- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
sabah sabah suyun terin içinde kaldım sırtımda peçeteler koştur koştur iş yapıyorum,
heyet var yine sabah 7 ye çeyrek kaladan beri koşturuyorum 9 da toplantıya girdiler ben odaya kaçtım diğer işleri yapacağım diye....
öğlen ve akşam yemek vereceğiz, toplantılar yarın akşama kadar devam
benim gelince herşey üstüste gelir ya dün eve gittim kızkardeşim aradı abla hastaneden çıkardılar damarlara yapacak bişey yok diye bir arkadaş hacettepe den randevu almış ankara ya geliyoruz dedi,,,
haftasonu evde olmadığım için silip süpürememiştim bu hafta sonuda yatılı misafir gelecekti cuma akşam yapacaktım işleri çocuğa toz yasak diye evi sil süpür, banyo yu tuvaleti temizle derken 8.5 ta geldiler..biraz dinlendiler sırayla banyo ya girin üstünüzdekileri ve kirlilerinizi de verin yıkayayım dedim...çocuk 1 aydır hastanede yıkanmadı annen yıkasın dedim halammmmmmm dedi halası yıkadı,,,1 de yattık sözde gelin in ağlamasına geri kalktık susturamıyoruz ne desek dinlemiyor hep kötüyü düşünüyor saat 3 e kadar kızım, ben ve kızkardeşim susturamadık...o saatten sonrada uyku tutmadı 1-2 saat uyku uyuyup kalktım kkk hazırladım onları kaldırdım ben yaptım koştur koştur işe kadar yürüdüm sporumuda aksatmadım o arada,,,,
ah ablam ahh ne zaman seni okusam kendimi görüyorum..hahh bitti işim derim mutlaka daha zoru ağırı gelir beni bulur..çok yorulmuşsun Allah güç kuvvet sağlık versin inşallah ceren için her şey çok çok daha iyi olur..gelininiz de ne yapsın bizler bile tanımadan etmeden nasıl üzülüp etkilendik çok normal böyle iniş çıkışlar yaşaması( ablam evet çok yoruldun ama ççokkkk şükür ki Allah korktuğunuza uğratmadı..tekrar tekrar geçmiş olsun..kolay gelsin bu yoğun tempoda sana