Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba kızlar. dün akşam yine yemek yemedim. onun yerine 17.30da bir avuç ceviz ve 2 adet kuru kaysı yedim.

bugün sabah artık sonunda güçlü bir kahvaltı yaptım ve azimliyim artık yapacağım yumurtalı güçlü kahvaltıları.

sabah 1 yumurta yarım domates yarım salatalık 2 dilim peynir 10 zeytin bir bardak da limonlu sıcak su içtim.

bugün ara öğün ihtiyacı duymadım mesela kahvaltıyı ii yaptım diye.

öğlen tavuklu salata yedim. bugün de salatanın içine yer fıstığı ve keten tohumu koydum çok güzel oldu.

az önce de 2 adet kuru kaysı yedim.

su içiyorum bol bol.

bugün regl oldum. canım hiç tatlı istemiyor ne güzel değil mi :) bir de bugün sabah tartıda yine 400 gram eksik çıktım. 76.7 olarak başlamıştım. şimdi 75.3'üm. 4 günde 1.400 gram gitti.

bir de bir şey sorcam. hepiniz kabızlıktan bahsediyorsunuz ama ben başladığımdan beri hep ishalim :) sorun olmaz di mi bu ? ya da acaba kuru kaysı mı böyle yapıyor ? bugün iyice arttı. sabahtan bu yana 5 kez tuvalete çıktım..

Kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok.Ayran ıcebılırsınız ,tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız. Ertesıgun acıkınca eller tıtremıyor.

Eklentiler

• $yaz-aylarinda-herkes-bu-estetikleri-istiyor-kadinlarkulubu-net-01.jpg
    $yaz-aylarinda-herkes-bu-estetikleri-istiyor-kadinlarkulubu-net-01.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 73
merhaba kızlar. dün akşam yine yemek yemedim. onun yerine 17.30da bir avuç ceviz ve 2 adet kuru kaysı yedim.

bugün sabah artık sonunda güçlü bir kahvaltı yaptım ve azimliyim artık yapacağım yumurtalı güçlü kahvaltıları.

sabah 1 yumurta yarım domates yarım salatalık 2 dilim peynir 10 zeytin bir bardak da limonlu sıcak su içtim.

öğlen tavuklu salata yedim. bugün de salatanın içine yer fıstığı ve keten tohumu koydum çok güzel oldu.

su içiyorum bol bol.

bugün regl oldum. canım hiç tatlı istemiyor ne güzel değil mi :) bir de bugün sabah tartıda yine 400 gram eksik çıktım. 76.7 olarak başlamıştım. şimdi 75.3'üm. 4 günde 1.400 gram gitti.

bir de bir şey sorcam. hepiniz kabızlıktan bahsediyorsunuz ama ben başladığımdan beri hep ishalim :) sorun olmaz di mi bu ? ya da acaba kuru kaysı mı böyle yapıyor ? bugün iyice arttı. sabahtan bu yana 5 kez tuvalete çıktım..
Keten tohumu cok tuketınce de ıshal yapıyor onu cok koymamalısın ,yanlıs hatırlamıyorsa bır cay kasıgı tuketmelısın bır ara bakayım yazarım sana.

bugunku menum:
sabah:
2 kayısı kıvamlı yumurta
10 zeytın
1 avuc ıcı peynır
domates,salatalık
3 gunkurusu kayısı
1/2 cay brd tuzsuz fıstık

ogle:
1 tbk taze fasulye
1 kase yogurt
2 murdum erığı
1 avuc badem

ara:bırkac lokma peynır
1 kuru kayısı

akşam:1 kase taze fasulye
1 tbk peynırlı domates salatası

1.öğün:kaşarlı omlet,zeytin,1 domates,salatalık
2.öğün:1 kase mercimek çorbası,yoğurt
3.öğün: kıymalı kabak ve kırmızı biber dolması(pirinçsiz bulgursuz)bol salata,yoğurt.1 çay bardağını dolduracak şekilde fındık,fıstık,ceviz
spor:30 dk yürüyüş,twister,masaj ve bol bol su:KK9::KK9::KK9:

Bıldırım:Gul63
Bugun
Kalkınca:Su,omega3
1.öğün: Sabah : 2yumuta,bır avuc peynır,bır cay bardagını dolduracak kadar cevızkırdım,onbes tane zeytın,domates ,bır bıber,4 hurma ,bır bardak cay

2. Öğün:Ogle: Sut

Sıvı:Bol su,1 fıncan kahve,cay.

