- 9 Ocak 2014
- 7.312
- 9.115
-
- Konu Sahibi KirazHanim
evet toplu yazıcam artık. o zaman pazar günü tartı günü yapalım.Haha toplu yaz bence gün sonu bn oyle yapardim
Bn pazar günü tartilcamcunku haftaici hem ofiste olcam hem de çok erken kalkıyorum
neden olmasın? bekleriz biz burdayızBen de mi size katılsam acabamotivasyonunuza ayak uydursam ne güzel olur
demek ki etkilerini görmeye başladın harika, gerçekten karbonhidrat ve şeker insanı hasta ediyor.3. Günden günaydın
Artik daha erken kalkıyorum ve kalkarken sürünmüyorumşu an yazdığıma bakmayın 6.20 de uyanıp 6.30 da yataktan kalktim
seni ayakta alkışlıyorumdün 3. günümdü ve öğlen yemeğimi saat 14.00 da yemiştim. sonrasında tabiki bişey yemedim. akşam biraz acıkma oldu ayran içtim sadece. ama genel olarak bakıldığında hem kendimi daha hafif hissetmeye başladım hem de midem alıştı artık akşamları aklıma yemek gelmiyor. inşallah bu şekilde devam eder.
pazar günü benimde tartı günüm. inşallah sonuçlarımızı burda paylaşım motive olalım birlikteGünaydınlar sevgili halkım
evet toplu yazıcam artık. o zaman pazar günü tartı günü yapalım.
neden olmasın? bekleriz biz burdayız
demek ki etkilerini görmeye başladın harika, gerçekten karbonhidrat ve şeker insanı hasta ediyor.
seni ayakta alkışlıyorum
benim tam reglime denk geliyor ama yine de tartılırımpazar günü benimde tartı günüm. inşallah sonuçlarımızı burda paylaşım motive olalım birlikte
kaçtan kaça kaç günde?ayyy ben bu sabah merakımdan tartılmış olabilirim ve aylardır 2 diyetisyen denemem olmasına rağmen o rakamı hiç görmemiştim şok oldum yalan yok
bunda sporun da büyük etkisi var.. sadece beslenme ile olmuyor maalesef
masa başı çalıştığım için gün içinde sıfır hareket :S
bugün 3. günümkaçtan kaça kaç günde?
valla harika, tebriklerbugün 3. günüm
yani 2 günde
-1.5bu muhteşem bişey
zeytin zeytinyağı ve peynir haricinde evet maalesefvalla harika, tebrikler
peki bu karatay herşeyin doğalından yana ya sen market ürünlerimi kullanıyorsun?
Diger turlusu pek gercekci degil maalesefzeytin zeytinyağı ve peynir haricinde evet maalesef
çünkü şuan onları bulmam imkansız şehrin göbeğindeyim anca köylere gidersem
valla bana da süpriz oldu
Tabloyu paylaştığın çoook iyi olmuş niyet ediyorum da bi türlü başlayamadımmerhabalar sevgili diyetten kurtulmayanlar;
yıllardır süregelen diyet yolculuğumda kendime yeni bir sayfa açıyorum, çünkü artık klasik diyetlerle yoluma devam edemiyorum.
ne yapsam diye düşünürken bide bunu deneyeyim dedim. diyetisyenle olan yolculuğumu sonlandırdım, bakalım kendim devam edebilecek miyim?
perşembe günü diyetisyende son tartılmamda 56.9 kiloydum, bugün tartılmadım güncel kilomu bilmiyorum, hafiflediğimi hissettiğim zaman tartılacağım. basit menülerle ilerleyeceğim. burayı günlük olarak kullanacağım, hem menüleri hem de kalorilerini yazacağım.
benimle bu yola çıkmak isteyenlere konum açık..
Karatay Diyetiyle ilgili basit bi tablo bırakıyorum buraya, geri kalanını ben de yolda öğreneceğim..
biz başladık hadi sen de başlaTabloyu paylaştığın çoook iyi olmuş niyet ediyorum da bi türlü başlayamadım
Hadi başlıyorum ya neden olmasınnnnnnnnnbiz başladık hadi sen de başla
Ana kurallar yeterli bnceDiger turlusu pek gercekci degil maalesef
Beni su an zorlayan sey; bol zeytinyagli coban salatasinin suyuna ekmek banamamakAnnemin yaptığı tam buğdau ekmekleri zorlayacak ama
merhaba, hoşgeldinizSelam kızlar
Kendime sayfa açmak için girdim ki, benzer sayfa varmis. Bende sizlerle burdan devam edeyim.
Karatay beslenmesi bana göre tam, ama yüzde 80 uyguluyirum. 4 senedir aralıklı oruç şeklinde besleniyorum.
Yeni tedaviden çıktım, baya hormon ilaçları kullandım. Bunun da odemininatmak için 10 günlük gün gün beslenme programı olustirdum.
Ama benim şehir dışı durumum olduğu için salı günü başlıyorum.
Salidan itibaren her gün yazarım.
12 kahvaltı, 18 akşam yemeği şeklinde olacak inşallah.