- 18 Şubat 2010
- 15.851
- 19.776
- Konu Sahibi KirazHanim
günayddıınn 4. günden herkese selamlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 5. günüm..günayddıınn 4. günden herkese selamlarrr
ayy ben de regl olcam her yanım şiş şiş inşallah haftasonu olur kurtulurum o acıdan :Sbenim 5. günüm..
bu sabah tartıldım ama hemen regl öncesinde olduğum için sonuca itibar etmiyorum
ama tartıda eksik çıktın naberrrrr, güzel bişey.ayy ben de regl olcam her yanım şiş şiş inşallah haftasonu olur kurtulurum o acıdan :S
şahsen ben de haftaya olan rakamı bekliyorum
ben akşam spor yapıyorumama tartıda eksik çıktın naberrrrr, güzel bişey.
valla ben spor işini 3 yaşında bi veletle halledemiyorum bu aralar, önceden öğle arasında pilatese gidiyordum, şu an maddiyat elvermiyor buna.. akşamları da pertim çıkıyor evde yapamıyorum.ben akşam spor yapıyorum
ağırlık +kardiyo onun çok etkisi var
evet ama pazar + çıkabilirim hahha ama moral bozmuyorum çünkü bugün belimin varlığını gördüm tekrar ve acelem yok kendime 2-3 ay verdim sakin sakin ilerliycem
sanırım bekarlık sultanlık lafı gerçekvalla ben spor işini 3 yaşında bi veletle halledemiyorum bu aralar, önceden öğle arasında pilatese gidiyordum, şu an maddiyat elvermiyor buna.. akşamları da pertim çıkıyor evde yapamıyorum.
ben de geçmişimi yazmak isterim ama şu an çok üşeniyorumaslında karatay mantığı çok basit
ama biz Türk halkı olarak çocukluktan beri börek çörek ekmek yiyerek büyüyoruz, ben mesela hatırlıyorum annanemler (o zaman tabi daha gençti ) tepsi tepsi börek yapardı
hamur su tuz şeker maya
o kadar da lezzetli oluyorki nalet olasıca
eee böyle büyüdük, alışkanlıklar kolay gitmiyor, şimdi olsa gene yerim yani ama 4. günüm bi gram ekmek yemedim yalan yok
hatta bu sabah hiç aç hissetmiyordum mercimek çorbam vardı bi tabak onu içtim kahvaltı niyetine
gelelim karatay mantığına
aslında kadın çok doğru yere parmak basıyor
diyor ki size kilo aldıran yağ değil
ne o zaman? basit karbonhidratlar-şekerler
ama biz napıyoruz? yağdan kaçıp yada kaşık hesabı yapıp karbo yüklüoruz (diyetisyenlerin yaptığı bu )
normalde yapım gereği ve genetik faktörler ve çocukluktan gelen spor yapma alışkanlığım ile hiç bi zaman bu kadar kilolu olmadım, kilo alsam da kontrole sokunca kendmi hemen verirdim
hatta kaslı bi vucudum da vardı yani
kilo aldım ,homeoffice çalışıyorum tabiki gecelik tişört oturuyorum dışarı çok nadir çıkasım geliyor falan derken aslında kendimi hala zayıf sanan ben nefes alma sorunu yaşayıp vücudumdan kırmızı lekeler çıkınca bi dur dedim noluyooo
hemen diyetisyen denemesi
ilk hafta iyi hoş veriyorum 1-2 kilo
ama sonra 1 geri 2 ileri 3 geri 1 ileri bulunduğum nokta sıkıl bırak
artık sadece dikkat etmeye karar vermişim ama canım sıkkın kilo veremiyorum
kan testi insulin direnci herşeye baktırdım herşey olabildiğince normal
tam o esnada bi arkadaşım yazdı
nasıl gidiyor senin spor diyet diye
dedim bomba yalandan kim ölmüş
ama spor için demiştim bomba
sonra bana dediki ketoya başladım 9 kilo verdim aaa hadi canıımm
keto ne ya falan haftasonu araştırıyorum
dedim ben bunu yapamam süt yok meyve yok ağırlık kaldırıyorum ben imkansız bana
tam o esnada kk da dolanırken eski açtığım konulara baktım
tabikide 2-3 kez yaptığım karatay diyeti gözüme ilişti
tam karar verdimm senin sayfanı gördüm
ama ilk defa diyetisyenle bile inemediğim rakamı tartıda gördüm
umarım devam edebilirim...
