- 9 Ocak 2014
- 7.296
- 9.095
- Konu Sahibi KirazHanim
Oooo muthissinizYa benim hem kpss hem diyet yoldasimsin sen
İsimleriniz mi degisti yoksa uzun zaman mi oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo muthissinizYa benim hem kpss hem diyet yoldasimsin sen
Bir tahta kasik yedim yaninda hindi sote ve yogurtEwet yiyebilirsin tabi abartmadan
Ben 12 senedir aynı isimleyim canım.Oooo muthissiniz
İsimleriniz mi degisti yoksa uzun zaman mi oldu?
Ben de diyetle baslayip hamilelikle devam ettim, 10 yildir burdayim.. ama cok isim degistirdimBen 12 senedir aynı isimleyim canım.
Burada evlilik, gebelik, kpss, diyet, tüp bebek, her alanda varım, derdim neyse o topikteyim
Aaa hadi ya niçin hatırlıyorum da nerden hatırlıyorum onu bilemedim her yerde elimiz kolumuz var ahahhaYa benim hem kpss hem diyet yoldasimsin sen
Sen spora başlayınca suyunu cikaranlardansin kolay gelsin canım.Bugun 11-18 olarak 2 ogun yaptim
Arada kahve içtim espresso ve filtre
Aksam da antrenman yapcam güzel bi kapanış olacak
Hahah evet ben biraz manyagim bu konuda suan güneşin batmasini bekliyorum cok sicak yapılmıyor antrenmanSen spora başlayınca suyunu cikaranlardansin kolay gelsin canım.
İzmirdesin artık değil mi ?Hahah evet ben biraz manyagim bu konuda suan güneşin batmasini bekliyorum cok sicak yapılmıyor antrenman
Ewet izmirdeyim son 1 senedirİzmirdesin artık değil mi ?
Kolaylıklar diliyorum canım.Kazasiz belasiz gecen bi pazar kahvaltisindan sonra herkese gunaydinlar
Dun regl oldum, onun siskinligi var uzerimde, tartilmadim o yuzden
Tam gaz ev toplama calismalarimiz devam ediyor, kizi ilk defa tvye sattim boyle uzun sureli analik=vicdan azabi
Cok tesekkurlerKolaylıklar diliyorum canım.
Kızın kaç yaşında Allah bağışlasın