Merhaba, diyetinde başarılar dilerim ama, sen yanlış yapıyosun, Karatay diyetinde ekmek yok. Cevizin de az, 1 çay bardağı olacak. Dikkat edersen bunlara kolay kilo veririrsin.
Bunlar bana fazla bile geliyor inan.
Sen yeni başladın sanırım, diyete devam et beni anlayacaksın :)))
günaydın kızlaar. kuru kaysıyı kestim ishalim geçti gerçekten :) teşekkür ediyorum.
dün akşam çok kötü bir şey yaptım ama. akşam eşim beni işten aldı beraber dışarı çıktık arkadaşlarımızla buluştuk. ben çok iyi başladım. menüm şöyleydi, peynir ve zeytinli omlet (evet dışarıda hatta asmalımescitte insanların şaşkın bakışları arasında akşam omlet yedim) ve yanında da 1 kadeh beyaz şarap.
eşime de dedim ki, sen iç gönlünce, ben içmeyim. arabayı ben sürerim eve dönerken. (bu da çok güzel bi taktikti bence. araba süreceğim için maksimum 1 bardak şarap içebilirdim zaten. istesem de içemezdim)
ama sonra noooldu, eşim bi biranın yarısını içti ve benim içesim yok pek, sen iç istersen dedi.
oof of. 1 bardak şarap, 2 bira, 2 de votka içtim gece gecebugün de 200 gr fazla çıktım tartıda. ama bu sabah tuvalete çıkmadan tartıldım.
bugün de hem reglmin 2. günü karnım inanılmaz ağrıo. hem akşamdan kalmayım ve çok az uyudum. hem de başım ağrıyo. çok bitkin bi haldeyim anlayacağınız.
ama sabah yine güzel bi kahvaltı yaptım.
1 yumurta yarım domates yarım salatalık 2 dilim peynir 10 zeytin ve bi bardak limonlu su eşliğinde. şimdi de bir kaç tane badem yedim.
zelisce ... omega3 destegı kılo vermeyı engelıyor mu?.. ben mı yanlız anladım.. ben bır haftadır omega 3 kullanıyorum
merhaba;
alkole izin veriyor aslında karatay;şöyle bir yazısı var ,alıntı yaptım..
"Batı diet listelerinde dikkat edecek olursak bizim ulusal içkimiz dediğimiz RAKI diye bir içki adı bulunmamaktadır. Neden? Rakı çokmu zararlı ki? Hayır efendim, bizim hekimlerimiz ve de dietisyenlerimiz ‘tercüme diet listelerini’ şablon gibi uyguladıkları için. Oysa her türlü etil alkol gösterildi ki, kalp ve damar hastalıklarını önlemektedir. Kalp krizini, inmeyi önlemektedir. Peki ne kadar tüketilecek? Erkekler için günde 2 kadeh (viski, votka, nane likörü, ahududu likörü, vişne likörü vs. ) gibi ne aklınıza gelirse. Hanımlar için ise günde bir kadeh olarak öneriliyor. Batıda şarap kültürü egemen olduğu için şarabın faydaları dikkati çekiyor ve de o nedenle araştırma konusu oluyor ve de gündeme oturuyor. Şarap içemeye alışık olmıyan yurdum insanı siyah çekirdekli üzüm yediğinde, siyah üzümde ve özellikle siyah üzüm çekirdeğinde bulunan yararlı maddeler de aynen şarap gibi sağlık için faydalı oluyor. Üzüm sirkesi de aynı şekilde yararlar sağlamaktadır. Siyah kuru üzüm ülkesiyiz unutmıyalım.
Son söz: Her gün iki kadeh Rakı rahatlıkla içebilirsiniz. Yasaklanması doğru değil.
Ancak iki kadehten fazlası tansiyonunuzu yükseltir, bunu da unutmayın.
Şarap seviyorsanız günde iki kadeh onu da rahatlıkla içebilirsiniz. Aynı şekilde beyaz şarap ve diğer likörler de tabii ki iki kadeh olmak şartıyla içilebilir."
yani akşam yemeklerinde alkol bahsettiği şekilde tüketilebilir bence de
çok çok geçmiş olsun arkadaşım.allah acil şifalar versin inşallah....Sevgili masal, kg lu olan herkesin karaciğer yağlanması oluyormuş. Karatay Hocamız, karaciğer yağlanması, D vitamini eksikliği, insilün dirence ve gıda intöleransı olan kişilerin kg vermede zorlanacağını söylemişti. Ben de araştırdım, karaciğer yağlanması için İ. Saraçoğlunun bu kürünü buldum, uyguladım, karaciğerime faydası oldu mu bilmiyorum ama cildime çok iyi geldi. 2 hafta uyguluyorsun, bir hafta ara veriyorsun tekrar 2 hafta uyguluyorsun. Yaptım bitirdim bıraktım. Sonra baktım ki maydanoz kürünü kestiğimde kg vermem de duruyor. O yüzden haftanın 4 günü yapayım 3 gün ara vereyim dedim ama bunu da pek uygulayamadım. Bu aralar o kadar çok şokları yaşadım ki hayatımda anlatamam. Başta ben öğretmenin hiç haberim ve beklentim yokken başka bir semtteki okula atamam olduğunu öğrendim, diğer taraftan benden 3-4 yaş büyük dayımın akçiğer kanseri ve başka rahatsızlıklarla ağır hasta olduğunu öğrendim, hastane vs koşuşturmalar... Neyse canınızı sıkmayayım...