Spor:1saat ev ısı ,bugun cok yazdım oda bır cesıt zıhın sporu. :KK66:

su içiyorum bol bol.

kayısı kurusu da yapar canım, suyu bol iç ishalsen, susuz kalmak sakıncalı olur.

dün canım abur cubur çekti, kayısı kurusu yedim bol bol, ölçüsüne dikkat etmedim. sonuç wc ye zor yetiştim :KK9:
içim temizlenmiştir dedim hehe

kızlar menülerimi yazmıyorum bikaç gündür, regl yüzünden iştahım karışık baya.
bir de diyet ve yasaklar psikolojimi gerdi, hafif hafif esnetiyorum diyeti ama midem küçüldü artık, bununla teselli oluyorum ne yersem yiyim çok yiyemiyorum

Arkadaşlar yarın omega-3 almayı düşünüyorum. hangisi tavsiye ediliyodu canan hoca siz hangisini tavsiye edersinizya da kullanıyosunuz

Bugünkü menüm:

kahvaltı:
2 yumurta,50 gr. peynir,az süt,minik bir parça tereyağla yapılmış az pişmiş omlet
1 çay bardağı fındık-fıstık-badem
1 fincan yeşil çay
domates-salatalık-biber

öğlen:
taze fasulye kavurması yumurtalı
1 kase yoğurt

akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu eklenmiş 1 kase yoğurt

su şu ana kadar:2.1 Lt yatana kadar devam :) 2 fincan yeşil çay bir tane daha içicem

spor: bu akşam gitmiycem

Menü:
Kalkınca: 2 sb ılık su,maydanoz+limon kürü

1.öğün: 2 adet yum, 8 adet zeytin, 50 gr peynir, 3 adet ceviz, kırmızı ve yeşil biber, domates, 1 tk zy-kekik-kır. Pul biberden oluşan kahvaltı salatası

2. Öğün: 3 adet mercimek köfte, 2 kaşık patlıcan salatası, yeşil salata

3. Öğün: 3 kaşık barbunya, 5 günkurusu, 1 sb kefir, 20 adet badem

Sıvı: 2 lt su

Spor: 1 saat 45 dk yüzme
Sevgilerimle...

Menü:

1.öğün: 2 adet yum, 8 adet zeytin, 50 gr peynir, 3 adet ceviz, kırmızı ve yeşil biber, domates, 1 tk zy-kekik-kır. Pul biberden oluşan kahvaltı salatası

Sevgilerimle...

Afiyet olsun gayet güzel bir menü olmuş.
Bir sorum olacak.
Maydonoz duyunun faydasını görüyor musun?

Menü:

Sevgilerimle...

afiyet olsun ben de menünü çok beğendim ve moydonoz kürünü tarif edersen sevinirim

Afiyet olsun gayet güzel bir menü olmuş.
Bir sorum olacak.
Maydonoz duyunun faydasını görüyor musun?

Sevgili masal, kg lu olan herkesin karaciğer yağlanması oluyormuş. Karatay Hocamız, karaciğer yağlanması, D vitamini eksikliği, insilün dirence ve gıda intöleransı olan kişilerin kg vermede zorlanacağını söylemişti. Ben de araştırdım, karaciğer yağlanması için İ. Saraçoğlunun bu kürünü buldum, uyguladım, karaciğerime faydası oldu mu bilmiyorum ama cildime çok iyi geldi. 2 hafta uyguluyorsun, bir hafta ara veriyorsun tekrar 2 hafta uyguluyorsun. Yaptım bitirdim bıraktım. Sonra baktım ki maydanoz kürünü kestiğimde kg vermem de duruyor. O yüzden haftanın 4 günü yapayım 3 gün ara vereyim dedim ama bunu da pek uygulayamadım. Bu aralar o kadar çok şokları yaşadım ki hayatımda anlatamam. Başta ben öğretmenin hiç haberim ve beklentim yokken başka bir semtteki okula atamam olduğunu öğrendim, diğer taraftan benden 3-4 yaş büyük dayımın akçiğer kanseri ve başka rahatsızlıklarla ağır hasta olduğunu öğrendim, hastane vs koşuşturmalar... Neyse canınızı sıkmayayım...
Yarım limon, 14 adet saplarıyla yerli tohum maydanoz ve biraz suyla robottan 1-2 dk çekiliyor ve sabahları aça karnına içiliyor. Kaynamadığı çiğ olduğu için tadı da çok güzel. Karaciğer enzimlerini düzenliyor, kg vermeyi dolayısıyla destekliyor, bir de cilde çok iyi geliyor. Ben çok tuttum. Ama sürekli uygulamak da zararlıymış. Ben 4 haftalık kür tamamlamıştım. O yüzden 4 gün yapıp 3 gün ara vermeyi düşünüyorum. O 3 günde de omega 3 desteğini kullanmayı düşünüyorum. Omega 3 de kg vermeyi durduruyor.
Bir de benim merak ettiğim, anladığım kadarıyla siz ünv. de okuyorsunuz herhalde, hangi ünv. ve bölüm vs..Biraz özel oldu ama....
Sevgiyle kalalım, başarımız daim olsun..........

