- 9 Ocak 2014
- 7.312
- 9.115
-
- Konu Sahibi KirazHanim
fazla kilo olunca daha hızlı sonuç verir.EVET BEN 5 yada 5.5 saat koyuyorum
erken kalktığım için sorun olmuyor
aayyy kilomu ne sen sor ne ben dyim
69lardan yavaş yavaşşşş yukarı çıktım
son 1 senede şehir ev hayat değişti
depresyon alkol yalnızlık saçma sapan durumlar olduğum ortama alışma derkennnnnnn
aldım başımııı gidiyorum
aşırı kilo aldığımın da farkında değilim
eh bi de masa başı hareketsz bi iş
oohhh neresinden koysan batıyor
Ayyyy ilk bi 5 kilo gitsin gerisi yavaş gitsede sorun yokfazla kilo olunca daha hızlı sonuç verir.
ben de doğumdan sonra bi türlü eski kiloma gelemedim.
şu an 57 diyelim, 52 ye gelmem lazım ama olmuyor bi türlü. benim belam da masa başı iş, aslında öğle saatlerinde popoları biraz kaldırıp hareket edebilsek çok iyi olurdu
Haha bn de öyle hissedip ayran içtim karnımı devirdim yatiyorumAksam yemegim
6 izgara kofte
Coban salata
Doymadim gibi hissediyorum, suya abanalim
aynen çok zor geçti ama ilk gün. resmen açlıktan uyuyamadım. dün 2. günümdü midem biraz alıştı gibi. akşam çok acıktığımda ayran içiyorum sadece o rahatlatıyor midemi.hmmm dün saat 3 ten bu sabaha kadar açlık yaptın yani, süper.
kesinlikle akşam açlığı daha çok yağ yaktırıyor ama en azından saat 17.00 gibi en son yersen daha iyi olur sanki.aynen çok zor geçti ama ilk gün. resmen açlıktan uyuyamadım. dün 2. günümdü midem biraz alıştı gibi. akşam çok acıktığımda ayran içiyorum sadece o rahatlatıyor midemi.
17.00 gibi yemem mümkün olmuyor. iş yerinden akşam 17.00 da çıkıyorum. burda kahvaltımı yapıyorum ve öğle yemeğimi saat 15.00 gibi yiyorum. sonrasında hiçbir şey yemiyorum çok acıktığımda ayran içiyorum. bu şekilde uyabiliyorum ancak.kesinlikle akşam açlığı daha çok yağ yaktırıyor ama en azından saat 17.00 gibi en son yersen daha iyi olur sanki.
bilgim yok ama mantık olarak bence 2 bardak çok abartı değilbir de bilginiz var mı karatay da ayran leptin hormonunu yavaşlatıyor diye biliyorum. ama yine de çok acıkınca içebiliyoruz. bunun bi sınırı var mı ? yani ben 2 bardak içiyorum anca kendime geliyorum da çok mu abartmışı oluyorum acaba
AA bende ızgara tavuk mercimek çorbası hüplettimöğlen yemeğimi saat 14.00 de yiyeceğim
ızgara tavuklu salata
şeftali
çorba iyi fikirmişAA bende ızgara tavuk mercimek çorbası hüplettimhiç acıkma hiissetmiyorum 2 gündür
Haha toplu yaz bence gün sonu bn oyle yapardimAksam yemeginde;
Eksili kofte
Coban salata
Cilek
Ben niye boyle ogunleri tek tek yaziyorum
diyete devam edenler haftanin belli bi gunu tarti gunu yapalim mi ne dersiniz?pofu D DURU_SU_3333