyir birde belli bir shre ilik elma sugu ic elmayi kaynat hayta posasinida bogazina sar demisti dr
Pazartesi günü olabilir mi lütfen, ama lütfen Pazartesi olsun lütfen lütfen ısrar ediyorum. ^_^
güzel haber ^_^ inşallah rahatlar sen de biraz yediklerine dikkat eder, mideciğini üzmezsin ve sıkıntın sonlanır canım. geçmişler olsun tekrar.
oy, miniğe afiyetler olsun. akşam karatay'ı bozmak yok özellikle ne yediğini yazmanı istiyorum takip edeceğim
oğluşunun sevinmesine ben de çok sevindim ^_^ hanedanlığın büyüyor, prens üstüne prens geliyor yaşasın ^_^
tamam cnm geldiğimde yazarım ne yediğimi kaçamak yapmam ama biraz saat sarkabilir çünkü19:30 dendi millet toplanıp servis başlayasıya 20:00 olur obenim bildiğim öğrencilerin dersi boş olur
güzel haber ^_^ inşallah rahatlar sen de biraz yediklerine dikkat eder, mideciğini üzmezsin ve sıkıntın sonlanır canım. geçmişler olsun tekrar.
Çin'li misafirlerim gitti, yoğunluk tempom birazdan normale dönecek. selensu misali ben de çok üzgünüm
tmm cnmPazartesi yapılıyor liste, o zaman yarın bildirim yapılmasın, pazartesi yapsın herkes. Artık öyle haftasonu kaçamak yapayım yok.
pazartesi yapılıyor liste, o zaman yarın bildirim yapılmasın, pazartesi yapsın herkes. Artık öyle haftasonu kaçamak yapayım yok.
Sagol canim misafirlerin gitmis
Layla corbasi= yayla corbasi
Temel ile Fadime boşanmaya karar veriyorlar.Ancak çocukları yarı yarıya paylaşmaya imkan yoktur.Yedi ikiye bölünemiyor. Temeli tane taha yapalım, sekiz içiye bölünür,ozaman sorun kalmaz,diyor.
Dokuz ay sonra Fadime ikiz doğurur.
Pazartesi yapılıyor liste, o zaman yarın bildirim yapılmasın, pazartesi yapsın herkes. Artık öyle haftasonu kaçamak yapayım yok.
tamam cnm geldiğimde yazarım ne yediğimi kaçamak yapmam ama biraz saat sarkabilir çünkü19:30 dendi millet toplanıp servis başlayasıya 20:00 olur o
tmm cnm
Yok cnm mutlu etti beni gayet :)çocuklar artık ders yapmak istemiyor çok zorlamıyorum
teşekkür ederim ilginize
muzdarip olduğum mide rahatsızlığının verdiği reflü sonucu ciddi bir tahriş olmuş boğazımda mide ilaçları yazdı rahatlama olmazsa 15 gün sonra tekrar bakalım dedi
burnumdan boğazıma kamera ile baktı inşallah bu ilaçlarla geçer
Çin'li misafirlerim gitti, yoğunluk tempom birazdan normale dönecek. selensu misali ben de çok üzgünüm
SENİN ADINA SEVİNDİM CANIM küçük ERKEK ADAMLAR ERKEK İSTiyorlar hep maç yapacaklar belki onun hayalini kuruyordur şimdi bir taraf tek kalacak olmadı senin dörte tamamlaman lazım
saol canım teşekkür ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?