gerçek olmaz mı ya, dünyanın en gerçek olayı.sanırım bekarlık sultanlık lafı gerçek
ben de evde yapıyorum sporumu salona gitmek istemiyorum
ya ahahah her evli olan kadından bunu duyuyorum dün instagram hesabımda da paylaştım valla evli ve kadın olmak zor benim kafam çok rahatgerçek olmaz mı ya, dünyanın en gerçek olayı.
eşime diyorum bazen babamın evinde su mu çıkmıştı da evlendim bide üstüne doğurdum
ne güzel sık sık buluşuyorduk, evli gibiydik, ne gerek vardı aynı evde yaşayıp doğurmaya
aslında hemen hemen aynı desene ama ben karatyı biliyorum ve güzel kilo verdiğimi de biliyorum kaymaktan tut pastırmaya kadar da yiyordum yarın sabah güzel bi kahvaltı edeyim rahat rahatben de geçmişimi yazmak isterim ama şu an çok üşeniyorum
beni bitiren şey doğumdan sonra -kızım süt alerjisi olduğu için- diyet yapmam oldu. herşeyi mecburen kesip ondan sonra alerji bitince hunharca yedim ve hayatımda görmediğim kiloya çıktım, şu an hala onlarla savaşıyorum, istikrar sağlayamıyorum bi türlü, diyetisyene başladığımda aynı senin gibi al ver modunda gidiyor. o yüzden geçen hafta artık diyetsiyenden vazgeçtim. ve hiç denemediğim bişey yapmış olmak için karataya başladım.
ben hamur işini, pastane işini çok seviyorum, fastfood çok seviyorum.aslında hemen hemen aynı desene ama ben karatyı biliyorum ve güzel kilo verdiğimi de biliyorum kaymaktan tut pastırmaya kadar da yiyordum yarın sabah güzel bi kahvaltı edeyim rahat rahat
hayır ama tatlı kaşığı kadar yersen çok sorun olmaz benceben hamur işini, pastane işini çok seviyorum, fastfood çok seviyorum.
özellikle börek mesela yemeye başlayınca durduramıyorum kendimi. hafta sonu kahvaltısı çok zor geçecek, o yüzden mercimek ıslatacağım bu akşam, sabah kalkınca hemen fırına mercimek ekmeği..
ya bişey sorcam şu züber in fındık kreması uygun olur mu acaba bizim diyete, bide karabuğday patlağı?
bugün ben de merakımdan tartıldım sanırım herkes öyle yapmış geçen haftaya göre 0,600 gram vermişim. ama regl öncesi dönemdeyim ve biliyorum bence daha çok vermişimdir şu an şişkinlik vs. vardır mutlaka. inşallah regl sonrası kaç kilo verdiğmiz çıkar ortaya. yine de güzel gidiyor.benim 5. günüm..
bu sabah tartıldım ama hemen regl öncesinde olduğum için sonuca itibar etmiyorum
hepimiz regl öncesi başlamışız çok iyi yabugün ben de merakımdan tartıldım sanırım herkes öyle yapmış geçen haftaya göre 0,600 gram vermişim. ama regl öncesi dönemdeyim ve biliyorum bence daha çok vermişimdir şu an şişkinlik vs. vardır mutlaka. inşallah regl sonrası kaç kilo verdiğmiz çıkar ortaya. yine de güzel gidiyor.
bugün ben de merakımdan tartıldım sanırım herkes öyle yapmış geçen haftaya göre 0,600 gram vermişim. ama regl öncesi dönemdeyim ve biliyorum bence daha çok vermişimdir şu an şişkinlik vs. vardır mutlaka. inşallah regl sonrası kaç kilo verdiğmiz çıkar ortaya. yine de güzel gidiyor.
valla ben de gün geçtikçe daha tok uyanıyorum ve daha geç acıkıyorum ve cazip tekliflere daha rahat hayır diyebiliyorumbu sabah 6.15 de kendiliğimden uyandım (gece 1 de uyumama rağmen ) normal şartlarda o saatte uyanmam imkansız yani geç yattıysam
karataydan önce, bol fastfood, kola dönemim diyelim, 7.25 de alarmla bile zor kalkıyordum
son 3 gündür erkenden uyanıyorum ve uykumu almış oluyorum
neyseee sabah karnım aç da değildi 1 kase dolusu mercimek çorbası içtim hala aç değilim inanılmaz