Sevgili masal, kg lu olan herkesin karaciğer yağlanması oluyormuş. Karatay Hocamız, karaciğer yağlanması, D vitamini eksikliği, insilün dirence ve gıda intöleransı olan kişilerin kg vermede zorlanacağını söylemişti. Ben de araştırdım, karaciğer yağlanması için İ. Saraçoğlunun bu kürünü buldum, uyguladım, karaciğerime faydası oldu mu bilmiyorum ama cildime çok iyi geldi. 2 hafta uyguluyorsun, bir hafta ara veriyorsun tekrar 2 hafta uyguluyorsun. Yaptım bitirdim bıraktım. Sonra baktım ki maydanoz kürünü kestiğimde kg vermem de duruyor. O yüzden haftanın 4 günü yapayım 3 gün ara vereyim dedim ama bunu da pek uygulayamadım. Bu aralar o kadar çok şokları yaşadım ki hayatımda anlatamam. Başta ben öğretmenin hiç haberim ve beklentim yokken başka bir semtteki okula atamam olduğunu öğrendim, diğer taraftan benden 3-4 yaş büyük dayımın akçiğer kanseri ve başka rahatsızlıklarla ağır hasta olduğunu öğrendim, hastane vs koşuşturmalar... Neyse canınızı sıkmayayım...
Yarım limon, 14 adet saplarıyla yerli tohum maydanoz ve biraz suyla robottan 1-2 dk çekiliyor ve sabahları aça karnına içiliyor. Kaynamadığı çiğ olduğu için tadı da çok güzel. Karaciğer enzimlerini düzenliyor, kg vermeyi dolayısıyla destekliyor, bir de cilde çok iyi geliyor. Ben çok tuttum. Ama sürekli uygulamak da zararlıymış. Ben 4 haftalık kür tamamlamıştım. O yüzden 4 gün yapıp 3 gün ara vermeyi düşünüyorum. O 3 günde de omega 3 desteğini kullanmayı düşünüyorum. Omega 3 de kg vermeyi durduruyor.
Bir de benim merak ettiğim, anladığım kadarıyla siz ünv. de okuyorsunuz herhalde, hangi ünv. ve bölüm vs..Biraz özel oldu ama....
Sevgiyle kalalım, başarımız daim olsun..........

Öncelikle gerçekten çok geçmiş olsun, zor günler yaşamışsın.
Atamanın geri alınma ihtimali var mı ?
Dayınız da umarım sağlığını geri kazanır, dualarım sizinle.

Kürü çok güzel bir şekilde tarif etmişsiniz teşekkür ederim.
Ben de uzun süreden beri yapacağım ama yapamadım gitti.
Cilde de faydası olması çok güzel.
Ayrıca cildim muhtemelen sağlıklı beslenmeden dolayı çok güzelleşti ve mutlu oldum.

Meslektaş olacağız umarım.
Fen bilgisi öğretmenliği okuyorum ben de hacettepede.
Sizin branşınız nedir ?

afiyet olsun ben de menünü çok beğendim ve moydonoz kürünü tarif edersen sevinirim
Tabiki Canım,
Yarım limon, 14 adet saplarıyla yerli tohum maydanoz (ebter tohumu olmayacak. İnce saplı ve küçük yapraklı) ve biraz suyla robottan 1-2 dk çekiliyor ve sabahları aç karnına içiliyor. 2 hafta uygulanıyor, 1 hafta ara veriliyor, tekrar 2 hafta uygulanıp bırakılıyor. Kaynamadığı çiğ olduğu için tadı da çok güzel. Karaciğer yağlanmasını tedavi ediyor, dolayısıyla karaciğer enzimlerini düzenliyor ve kg vermeyi destekliyor, bir de cilde çok iyi geliyor. Ben çok tuttum. Ama sürekli uygulamak da zararlıymış.
Sevgilerimle...

