- 9 Ocak 2014
- 7.296
- 9.095
-
- Konu Sahibi KirazHanim
merhaba bende karatay yapıyorum . tam bşr istkrar henüz sağlayamadım ama ödem attıgım çok belli. sabahları kahve ile güne başlıyorum20.05.2024
kahvaltı saat 12.00
2 yumurta ile omlet
domates
zeytin
ceviz
ara
1 yeşil elma
akşam
yoğurt
zeytinyağlı barbunya
yarından itibaren öğün aralarına en az 4,5 saat koyarak ilerleyeceğim, kahvaltımı 9.00 da yapacağım.
ilk günün günahı olmaz, bugün saatler şaştı.
kaç gündür yapıyorsunuz?merhaba bende karatay yapıyorum . tam bşr istkrar henüz sağlayamadım ama ödem attıgım çok belli. sabahları kahve ile güne başlıyorum
Iki Hafta olacak. Hafta sonları çok dikkat edemiyorum. Sabah 8 de evden çıkmadan kahvaltımı yapıyorum. Çalıştığım için ogle saatleri ne göre 1 2 gibi öğle yiyorum. Akşamlardı 8 den sonra hiç birşey yememeye dikkat ediyorum. Daha önce 10 kilo kadar vermiştim karatayla. Ama iş yerinde yemekleri ayarlamak zor oluyo istikrarı sağlayamıyorumkaç gündür yapıyorsunuz?
saatleri nasıl yapıyorsunuz?
Iki Hafta olacak. Hafta sonları çok dikkat edemiyorum. Sabah 8 de evden çıkmadan kahvaltımı yapıyorum. Çalıştığım için ogle saatleri ne göre 1 2 gibi öğle yiyorum. Akşamlardı 8 den sonra hiç birşey yememeye dikkat ediyorum. Daha önce 10 kilo kadar vermiştim karatayla. Ama iş yerinde yemekleri ayarlamak zor oluyo istikrarı sağlayamıyorum
aa owww yarın karataya başlıyım derkennn sizi gördüm ne güzell ne hoş :) zamanında 2-3 kez deneyip güzel kilo vermiştim
4 üncü günden sonra daha rahat geçiyor . şişlik hissetmiyorsun kendini daha dinç hissediyorsungünaydınlar
benim de bugün ikinci günüm. dün tam uydum.
ben sabahları acıkmadığım için kahvaltımı öğlen 12.00 de yapacağım.. sabah niyetlenmiştim aslında kahvaltı yapmaya ama açlık hissetmiyorum, o yüzden öteleyeceğim.
ben genelde ekmek yemediğimde tuvalete çıkamıyorum, bakalım bu sefer nasıl olacak..4 üncü günden sonra daha rahat geçiyor . şişlik hissetmiyorsun kendini daha dinç hissediyorsun
ekmek yerine sabahları ceviz çiğ fıstık felan tüketebilirsiniz belki çalıştırır bağırsaklarınızıben genelde ekmek yemediğimde tuvalete çıkamıyorum, bakalım bu sefer nasıl olacak..
evet ceviz ekledim kahvaltıya, bugün meyve de yiyeceğim..ekmek yerine sabahları ceviz çiğ fıstık felan tüketebilirsiniz belki çalıştırır bağırsaklarınızı
başarılar dilerimBen de dün karatay diyetine başladım. ne tesadüfİş yerinde kahvaltımı saat 10 gibi yaptım öğle yemeğini de saat 3 gibi yedim. ekmek pilav vs. kesinlikle yasak zaten yemedim o yüzden. dün ilk günümdü ama aynaya baktığımda vücudumu incelmiş gördüm resmen ödem gitmiş sanki. inşallah bıkmadan devam etmek istiyorum. çünkü ne yaptıysam kilo veremedim. bu beslenme yöntemini seneler öncesinde denemiştim gerçekten güzel kilo verdiriyor. şimdi tekrar başladım bakalım kolay gelsin hepimize
teşekkür ederim. dün saat 3 de iş yerinde fırında tavuk ve pilav yapmışlardı. sadece tavuk yedim yanında ayran. bugünkü menüde de sulu nohut yemeği var. doyana kadar abartmadan yiyebiliriz diye biliyorumbaşarılar dilerim
akşam yemeğinde neler vardı?
hmmm dün saat 3 ten bu sabaha kadar açlık yaptın yani, süper.teşekkür ederim. dün saat 3 de iş yerinde fırında tavuk ve pilav yapmışlardı. sadece tavuk yedim yanında ayran. bugünkü menüde de sulu nohut yemeği var. doyana kadar abartmadan yiyebiliriz diye biliyorum
ayy benim bugün ilk günümgünaydınlar
benim de bugün ikinci günüm. dün tam uydum.
ben sabahları acıkmadığım için kahvaltımı öğlen 12.00 de yapacağım.. sabah niyetlenmiştim aslında kahvaltı yapmaya ama açlık hissetmiyorum, o yüzden öteleyeceğim.
bol şanslar başarılar dilerimayy benim bugün ilk günüm
abur cubur yemeye o kadar alışmışım kiağzım sürekli bişeyler arıyor neyse ben de soda su takılıyorum
iyi gidiyo ama tek yanlış bişey yapmadım
erken kalktığım ve çalıştığım için ben sabah öğle akşam yapıyorum
akşam da güzel bi antrenman bence miss olucak yarına
teşekkür ederim :)) size de afiyetler olsunbol şanslar başarılar dilerim
benim de iyi gidiyor gibi, zaten ben az yemeye alışığım, sorunum da bu
kahvaltımı öğlen 12.00 de yaptım
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
beyaz peynir
zeytin
ceviz
bol bol yedim, hala açlık hissetmiyorum, şu an yeşil çayla demleniyorum
araya en az 4,5 saat koyunca 3 öğün de yapılabiliyormuş.teşekkür ederim :)) size de afiyetler olsun
ben 2 öğün yapamıyorum maalesef :S
EVET BEN 5 yada 5.5 saat koyuyorumaraya en az 4,5 saat koyunca 3 öğün de yapılabiliyormuş.
kaç kilosunuz?