- 21 Şubat 2017
- 298
- 166
- 31
-
- Konu Sahibi KirazHanim
ayy süper yaa. böyle örnekler görüp duydukça daha da bi hoşuma gitmeye başladı bu beslenme. inşallah sıkılmadan devam ettirebilirizvalla ben de gün geçtikçe daha tok uyanıyorum ve daha geç acıkıyorum ve cazip tekliflere daha rahat hayır diyebiliyorum
ya aslına bence sıkılmamız için bi sebepte yok gibi.. yani herşeyi yiyoruz, etinden sütüne sebzesine çorbasına kadar.. bence arada bi canımızın istediği şeyi de yiyip içebiliriz ama 1 defaya mahsusayy süper yaa. böyle örnekler görüp duydukça daha da bi hoşuma gitmeye başladı bu beslenme. inşallah sıkılmadan devam ettirebiliriz
bibirimize destek olursak bence sıkılmayızayy süper yaa. böyle örnekler görüp duydukça daha da bi hoşuma gitmeye başladı bu beslenme. inşallah sıkılmadan devam ettirebiliriz
Daha önce Karatay yaptım. O kadar diyetisyene gittim, karatayla güzel kilo verdim.merhaba, hoşgeldiniz
geçmiş olsun öncelikle. daha önce karatay yaptınız mı?
Benimde 7-8 senelik grubum var ama dagildimiz bir donemdeyiz. Motivasyon için burası çok guzelbibirimize destek olursak bence sıkılmayız
ben seneler evvel burda yine böyle bi konuyla 12 kg verdim
hatta o konudan 2 tane arkadaş edindim, hala her günümüz aynı güzel sohbetle geçiyor, düğünüme başka şehirlerden geldiler, eşlerimizi tanıştırdık, yaz tatillerinde aynı veya yakın yerlere gidersek muhakkak dolu dolu bir gün geçiriyoruz, birbirimize yatılı misafirlik yapıyoruz
Kayisi incir at agzinakocama sinir oldum, canım tatlı bişeyler istiyor
şu an ikisi de yok, toplantım bitsin sütlü kahve içicem.. bitter çiko yiyebilsek keşke.Kayisi incir at agzina
Mühendis misinSafransari ben seni tanıyorum sanki?
Zayifladiginda esine bu şarkıyı söylemeyi hayal etkocama sinir oldum, canım tatlı bişeyler istiyor
ya burnunun dikine dikine gidiyor bazen deli ediyor beni.Zayifladiginda esine bu şarkıyı söylemeyi hayal et
Allah kolaylık versin. Taşınma süreci stresli, taşınma yerleşme derken inşallah beslenmenize de dikkat edebilirsinizya burnunun dikine dikine gidiyor bazen deli ediyor beni.
haftaya taşınıyoruz, yeni evin bi duvarının boyası afedersin b.k gibi olmuş. çıldırdım görünce. yeniden boyanacak şimdi.
beslenme işi biraz sıkıntılı olacak gibi 3-4 gün ama dikkat etmeye çalışacağım. artık kaçarsa da yapacak bişey yok, detoks metoks toparlarız yerleştikten sonraAllah kolaylık versin. Taşınma süreci stresli, taşınma yerleşme derken inşallah beslenmenize de dikkat edebilirsiniz
Evet canım.
Evettt???Mühendis misin
Ewet yiyebilirsin tabi abartmadan
Ya benim hem kpss hem diyet yoldasimsin senEvettt???