- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
- 248
....
bisküvi deyince aklıma pazar günki yaşadıklarım geldi...
eşkişehir e giidnce boşandığım adamın dayısının gelininde kaldımyazınca dıdığının dıdığı gibi geliyor ama anlaşmak önemli,,onlar buraya gelince hep bende kalırlardı çalıştığım halde, görümceler evde onlarda kalmazlardı...
oraya gideceğimi duyunca heyetle gelince uğramıyorsun bu sefer bende kalacaksın dedi tamam dedim...
pazar sabahı kahvaltıda yumurta haşlıyor ben yemem bu normal yumurta dedim haşlarken altını kapattım bu kadar yeter daha fazlası trans yağa dönüşür dedim,,arada nasıl alması gerektiğini anlattım kaçarmı hiç ...kaşar doğruyordu bi daha yeni kaşar alma zararlı eski kaşar ala dedim bunudamı yemeyeceksin dedi evet dedim salam doğradı ben yemem dedim,,sucuğu doğradı içinede margarin koydu pişirdi yok artık bu ne 2 zararlıyı birlikte yaptın onuda yemem dedim becel çıkardı onuda yemem dedim,,,simit le haşhaşlı aldırmış onlarıda yemem dedim zeytin çıkardı bunları yermisin dedi boyalı değilse yerim dedim,, reçel aldırmış bunlar doğal bunlardan ye dedi güldüm dısardan aldırdığın şey nasıl doğal oluyor canım sen yapsan bile yemem içinde şeker var dedim,, domates doğradı bunlar doğal dedi onları yerim dedim, peynir doğrarken bunu dedi onuda yerim dedim...neyse sofraya oturduk ben tabağıma bol zeytin, domates ve peynir aldım götürdüğüm kuruyemişlerden çıkardım kendi payımı yanıma aldım diğerlerini onlara verdim yedik ...
hasteneye giidp geldik 6 da hızlı trene binmemiz lazım bekliyoruz vakit gelsin kahve yapayım dedi o sırada ben lavobadaydım sade demeyi unuttum geldim tam içiyorum az şekerli ama bana uymaz beni bozariçemem dedim bi fırça da orada yedim
benim kızı çekirdek almaya göndermiş kızda hem tuzlu hem tuzsuz almış tuzsuzu annem yer diye evde yiyorum ya onu tuzsuz sanmış çiğ çekirdeği nerden bilsin çocuk oda kendi çapında haklısibel ciğim onuda tabaklara koyup getirdi bunu çitlersin artık dedii ne yazık ki çitleyemem çiğ değil dedim..bu ne ya hiç bişey yemiyorsun nasıl misafirsin sen diye bi fırça daha yedim...bak çay yaptım yanına biskivi koyacağım onuda yemem dersen kızarım dedi güldüm onu hiç yemem bütün trans yağlar onda dedim...sibel ciğim çileden çıktı ve öfff yeter ya ben eski gül... istiyorum dedi
oh ne güzel, özerklik de ilan etse bizimkiler yeri. Popiş Cumhuriyeti hehehehe
ben sporu gece yapabiliyorum canım ya. en erken 22:30'da başlıyorum. haliyle sabah uyandığımda da fazla çıkıyor.
bir de ben spor esnasında asla su içmiyorum. içmem zorunlu mu? gün içinde neredeyse 4 litre civarı içtiğim için spor anında ihtiyaç hissetmiyorum.
