Sevgili öğretmenim tşk ediyorum desteğiniz için. Ben 16 yıldır aynı okuldaydım. O yüzden herhalde... Ben seneye tahmin ediyordum, bu yıl olunca hazırlıksız yakalandım. 3 edebiyatçı norma düşmüşüz. Zaten seneye tüm öğretmenleri dağıtacaklarmış. Bu yıl idari kadroları dağıtıyorlar, seneye de öğretmenleri.bu norm vs. konuları hep sıkıntı bizler için..
inş. çabuk alışırsınız meslek lisesine, ben de matematik öğretmeniyim meslek lisesinde.
bundan sonrası gönlünüze göre olsun ve iyi insanlarla karşılaşın inş.
hocanın tavsıye efa 1300 ...ısımlı olan omega3 balık yagı,ben norveclı olan bır tane buldum onla ıdare edıyoruz annemle sonra hocanın tavsıye ettıgını alacagım.Arkadaşlar yarın omega-3 almayı düşünüyorum. hangisi tavsiye ediliyodu canan hoca siz hangisini tavsiye edersinizya da kullanıyosunuz
hoca bahsetmıs. Merhaba Canan Hanım,zelisce ... omega3 destegı kılo vermeyı engelıyor mu?.. ben mı yanlız anladım.. ben bır haftadır omega 3 kullanıyorum
Dünkü menüm :
15 EYLÜL 2011 PERŞEMBE
Kalkınca: : 2 bardak su
1. Öğün: 2 yumurta, 1 çay bardağı fındık ve yer fıstığı, peynir, 3 zeytin, 1 su bardağı sütlü kahve
2. Öğün: Adana kepa (2 tane), salata, kahve
3.Öğün: 2 kabak dolması, 1 soğan yarım domates ,ile salata, yarım kase yoğurt, ayçekirdeği
Sıvı: 2.5 lt
Spor: Yarım saat yürüyüş
Takviye : Omega 3 (1 tane)
Bu bır kahvaltı menu goruntum,ılk bakısta goze cok gorunebılır,bır Sure boyle bır kahvaltı yaptıktan sonra artık seker tatlı vb bagımlılıklarım ortadan kalktı(ayda 45 ekmek,90 tane cıkolata,15 kılo meyve,30 tabak pılav tuketıyordum,ama doymuyordum aklım gozum yemeklerde tatlılarda ıdı),cunku artık vucudumun sekere ve karbonhıdrata toleransı kalmamıstı,sımdı bu tarz bır ogun hele kahvaltı hem daha ıyı hıssettırıyor hemde acıkmıyorum,ılk zamanlar vardı bıraz acıkmalarım ama sımdı yok,bolca su tuuketıyorum,omega3 um,tuzum(denız tuzu aldım(krıstal kaya tuzunu alırım elbet)),karatay dıyet menuyu uyguluyorum,oncelerı uc ogun tuketıyordum ama zamanla ıkı ogun yeterlı oluyor .Gune daha kolay erken baslayabılıyorum ve daha cok calısabılıyorum,seker karbonhıdrat yok zıhnım berraklastı artık daha kolay ezber yapabılıyorum. Sabah :Su,omega3 takvıye, 2yumuta,bır avuc peynır,bır cay bardagını dolduracak kadar cevızkırdım,onbes tane zeytın,domates ,bır bıber,4 hurma,bır bardak sut.
günaydın kızlaar. kuru kaysıyı kestim ishalim geçti gerçekten :) teşekkür ediyorum.
dün akşam çok kötü bir şey yaptım ama. akşam eşim beni işten aldı beraber dışarı çıktık arkadaşlarımızla buluştuk. ben çok iyi başladım. menüm şöyleydi, peynir ve zeytinli omlet (evet dışarıda hatta asmalımescitte insanların şaşkın bakışları arasında akşam omlet yedim) ve yanında da 1 kadeh beyaz şarap.
eşime de dedim ki, sen iç gönlünce, ben içmeyim. arabayı ben sürerim eve dönerken. (bu da çok güzel bi taktikti bence. araba süreceğim için maksimum 1 bardak şarap içebilirdim zaten. istesem de içemezdim)
ama sonra noooldu, eşim bi biranın yarısını içti ve benim içesim yok pek, sen iç istersen dedi.
oof of. 1 bardak şarap, 2 bira, 2 de votka içtim gece gecebugün de 200 gr fazla çıktım tartıda. ama bu sabah tuvalete çıkmadan tartıldım.
bugün de hem reglmin 2. günü karnım inanılmaz ağrıo. hem akşamdan kalmayım ve çok az uyudum. hem de başım ağrıyo. çok bitkin bi haldeyim anlayacağınız.
ama sabah yine güzel bi kahvaltı yaptım.
