- 30 Nisan 2009
- 8.926
- 5.083
günaydın canımGünaydın herkese...
günaydın canımgünaydın canım günaydın canlar
günaydın canımHerkese günaydın canlarım güzel hanımlarımmmm
Afiyet olsun, Hoşgeldin canım
Düğün telaşları güzel ama çok yorucudur, kolay gelsin :)
günaydın aramıza hoşgeldinizGünaydın kızlar bende karatay diyetine katılmak istiyorum. Ancak ilk öncelik olarak hangi kitabını almayız hocamızın? Günlük yemek listelerimizi nasıl belirliyoruz ? Yardımcı olursanız sevinirim
ilk olarak sarı mezrolu olan kilo vermenin ABC sini okuman lazım,,,
yemek listemizi glisemik indeksi düşük yiyeceklerden hazırlıyoruz protein ağırlıklı olarak,,,ilk sayfamızda karatay kuralları var orada neler yememeliyiz, nelr yapalıyız yazııyor okursanız.....aklınıza takılanları sorun yediklerinizi paylaşın ki yanlış yenenlerde uyaralım
inşallah,,,çevremde giden duysam takılırdım ama hiç duymadım,,,inşallah bi vesile olurda bende gider kılarımamin ablacım, inşallah sana da nasip olur..insanın ömründe 1 defada olsa kılması gerekirmiş bu namazı...sanırım camilerde kıldırıyorlar özel zamanlarda..
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin,,iyi sonuçlar alırsınGÜNAYDINLAR HERKESE, huzur ve sağlık dolu bir gün olsun topikdaşlarım:)
dün yediklerimiz yazayım hemen:
sabah: kkk 1 yumurta 1 muz
ara 2 incir 3 ceviz 1 kase yoğurt
öğlen 1 kase yoğurt çorbası
ara 1 elma
akşam: 1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği, 1 kase mercimek çorbası, salata
bu yediklerim bana çok fazla geliyor..sürekli karnım tok..yemem gerektiği için yiyorum..
bu gün bebeğimi görmeye gideceğiz..lütfen dua edin arkadaşlar inşallah bu sefer cinsiyetini görebiliriz.. başka bi doktora gideceğim.. bu hafta da görünmezse haftaya kendi doktor kontrolüme kalıyor teşhis..
yarın misafirim var , sünnete gelemeyen 3 aile dostumuz gelecek,işler çok..pasta da yapacağım:))) şu an hiç canım çekmiyor inşallah yarında çekmez
sünnetten sonra da gelen giden bitmez,,,allah kolaylık versin
Aslinda karatayda acikinca ye mantigi oldugu icin acikmayi bekledim sabah ve ogle aradi o yuzden cok uzadi galiba bir turlu acikmadim dedim galiba hic acikmiycam aksamin kisa olmasida yigunluktan eve anca gelebildim ve cokta gec kalmasin aksamda leptin calisabilsin istedim haa birde aciktim bucuk ogunden dolayi galiba ama bugun ogrendim ki sekize kadar yiyebilirmisim. Aksam doydum aslinda hayati diyette gecen biri olarak galiba cabuk doyuyorum o kadar az yemek yerdim ki simdi boyle yedigimi goren esim şokta haa az yiyordum ama cay yani kurabiyeler cheesecakeler kavrulmus kuruyemisler avuc avuc gidiyordu
desteginiz icin tesekkur ederim . Ekmek normaldede yemem sadece taze sicak ekmege zaagim vardir onun disinda zaten uzun zamandir ne makarna nede pirjnc yemedim
Sabah erken kalkanlar icin 3 ogun mu yoksa 2, 5
2, 5 öğün yeterli oluyor canım
bu arada düğününüz hayırlı olsun,,genç elti olarak koşturmalar da sana düşüyor tabiiki,,