geçmiş olsun canımBabam şu an Giresun'da babasının rahatsızlığından dolayı. Bize Giresun simidi yollamış, yolda herhalde. :18::18:
1 litre suyu içmek en fazla 40 saniyemi alırördekler kadar aşinayım suya
:
3 ay düzenli beslenmiş olursun iyi olurAbla okul biteceğinden kantinde yiyecek hiçbir şey yoktu alternatifsiz kaldım az kaldı inş beslenmeme daha da dikkat edicem
Evet gul ablacigim daha neler ogrenecegim annem keten tohumunu suyla cigner yutardi demek ko varmis bi amaci onunda
Kedicik annen var olupta bilmediginizi bulmus oldu
Gul abla yegenini hastaneden cikRdilar mi var mi bir sorun yoktur inşallah
Evrt canim attogin suyu takviye etmen gerekiyor spor sonunda birden icmektense spor esnasinda az az canim
Boylece vücut su tutmaz malum oyle guzel bir yaradilis ki ne azalirsa onu kitlik moduna cekiyor sen ver ki oda harcasin
geçmiş olsun canım
artık ucundan azıcık yersin simit in senin kg sorunun olmadığı için
karatay hoca derdi suyu yudum yudum için kafaya dikmeyin...dip not olarak yazayım
3 ay düzenli beslenmiş olursun iyi olur
dün çıkarırız demişler ben de çıkmayın daha damarlara bakılmadı dedim,,
kardeşim de doktora söylemiş bakıldı ya sonuçlarınız iyi demiş kardeşim de 1 hafta önce bakıldı o zaman kötüydü bi daha bakılmadı bakılmadan nasıl iyi çıkar sonuçlar demiş, gitmişler bi daha gelmemişler gece sordum hala gelen giden yok dedi...biraz önce aradım sabah gelen doktorda bizimkilere sormuş çocuk nasıl diyekardeşimde dış görünüşü iyi içi ni bilemeyiz demiş, sizi bugün çıkarırız demiş gitmiş ne çıkarma meraklıları ya çocuğa bakmadan çıkarmaya çalışıyorlar
senin o haftanı yok saydık ya onun için kızmıyorum yenisin diye affoldunEki Görüntüle 1144043
Bahsettigin simit buysa gul abla beni divsede soyleyecegim
Dugun arefesi ilk bu girdi kanima yeni getir kv kp rizeden allahim nasil yemem
(Esim hemsinli ben boluluyum gariptir beypazarindada boludada var ayni simit hic yabancisi degilkm cokta seveniyim aksine)
Benimkide ayri bir Cumhuriyet merak ee canim bakma popis sedigime bildigin 103 cm
Spordan sonra eksi cikmak icin sporda su icmemem gerekir buda mumkun degil
Ayrica yapilan spor sonucu vucutta laktik asit birikir kaslardaki laktik asitte arti çıkmaya sebeptir o halde ne yapıyoruz spordan once sabah wc ye cikinca cipil cipil tartiliyoruz
okurken koptum ablacım ya, o kadar fırça yemişsin ki sağlıksız şeylere zaten yer kalmamış
yalnız sene olmuş 2014 hala margarin yiyen mi var Allah aşkına? o kadar içeriğinin ne olduğu belliyken.
senin yazıyı okuyunca ben de rüyamı hatırladım, rüyamda kahvaltıya gidiyoruz, sahanda yumurta geliyor. yağını soruyorum tereyağ diyorlar, ağzıma bi parça alıyorum aman Allah'ım bildiğin plastik tadı. yemem ben bunu diyorum da erkek arkadaşımla kavga ediyoruz. gerekçe de şu: rüya görüyorsun rüyanda bile inat ediyorsun
Allah şifalar versin, inşallah dışı gibi içi de iyidir. yoksa bu dr larla halimiz harap.
benim asistanın bebeğini de dün hastanede yer yok diye çıkarmışlar. çocuk her gün hastaneye gidecek sefil olacak. tam teşhis de konmamış üstelik. böbrekler protein kaçırıyor, kortizon tedavisinde, yanına kimse yaklaşmayacak mikroptan uzak kalsın diye ama ev ortamında.
rabbim muhtaç etmesin.
amin
yazık ya çocuk sokakta gide gele mikropu kapar zaten...aileyede eziyet git gel git gel....bizimkiler hastaneye yakın ev kiraladılar kızkardeşimi ceren göndermediği için hep hastanede kalıyor ceren in anneside gündüz geliyor hastaneye gece yatmaya gidiyor..
evetmaalesef böyle örnekler çok fazla.
hala olmak kolay değil ablacım, cerencik iyi olsun da, halasını yanında kalsın dert değil, bizim yaramaz doğduğunda sıkıntıları oldu, isminin konulduğu gece hastanaye kaldırdık, annesi ile birlikte ben de kaldım 10 gün yanında, annesinin dikişleri attı vs derken bebişe o on gün emzirme harici ben baktım. onların canı, sağlığı yerinde olsun gerisi mühim değil.
benim ufaklık da benim istanbul'a dönmemi istemiyor "istanbul senin mi, bırak gitme" diyor.
Allah tüm bebişleri / yeğenleri / evlatları esirgesin, korusun.
amin
ceren in ablası 11 yaşında, kg almış ben yaz tatilinde senin yanına geleceğim 3 ay kalacağım zayıflamam lazım halacığım karatay yapacağım diyor....çocukları bölüştük ceren küçük kız kardeşimin, ablası ceylin benim, küçük ecrin de diğer kızkardeşimin...