Öncelikle gerçekten çok geçmiş olsun, zor günler yaşamışsın.
Atamanın geri alınma ihtimali var mı ?
Dayınız da umarım sağlığını geri kazanır, dualarım sizinle.

Kürü çok güzel bir şekilde tarif etmişsiniz teşekkür ederim.
Ben de uzun süreden beri yapacağım ama yapamadım gitti.
Cilde de faydası olması çok güzel.
Ayrıca cildim muhtemelen sağlıklı beslenmeden dolayı çok güzelleşti ve mutlu oldum.

Meslektaş olacağız umarım.
Fen bilgisi öğretmenliği okuyorum ben de hacettepede.
Sizin branşınız nedir ?

Tekrar merhaba meslektaşım. İyi dileklerin ve duaların için tşk ediyorum canım. Çok ağır olduğu için kemoterapi de uygulayamıyorlar dayıma. İnş. canım. Kadrom bu okulda ama norm fazlası olduğum için durdurma imkanı yok. Okul kadromuz yarıya inmek zorunda. Anadolu lis olunca tam güne dönülünce yarı yarıya öğr. azalması gerekiyor. Branşım edebiyat canım. Lise öğretmeniyim şimdi kız meslek lisesine çıktı görevim. Artık kız kıza ders yaparız öğrencilerimle... Yol uzadı işte... Seneye ne olur bilmiyorum... İkimiz de Ankara'dayız herhalde...
Tekrar tşk ediyorum. Sevgilerimle...

Tekrar merhaba meslektaşım. İyi dileklerin ve duaların için tşk ediyorum canım. Çok ağır olduğu için kemoterapi de uygulayamıyorlar dayıma. İnş. canım. Kadrom bu okulda ama norm fazlası olduğum için durdurma imkanı yok. Okul kadromuz yarıya inmek zorunda. Anadolu lis olunca tam güne dönülünce yarı yarıya öğr. azalması gerekiyor. Branşım edebiyat canım. Lise öğretmeniyim şimdi kız meslek lisesine çıktı görevim. Artık kız kıza ders yaparız öğrencilerimle... Yol uzadı işte... Seneye ne olur bilmiyorum... İkimiz de Ankara'dayız herhalde...

Umarım hayırlısı böyledir.
Anadolu lisesi öğrencileri daha dikkatlidir muhtemelen dersler konusunda ama burada da umarım çok mutlu olur ve yepyeni tecrübeler olur.

BEn teşekkür ediyorum ..

Tabiki Canım,
Yarım limon, 14 adet saplarıyla yerli tohum maydanoz (ebter tohumu olmayacak. İnce saplı ve küçük yapraklı) ve biraz suyla robottan 1-2 dk çekiliyor ve sabahları aç karnına içiliyor. 2 hafta uygulanıyor, 1 hafta ara veriliyor, tekrar 2 hafta uygulanıp bırakılıyor. Kaynamadığı çiğ olduğu için tadı da çok güzel. Karaciğer yağlanmasını tedavi ediyor, dolayısıyla karaciğer enzimlerini düzenliyor ve kg vermeyi destekliyor, bir de cilde çok iyi geliyor. Ben çok tuttum. Ama sürekli uygulamak da zararlıymış.
Sevgilerimle...

çok teşekkürler canım :KK16:
bu arada çok çok geçmiş olsun.Allah şifa versin en acilinden
bir de annem edebiyat öğretmeni emeklisi.çok yorulurdun kıyamam,hele o tayin meseleleri yok mu.bir öğretmen çocuğu olarak zorluklarını da güzelliklerini de iyi bilirim :KK70:

bu norm vs. konuları hep sıkıntı bizler için..
inş. çabuk alışırsınız meslek lisesine, ben de matematik öğretmeniyim meslek lisesinde.
bundan sonrası gönlünüze göre olsun ve iyi insanlarla karşılaşın inş.

X