Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
merhaba, herkes ortalıkta gözükmeyince bende yazmaz oldum ama. buraya yazmak bana otokontrol gibi oluyor.devam edeceğim. Bu haftasonu cozuttıum tam kelime manasıyla. o kararlılık istikrar gitti maalesef. üzüm yedim, kabak tatlısı yedim, pankek yedim. yedim de yedim yani. ama her pazartesi gibi silkinip devam edeceğim napayım..

sabah: 1 elma, 1 kahve
öğle: klasik karatay kahvaltısı
akşam: taze fasulye yemeği, haşlama tavuk göğsü ve bol salata (17.30 kapanış)

spor: 1 saat yürüyüş

ay bu hafta bir -2 kg lazım bana..size kaç lazım?

merhaba, herkes ortalıkta gözükmeyince bende yazmaz oldum ama. buraya yazmak bana otokontrol gibi oluyor.devam edeceğim. Bu haftasonu cozuttıum tam kelime manasıyla. o kararlılık istikrar gitti maalesef. üzüm yedim, kabak tatlısı yedim, pankek yedim. yedim de yedim yani. ama her pazartesi gibi silkinip devam edeceğim napayım..

sabah: 1 elma, 1 kahve
akşam: taze fasulye yemeği, haşlama tavuk göğsü ve bol salata (17.30 kapanış)

spor: 1 saat yürüyüş

ay bu hafta bir -2 kg lazım bana..size kaç lazım?

bana şöyle bir -10 olsa çok iyi gelecek :KK48:
sanırım konuya yeni bir soluk getirmem gerekiyor,benim yüzümden oldu, yaz tatilim yüzünden ilgilenemedim burayla.
diğer üyelerimiz de hafta içi salı günü tartısından pek memnun değildi
liste zaten delik deşik oldu.
listeyi yenileyip bu pazardan itibaren her pazar tartı günü yapmaya karar verdim, hafta içi tartılmak isteyen yine salı günü tartılıp buraya bildirebilir.

tamamen yeni bir konu gibi yeniden başlayıp yeniden canlandıralım burayı :)

Merhaba,
Ben darma dumanım nasılda toplayacağımı bilmiyorum. Disiplinim gitti. kendime söz verdiğim halde dün akşam bir yere yemeğe davetliydik. Yemekte problem olmadı ama sonrasında saat sekizi geçtiği halde meyve yedim bolcana,çekirdek hatta 2 bisküvi.

Arkadaş bişeyi bozmayacaksın bırakmayacaksın. Ne kadar iradesizim. kendimi hangi köprüden atsam bilemedim.

Hayır diyeceğim madem yapmıyosun bişey otur kilolarınla mutlu ol. O da yok.

Napıcam kendimle hiç bilmiyorum.

Merhaba,
Ben darma dumanım nasılda toplayacağımı bilmiyorum. Disiplinim gitti. kendime söz verdiğim halde dün akşam bir yere yemeğe davetliydik. Yemekte problem olmadı ama sonrasında saat sekizi geçtiği halde meyve yedim bolcana,çekirdek hatta 2 bisküvi.

Arkadaş bişeyi bozmayacaksın bırakmayacaksın. Ne kadar iradesizim. kendimi hangi köprüden atsam bilemedim.

Hayır diyeceğim madem yapmıyosun bişey otur kilolarınla mutlu ol. O da yok.

Napıcam kendimle hiç bilmiyorum.

bir ufak defter al kendine, minik not defteri gibi, çantanda taşıyabileceğin. yaz oraya madde madde neler yapacağını. diyetini bozmaya kalktığın an hemen aç oku onları. kendine verdiğin sözleri... çok etkili oluyor.
insan unutuyor çünkü, aman ya boşver diyorsun, ama o yazdıklarına bakınca kendime ihanet edemem diyeceksin.
çünkü verilen sözleri, alınan kararları yerine getirmez, havada bırakırsan, insanın kendine saygısı kalmaz.
kendine güvenin olmaz.

günaydın,

ben bugün diyetime farklı bir soluk getirmek ve ne zamandır denemek istediğim bir haftalık şeyda coşkun listesini uygulamaya karar verdim. ben bu kişiye biraz mesafeli de olsam sonuçları ortada...

bugün 1 gün:
sabah:1/3 ananas ve 1 yumurta
öğle ve akşam da bunun aynısı.

ve 1 saat yürüyüş şart .sütlü kahveye bye bye diyor şekersz türk kahvesi ile de idare ediyorum. yeşil çay içmeyi de unutmuyorum.

yarın tartı bakalım ne diyecek?

Merhaba,
Döndüm. Bugün tartildim. 55,2 kg.
Bugun kahvaltida yumurta, ogle ceviz ve murdum erigi, aksam da alabalik ve salata yedim. Guzel gidiyorum simdilik.

Şeyda Coşkun olayina ben de pek sicak bakmiyorum.

Diyet denilince, iyi-kotu, ne olursa olsun, yeter ki karbonhidrat odaklı olsun ve yagsiz olsun diye inananlarin saglikli bir diyete/beslenmeye inanmasi cok zordur zaten. Buna ek olarak, inandirmak da zor tabii. Iyi geceler... :)

Ben Karatay diyetine inanmıyorum şahsen kızlar.
Ben de güvenmiyorum açıkcası
o zaman sizleri kitaplarını okumaya davet ediyorum. kendisi diyetisyen değil, Türkiye'ye ilkleri getiren kalp doktoru, profesör, dünyada önemli üniversitelerde çalışmış kürsüsü bulunan bir profesör.

dedikleri ise hiç de kötü değil, korkmayın :) sadece basit karbonhidrattan uzak durun, spor yapın, yürüyün, doğal beslenin, paketlenmiş hazır gıdalardan fast fooddan uzak durun, her saat başı ağzınıza yemek atıp durmayın, en fazla 3 öğün yiyin diyor.

bunların nesi size mantıksız geldi ki :KK48: tabi bol mantılı börekli çörekli fastfoodlu diyetler istiyorsanız o başka :KK66:

merhaba, benim dünkü ananas yumurta detoksum -500 ile bitti. ama gerçekten akşam açlıktan mide bulantıları geçirip durdum. fazla suda içemedim. bu hafta boyunca ellimde bir liste vardı ama bugün ona uyamayacağımı düşündüm. çünkü akşama bir yemeğe gideceğim.karatay ile en azından yenebilecek birşeyler bulurum orda.

karataya inanmayanları dünyadaki ismiyle paleo diyeti veya lowcarb diyetini araştırmaya davet ediyorum. ki bunlarda karatay ile aynı prensiplere dayanan ve onlarca insanın yapıp sonuç aldığı şeyler. SLOGAN ŞU: AZ YEME, İYİ ŞEYLER YE...

ben böyle derken hızlı bir kilo veriş olsun diye niye başka listeler yapmaya çalışıyorum. bilmiyorum....

bugün:
sabah: 1 elma ve kahve
akşam: karataya uygun şeyler

Selam kızlar hepinizi çok özlemişim ya :KK66: bir ara 88.3 gördüm bakalım hayırlısı kilo vermem durdu ya :KK43:
Selam Esmacım nasılsın ya ne zamandır yoksun bak, ama vermişsin kilo, aferin, konudan uzak kalıp da salmamışsın kendini, çoğumuz konudan kopunca saldık, şimdi yeniden toparlanma aşamasındayız.

Kkk ve balık-salata ile bugünü kapattım
1 saat cardio, 1000 ip atlama ve 6.6 km tempolu yürüyüş ve temizlik ile de sporu kapattım
Bugün çoooook yoruldum yahu, erkenden uyurum gari :)

X