Eki Görüntüle 1143948
Kuruyemişi yiyemedim, kahvaltıyı zorlanarak bitirdim. Fstıkları yanıma aldım, bugün arada yerim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet, bu simit.Eki Görüntüle 1144043
Bahsettigin simit buysa gul abla beni divsede soyleyecegim
Dugun arefesi ilk bu girdi kanima yeni getir kv kp rizeden allahim nasil yemem
(Esim hemsinli ben boluluyum gariptir beypazarindada boludada var ayni simit hic yabancisi degilkm cokta seveniyim aksine)
....
bisküvi deyince aklıma pazar günki yaşadıklarım geldi...
eşkişehir e giidnce boşandığım adamın dayısının gelininde kaldımyazınca dıdığının dıdığı gibi geliyor ama anlaşmak önemli,,onlar buraya gelince hep bende kalırlardı çalıştığım halde, görümceler evde onlarda kalmazlardı...
oraya gideceğimi duyunca heyetle gelince uğramıyorsun bu sefer bende kalacaksın dedi tamam dedim...
pazar sabahı kahvaltıda yumurta haşlıyor ben yemem bu normal yumurta dedim haşlarken altını kapattım bu kadar yeter daha fazlası trans yağa dönüşür dedim,,arada nasıl alması gerektiğini anlattım kaçarmı hiç ...kaşar doğruyordu bi daha yeni kaşar alma zararlı eski kaşar ala dedim bunudamı yemeyeceksin dedi evet dedim salam doğradı ben yemem dedim,,sucuğu doğradı içinede margarin koydu pişirdi yok artık bu ne 2 zararlıyı birlikte yaptın onuda yemem dedim becel çıkardı onuda yemem dedim,,,simit le haşhaşlı aldırmış onlarıda yemem dedim zeytin çıkardı bunları yermisin dedi boyalı değilse yerim dedim,, reçel aldırmış bunlar doğal bunlardan ye dedi güldüm dısardan aldırdığın şey nasıl doğal oluyor canım sen yapsan bile yemem içinde şeker var dedim,, domates doğradı bunlar doğal dedi onları yerim dedim, peynir doğrarken bunu dedi onuda yerim dedim...neyse sofraya oturduk ben tabağıma bol zeytin, domates ve peynir aldım götürdüğüm kuruyemişlerden çıkardım kendi payımı yanıma aldım diğerlerini onlara verdim yedik ...
hasteneye giidp geldik 6 da hızlı trene binmemiz lazım bekliyoruz vakit gelsin kahve yapayım dedi o sırada ben lavobadaydım sade demeyi unuttum geldim tam içiyorum az şekerli ama bana uymaz beni bozariçemem dedim bi fırça da orada yedim
benim kızı çekirdek almaya göndermiş kızda hem tuzlu hem tuzsuz almış tuzsuzu annem yer diye evde yiyorum ya onu tuzsuz sanmış çiğ çekirdeği nerden bilsin çocuk oda kendi çapında haklısibel ciğim onuda tabaklara koyup getirdi bunu çitlersin artık dedii ne yazık ki çitleyemem çiğ değil dedim..bu ne ya hiç bişey yemiyorsun nasıl misafirsin sen diye bi fırça daha yedim...bak çay yaptım yanına biskivi koyacağım onuda yemem dersen kızarım dedi güldüm onu hiç yemem bütün trans yağlar onda dedim...sibel ciğim çileden çıktı ve öfff yeter ya ben eski gül... istiyorum dedi
Afiyet olsun. Iyi misin kedicim, surdun mu aksam topuklarina vicks?
Jillianın Killer Buns dediğiniz spor programlarında kaç günde level atlamamız gerekiyor acaba
Evet, bu simit.İstanbul'a bile gelmiş. Biz Giresun simidi diyoruz, çünkü hep Giresun'a gidince yiyoruz, hatta her sabah yeriz eğer gidersek.
Helede fotindan taze cikmissa
Hadi sen 45 kgsun bana ne oljyirsa bak yine agzim sulandi yine
eye of tiger da iyi fikirmiş canım ^_^
yaptım sassy suyumu koydum dolaba.
bilimsel bir yazıda okumuştum, suyun hafızası olduğuna dair. ve suyu hangi niyetle içersen o işe yaradığını.
su ile konuşup "seni x amaçla içiyorum" dediğinde, su hafızasına kodladığını vücuduna uyguluyormuş. onun için ben her defasında hem şifa olsun, hem de zayıflatsın diye kodluyorum ^_^
oy ne güzel 3 kız kardeş, isimleri de birbirinden güzel, tahtları da bahtları da güzel olsun ^_^
kardeş payı yapmışsınız ne güzel. artık herkes uzmanlığına göre rehberlik eder yeğene. karatay uzmanı zayıflatır
slm kızlar
dün nöbetçiydim size haber vermeyi unuttum
nöbetten çıkınca biraz çarşıda işim vardı onları hallettim
11de yattım 3 te kalktım
şimdi 2 biber dolma bulgurlu yarım kase yoğurt yarım çay bardağı badem 200ml süt içtim
akşam 8e doğru birşeyler atıştırayım mı yapsamki yemek olarak patetesli bezelye yapcam kocam istedi
ama ben yiyemem sadece salata mı atıştırsam hafif olsun diye bide çorba içerim :44::44:
ne önerirsiniz???????????
nöbette olduğum için sassy su yapamadım artık bu gece yapar yrn içerim
dur şimdi 1 bardak su içecem önce bi muhabbet edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?