geç kalmış halinle 1 lt yi nasıl içtinsanki ultrasyon çektirecek ve sıkışmayı bekleyecek gibi acele acele diktinmi kafaya
jillian çok etkiliymiş mydenizz ve fmgenç çok yaptılar çokta farketti....
Şimdilik shred'i yapın, birde ripped var, o daha çok alt bölgeyi çalıştırıyor, ben pek sevmedim. Sonra killer buns yaparsınız duruma göre. Spor sonrası esneme, streching yapıyor musun? Mydenizzz sayesinde ben de bilinçlendim, mutlaka esneme yapılmalı.
Not: pardon jillian zaten yaptırıyor. :)
Harika o zaman!
Bence de önce bunu yapalım; ondan sonra killer buns'a geçelim. :) değişimi sabırsızlıkla bekliyorum
anlaştık! ^_^
yalnız şunu farkettim ben, spor yaptıktan sonra sabah tartıldığımda şişkinlik oluyor. akşam daha az kg gösteriyor baskül. sende de böyle bir durum oldu mu?
1 litre suyu içmek en fazla 40 saniyemi alırördekler kadar aşinayım suya
ben de tam onu diyecektim jillian yaptırıyor. leslie de yaptırıyor esnemeleri. ilaveten bir şeye gerek kalmıyor ^_^
yaptırmasalar da 5 yıl kadar spor salonunda düzenli spor yapmıştım. tüm hareketleri biliyorum aslında.
"zeki ama çalışmıyor" sözü benim için söylenmiş. biliyordum ama yapmıyordum
günaydın canım
senin için haftasonu cuma olduğu için bir gün kaldı ne güzel,,
geçmiş olsun canım,,bisküviyi yemesen iyiydi içinde hem margarin, hem şeker, hem un var en kötü trans yağlı yiyecek....hedefin altındasın ve spor yapıyorssun onun için bişey diyemeyeceğim...
08:30
1 litre sassy su
09:30
1 yumurta + 1 muzlu KKK
16:00
Döner + domates
Mercimek salatası
(Kedi gibi 1 hafta da ben yiyeceğim Mercimek salatasını)
gün içinde
sassy su
yasemin çayı
limonlu su
spor:
leslie - 3 mile
jillian - 30 days shred level 1 day 5
(Şimdi yapmaya başlıyorum)
kilo verdiğimde ya da spor yaptığımda ilk incelen yerim belim oluyor canım. benim kg verdiğime inancım belim ne kadar incelirse o kadar çok oluyor
.... iyi ki atmamışsın...bağırsakları çalıştırdımı pekiii
Babam şu an Giresun'da babasının rahatsızlığından dolayı. Bize Giresun simidi yollamış, yolda herhalde. :18::18:
Evet evet, bu sabah ben de farkettim onu. Spordan ya da iste uyumadan önce daha az gösteriyor tok olduğum halde ama sabah şişkin oluyorum sanki, akşama nazaran daha çok çıkıyorum.
Neden acaba
tembel
Ben 500 ml zor içiyorum. :44:
Değiştirdik seninle, ben mercimeği bitirdim bulgur pilavına başladım, yarına da birazcık kaldı.
Keşke benimde belimden olsa.
uzmanlarımız açıklasın bunu da
Susamsız simit.o ne? :26:
Herkesin derdi baska benimkide popis iste
Keşke benimde belimden olsa.
Herkesin derdi baska benimkide popis iste
Bilgili merciiden açıklama bekliyoruz o zaman
Susamsız simit.Ama ben çok severim.
Olsun iyidir popis.
Susamsız simit.Ama ben çok severim.
S
Olsun iyidir popis.
Bisküvi güzelmiydi, 7 aydır yemiyorum da.
Benimkide ayri bir Cumhuriyet merak ee canim bakma popis sedigime bildigin 103 cmAllah gönlümüze göre versin güzelim ^_^
benim de öyle. ama benimki popiş deyip sevimli hale getirilebilecek türden değil, bildiğin afrika kıtası. ayrı bir koloni, yeni bir medeniyet
spordan sonra fazla tartmayan baskül istiyoruz! evet yetkili merciileri görev başına davet ediyoruz.
o halde cııııısss dokunmak yok. belin ondan incelmiyor!
Benimkide ayri bir Cumhuriyet merak ee canim bakma popis sedigime bildigin 103 cm
Spordan sonra eksi cikmak icin sporda su icmemem gerekir buda mumkun degil
Ayrica yapilan spor sonucu vucutta laktik asit birikir kaslardaki laktik asitte arti çıkmaya sebeptir o halde ne yapıyoruz spordan once sabah wc ye cikinca cipil cipil tartiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?