Yarım limon, 14 adet saplarıyla yerli tohum maydanoz ve biraz suyla robottan 1-2 dk çekiliyor ve sabahları aça karnına içiliyor. Kaynamadığı çiğ olduğu için tadı da çok güzel. Karaciğer enzimlerini düzenliyor, kg vermeyi dolayısıyla destekliyor, bir de cilde çok iyi geliyor. Ben çok tuttum. Ama sürekli uygulamak da zararlıymış. Ben 4 haftalık kür tamamlamıştım. O yüzden 4 gün yapıp 3 gün ara vermeyi düşünüyorum. O 3 günde de omega 3 desteğini kullanmayı düşünüyorum. Omega 3 de kg vermeyi durduruyor.
Bir de benim merak ettiğim, anladığım kadarıyla siz ünv. de okuyorsunuz herhalde, hangi ünv. ve bölüm vs..Biraz özel oldu ama....
Sevgiyle kalalım, başarımız daim olsun..........
10 aydır diyetteyimm
yinede az geldi
adet dönemi çok etkiliyor canım,3 kg bile fark edebiliyormuş.bu dönemde hiç veremeyedebilirdin.200 gr. yine iyi sayılır.]Günaydınnnnnn,
Bildirim: 16/09/2011
Rumuz: ylmznrmn
Başlangıç tarihi:05.09.2010
Başlangıç kg: 74
Geçen hafta: 72
Bu hafta: 71.8
Fark: + veya -200 gr
Toplam fark:-2200 gr
Beden:44
Spor: haftada 2 defa 30 dk yürüyüş
Boy: 1.50cm.
Hedef: 50 kg
sanırım adet dönemi diye fazla veremedim bu hafta,
dnz yediklerim:
1. öğün: 2 yumurta, 1 domates, 3 biber, 1 avuç fındık, 1 kupa çay
2. öğün: 1 avuç fındık
3. öğün: 1 tabak fasulye, 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
sıvı: 2.5 lt su
sen gelmede biz bu listeye uygun şekilde bildirimlerimize başladık canımBildirim:
Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark: + veya -
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Günaydın Karatay Diyeti Bayanları, bu gün bildirim günü. yukarıdaki boş bildirimi kopyala/yapıştırla doldurabilirsiniz.Başarılarımız daim olsun.
Sevgilerimle....
tebrik ederim canımBildirim:
Rumuz: Zelisce
Baş tarihi: 26.08.2011
Başlangıç kg: 90
Geçen hafta: 86
Bu hafta: 85.5
Fark: - 500
Toplam fark: 4500
Beden: 48
Spor: 7 saat
Boy: 155
Hedef: 55
tebrik ederim canımBildirim:16.09.2011
Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi:03.09.2011
Başlangıç kg:64
Geçen hafta:63.2
Bu hafta:62.6
Fark: - 0.6 kg
Toplam fark: 1.4
Beden:38-40
Spor: Bu hafta pek yapmadım
Boy:170
Hedef:55
Bildirim:
Rumuz:leylak84
Başlangıç tarihi:01/08/2011
Başlangıç kg:91.5
Geçen hafta:85
Bu hafta:84
Fark: + veya -1
Toplam fark:7.5
Beden:44
Spor:haftada 5 gün yürüyüş
Boy:1.68
Hedef:70
Bildirim: 16.09.2011
Rumuz: mattika
Başlangıç tarihi: 09.09.2011
Başlangıç kg: 60.6
Geçen hafta: 60.4
Bu hafta: 59.2
Fark: -1.2 kg
Toplam fark: 1.4
Beden: 38-40
Spor: yürüyüş, haftada 2 defa
Boy: 165
Hedef: 55
benimki modifiye karatay diyeti
insülin direncini yenmek için ekmeği yasakladığını biliyorum.
ben yaklaşık 10 aydır diyetteyim ve direnci kırdığımı düşünüyorum.
bu nedenle az miktarda da olda ekmek yicem şimdilik.
belki zamanla yemmeye başlarım.
normalde gün içinde yediğim ekmek dilim sayısı 5di.
en azından bu şekilde 2dlime düşürmeyi planlıyorum
cevizlerim kabuklu idi.ancak elimle üçünü kırabildim sabah sabah..
daha fazla yemeye çalışıcam.
yorumlarınız için tşk.