1 yumurta yarım domates yarım salatalık 2 dilim peynir 10 zeytin ve bi bardak limonlu su eşliğinde. şimdi de bir kaç tane badem yedim.
günaydınnnnlarrrr...
modifiye karatay diyetimin ilk günü...
sabah
1 kupa yarım yağlı tarçınlı süt(evde normal süt yoktu)
1 kk beyaz peynir
5 zeytin(yeşil ve siyah farketmez di mi)
3 ceviz
4 gün kurusu kayısı
küçük dilim köy ekmeği(içinde buğday ve çavdar unu var)
2 yumurtadan az pişmiş omlet
O kadar alkole çok güzel 200 gram fazla çıkması bence.
Şarap en zararsız alkol.
Ama birayla votkaya mükemmel ..
günaydın kızlaar. kuru kaysıyı kestim ishalim geçti gerçekten :) teşekkür ediyorum.
dün akşam çok kötü bir şey yaptım ama. akşam eşim beni işten aldı beraber dışarı çıktık arkadaşlarımızla buluştuk. ben çok iyi başladım. menüm şöyleydi, peynir ve zeytinli omlet (evet dışarıda hatta asmalımescitte insanların şaşkın bakışları arasında akşam omlet yedim) ve yanında da 1 kadeh beyaz şarap.
eşime de dedim ki, sen iç gönlünce, ben içmeyim. arabayı ben sürerim eve dönerken. (bu da çok güzel bi taktikti bence. araba süreceğim için maksimum 1 bardak şarap içebilirdim zaten. istesem de içemezdim)
ama sonra noooldu, eşim bi biranın yarısını içti ve benim içesim yok pek, sen iç istersen dedi.
oof of. 1 bardak şarap, 2 bira, 2 de votka içtim gece gecebugün de 200 gr fazla çıktım tartıda. ama bu sabah tuvalete çıkmadan tartıldım.
bugün de hem reglmin 2. günü karnım inanılmaz ağrıo. hem akşamdan kalmayım ve çok az uyudum. hem de başım ağrıyo. çok bitkin bi haldeyim anlayacağınız.
ama sabah yine güzel bi kahvaltı yaptım.
1 yumurta yarım domates yarım salatalık 2 dilim peynir 10 zeytin ve bi bardak limonlu su eşliğinde. şimdi de bir kaç tane badem yedim.
spora rağmen yedikleriniz çok az değil mii:44:
ya çok komik gelcek belki ama, o kadar içince kendimi öyle kötü hissettim ki. eve geldik, eşime dedim hadi. aldım elime 1.5 litrelik su, 45 dk yürüdük sahilde :)) herhalde gece 1de yürüyüş yapan tek insan bizdik. dukanın kitabında alkol alırsanız bol su tüketin yazıyordu. oradan yola çıktım. belki de içtiğim su ve yürüyüşün etkisi oldu diyorum..
yine de içmicem bi daha. bu akşam da misafirliğe gitcez. azmettim içmicem kesin evet.
ya çok komik gelcek belki ama, o kadar içince kendimi öyle kötü hissettim ki. eve geldik, eşime dedim hadi. aldım elime 1.5 litrelik su, 45 dk yürüdük sahilde :)) herhalde gece 1de yürüyüş yapan tek insan bizdik. dukanın kitabında alkol alırsanız bol su tüketin yazıyordu. oradan yola çıktım. belki de içtiğim su ve yürüyüşün etkisi oldu diyorum..
yine de içmicem bi daha. bu akşam da misafirliğe gitcez. azmettim içmicem kesin evet.